Skocz do zawartości
Małgosia

Ciuszki, fatałaszki i butki

Rekomendowane odpowiedzi

i jak mieścisz wszystko z malutkiej torebce? :-P

Kobiety potrafią pomieścić w torebce wielkości pudełka zapałek komórkę, szminkę, dokumenty, dwadzieścia osiem długopisów, czterysta jedenaście paragonów z różnych sklepów. Karty zniżkowe do sieci handlowych, rękawiczki skórzane (w razie czego ze trzy pary innych na zmianę), aktówkę a w niej dokumenty które muszą pozałatwiać w stosownych urzędach, fleczki do obcasów w razie gdyby weszły akurat w rozpadlinę na drodze to sobie mogą wymienić, młotek (żeby nabić te fleczki), mp3, słuchawki do mp3, płaszcz przeciwdeszczowy złożony do pokrowca, parasol, okulary do czytania, okulary do dali, okulary przeciwsłoneczne.

tak że LUZ :D

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety potrafią pomieścić w torebce wielkości pudełka zapałek (...)

tak że LUZ :D

M: a niektóre potrafią więcej: mają "tragarza", który to wszystko (większość :)) taszczy za nimi :D i to jest dopiero umiejętność ;):D...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a niektóre potrafią więcej: mają "tragarza", który to wszystko (większość :)) taszczy za nimi

Nie wiem o czym mówisz :lach:

Jeżeli torebka jest wielkości torebki (a nie naparstka) to nie trzeba już w ogóle ciężarówki w przypadku przeprowadzki. Tam wszystko się zmieści :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

rękawiczki skórzane

Nawet zimą, a bo to wiadomo czy pogoda się nagle nie zmieni? :roll:  :lach:

Ja noszę jeszcze akty "własności" moich kejtrów :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam jeszcze że podczas przeszukiwania zawartości torebki naparstka kiedy to trzeba ją odwrócić do góry nogami i wszystko wysypać, powstaje górka wielkości ogromnego leśnego mrowiska :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam jeszcze że podczas przeszukiwania zawartości torebki naparstka kiedy to trzeba ją odwrócić do góry nogami i wszystko wysypać, powstaje górka wielkości ogromnego leśnego mrowiska :lach:

którą po wyjęciu szukanej rzeczy trudno upakować z powrotem ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

którą po wyjęciu szukanej rzeczy trudno upakować z powrotem

tak, to ciekawe, że przy ponownym pakowaniu torebka jakby się kurczy z niewiadomych powodów ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak, to ciekawe, że przy ponownym pakowaniu torebka jakby się kurczy z niewiadomych powodów

I trzeba kupić nową :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I trzeba kupić nową :lach:

Dokładnie :D

Do mojej obecnej wejdzie masa pierdołek i 4 browary :lach: - a nie jest jakas ogromna, pojemna :D Znalesc w niej cos to jak w totka wygrać.

Ale mam bzika na punkcie.. butów, i spodni kiedyś, ogolnie wszystkiego co zakladane na tyłek, mam tyle kurwa spodni że komody domknąć nie mogę, z 30-40 par bedzie zapewne.. Dwie szafy ubran, juz sama nie wiem co mam, no ale przecież... "ja sie nie mam w co ubrać!" :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak, to ciekawe, że przy ponownym pakowaniu torebka jakby się kurczy z niewiadomych powodów ;)

M: To się nazywa "osobliwość" :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...