Skocz do zawartości
afrodyta

męski pas cnoty w roli głównej

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek darek711

z chęcią spróbowałbym założyć taki sprzęt na dłużej.... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wromen

W związku UC pas cnoty to jeden z głównych elementów. Niemniej jednak mimo początkowego dyskomfortu, po krótkim czasie daje wiele przyjemności. Przyjemności polegającej na odczuwaniu "niewidzialnej" ręki kontrolującej podniecenie. W sieci widziałem delikatne, skórzane, które są mniej widoczne niż np CB6000, a co za tym idzie wygodniejsze.

Wyskok do sauny... ;) 

Czy są osoby które w pasie cnoty były widziane przez osoby trzecie, nie koniecznie klimatyczne? Czy było to w zaciszu domowym, czy w miejscu podobnym do opisywanej wyżej sauny?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy są osoby które w pasie cnoty były widziane przez osoby trzecie, nie koniecznie klimatyczne? Czy było to w zaciszu domowym, czy w miejscu podobnym do opisywanej wyżej sauny?

Tak, mnie widział w pasie cnoty jeden z bliskich przyjaciół. Cóż, wódki było za dużo i wygadałem się. Nie wierzył, to mu pokazałem. Pełen profesjonalizm reakcji: czy to cię kręci? Jeśli tak, to OK. Na panienki pójdę więc sam  :upsnew:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy była późniejsza rozmowa z przyjacielem na temat pasa cnoty?

Była rozmowa, ale w stylu "ja bym nigdy nie dał sobie tego założyć". A także: "mnie nie podniecają dominujące kobiety". Oczywiście był ciekawy, jak to jest nosić pas cnoty. Generalnie ten temat rzadko powraca i tylko w naszych koleżeńskich żartach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wromen

Zgodzę się :) Na powyższych jest tylko trochę metalu na szczęście. Ciekawe czy są rogacze, którzy odważyliby się z takimi kołeczkami pójść na saunę ;)

Z drugiej strony pytanie do Pań, czy któraś z Was wykonała osobiście pas cnoty szyjąc go lub dziergając na drutach czy szydełku? Może być równie skuteczny a jakże naturalny :)

Oj taki dziergany... mrrrr

Wygodny by był i wszędzie można wejść ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...