Skocz do zawartości
Małgosia

Ciuszki, fatałaszki i butki

Rekomendowane odpowiedzi

W pracy najlepiej sprawdzają mi się spodnie dresowe oraz tank-top.

Na co dzień noszę się tak, by wyszczuplać biodra i podkreślać talię.

Od święta noszę obcisłe sukienki.

Nie potrafię chodzić w szpilkach, ale może jeszcze się kiedyś nauczę, zwłaszcza, że wyklarowała się na to szansa.

Bardzo lubię oficerki i żałuję, że nie można ich nosić latem ;)

Torebek nienawidzę. Cierpię, gdy muszę się takową zajmować. Wolę plecak, torbę przez ramię przewieszaną.

Nie rozstaję się z obrączką i lunulą.

Porządne, wysokie, piękne szpilki nie są do chodzenia tylko do leżenia! :-D i najlepiej się prezentują oparte na ramionach postawnego faceta :-D Jola

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@OtwartaPara (Jola), mówisz o takich o obcasie 16 cm i więcej?

Mam klika takich par. Co i rusz dokupuję nowe, bo lubię zakładać je do zabaw :redevil: .

@@onwawa, lunula to naszyjnik w kształcie półksiężyca.

post-24364-0-83346600-1510739370_thumb.jpgpost-24364-0-11529100-1510739387_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@OtwartaPara (Jola), mówisz o takich o obcasie 16 cm i więcej?

Mam klika takich par. Co i rusz dokupuję nowe, bo lubię zakładać je do zabaw :redevil: .

@@onwawa, lunula to naszyjnik w kształcie półksiężyca.

1 l.jpg 3l.jpg

Staram się jednak powstrzymać przed takimi w których nie będę w stanie przejść z salonu do sypialni więc raczej 16cm to max :-D ale widzę że mamy wspólne upodobania! :-D Jola

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@onwawa, lunula to naszyjnik w kształcie półksiężyca.

Dzięki za odpowiedź, człowiek to się całe życie uczy, ale co tam, ważne, że jeszcze się chce  :D  

Naszyjnik ładny  :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naszyjnik ładny

Dziękuję, widać go na ostatnim moim zdjęciu. Ledwo, ale widać :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję, widać go na ostatnim moim zdjęciu. Ledwo, ale widać

No to ja taki jakiś nieuważny jestem  :facepalm: , za to widziałem na fotkach załączonych przez Dragonfly  :)

@onwawa, lunula to naszyjnik w kształcie półksiężyca.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Staram się jednak powstrzymać przed takimi w których nie będę w stanie przejść z salonu do sypialni więc raczej 16cm to max :-D ale widzę że mamy wspólne upodobania! :-D Jola

Oj, gdy chodzi się w nich po domu to można i w takich 18cm - moje ulubione mają właśnie 18cm. Owszem, tańczyć się w nich raczej nie da, ale mam już wprawę w chodzeniu. Poza tym, widuje mnie w nich tylko mój mąż, a jemu zachwyt wtedy przyćmiewa wzrok :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, gdy chodzi się w nich po domu to można i w takich 18cm - moje ulubione mają właśnie 18cm. Owszem, tańczyć się w nich raczej nie da, ale mam już wprawę w chodzeniu. Poza tym, widuje mnie w nich tylko mój mąż, a jemu zachwyt wtedy przyćmiewa wzrok :D

Podziwiam! A Piotr kazał mi szukać takich szpilek :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat specjalnie dla mnie chyba ❤️

Na co dzień mój strój zależy przede wszystkim od samopoczucia. Czasem mam już ułożony w myślach jakiś ubiór, ale rano po prostu "don't feel like it" i zakładam co innego. Najczęściej noszę czarne spodnie (mogą być szerokie, niekoniecznie rurki, ale bardzo nie lubię niebieskich jeansów) lub spódniczkę/sukienkę, to przed kolano i niezbyt obcisłą, często kolorowe albo pasiaste rajstopy, latem wiadomo na gołe nogi. W chłodniejszym sezonie lubię przytulne sweterki, ale jak mam chęć na coś elegantszego, to szafa oferuje wybór żakietów. Kiedyś nosiłam sporo koszul, teraz raczej bawełniane, gładkie bluzki (bardzo lubię z długim rękawem, ale wiadomo - latem t-shirty). Czasem noszę męskie koszulki z nazwami zespołów albo z gier, lubię wyraziste nadruki, które mówią coś o mnie, albo coś mówią w ogóle; zawsze zwracam uwagę na to, co na ubraniu jest napisane.

Z biżuterii najbardziej lubię gotycką, w stylu wiktoriańskim, retro; duże pierścionki, zawieszki na czarnej wstążce. Nie noszę złota, nie pasuje do mojej karnacji.

Najwięcej czasu chodzę w trampkach, często nawet latem, chociaż nie stronię od sandałków czy balerinek, te muszą być jednak niezawodnie wygodne i nie obcierać. Rzadko noszę sportowe buty, bo mam wrażenie, że do niczego mi nie pasują. Zimą przerzucam się na martensy lub glany. Na specjalne okazje zakładam wyższe botki albo cięższe new rocki - czym wyższa podeszwa, tym lepiej

Szaliki i rękawiczki noszę od jesieni do wiosny, z tym, że rękawiczki tylko bez palców: raz dlatego, że mam długie paznokcie, a dwa - można bez przeszkód obsługiwać smartfona.

No i uwzględnij oczywiście, ze nigdy nie założę tego samego co poprzedniego dnia!

Szpilki, pończochy, mikrospódniczki zostawiam na spotkania "tematyczne". Mini zdarza mi się założyć na "normalne" wyjście na miasto czy zakupy.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...