Skocz do zawartości
afrodyta

męski pas cnoty w roli głównej

Rekomendowane odpowiedzi

W związku UC pas cnoty to jeden z głównych elementów. Niemniej jednak mimo początkowego dyskomfortu, po krótkim czasie daje wiele przyjemności. Przyjemności polegającej na odczuwaniu "niewidzialnej" ręki kontrolującej podniecenie.

Ta przyjemność to fakt. Dodałbym jeszcze: poczucie bezpieczeństwa, serio :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wromen, dnia 20 Maja 2013 - 14:14, napisał(a):W związku UC pas cnoty to jeden z głównych elementów. Niemniej jednak mimo początkowego dyskomfortu, po krótkim czasie daje wiele przyjemności. Przyjemności polegającej na odczuwaniu "niewidzialnej" ręki kontrolującej podniecenie.

Zgadzam się z w/w  ,noszę od około 6 miesięcy ,poczatki były okropne ale to kwestia silnej woli i chęci podporządkowania się swojej Hotce ,czegosz się dla niej nie robi !!!!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek did

Znosze duzo ale taki pas to jednak zbyt wiele,patrzec i ni moc sie chociaz poocierac tego nawet swieta inkwizycja by nie wymyslila.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gdym miał taką okazję to bym nosił taki pas cnoty bez wahania na 24h/7... Codziennie rano myć się z dziewczyną pod prysznicem, by namydlała delikatnie moje ręce, uda, jądra włącznie z fiutkiem zamknietym w pasie cnoty od tygodnia bez ulgi... A ja bym mył jej ciało pieszcząc jej stopy, biust i śliczną różyczkę nie mogąc sobie nawet ulżyć... Wieczorem pieścić ją w łóżku, doprowadzać do kilku orgazmów podczas gdy ona ociera się o moje spragnione ulgi ciało, nabrzmiałe i sine jądra, uwięzionego w klatce fiutka... Gdy pieści i ugniata go swoimi stópkami wiedząc jak to na mnie działa i jak one mnie podniecają... A za każdą prośbę o zdjęcie kara wydłuża się o dzień...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...