Skocz do zawartości
afrodyta

męski pas cnoty w roli głównej

Rekomendowane odpowiedzi

Ale się naczytałam o męskim pasie cnoty na wątku

http://zdradakontrolowana.jun.pl/viewtopic.php?t=1139

i chętnie popatrzyłabym sobie na mojego mężczyznę jak ma na sobie takie "coś" a ja w tym czasie zabawiam się z jakimś przystojniakiem... Seksowna bielizna na moim ciele, pończochy, pas, szpiki... I on siedzący w fotelu i pożerający mnie wzrokiem... Ojjj... Popatrzyłabym sobie na niego- biedaczysko chciałby a by nie mógł. Co ty by była za tortura dla niego... Ajajaj ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... sam bym sobie tak chetnie popatrzył jednak na pas chyba bym się nie zgodził bo... smiesznie to wygląda. Akurat tego typu zabawki mnie nie kręcą ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe co Twój luby na to :devil: Ja bym się trochę wystraszył na Jego miejscu ;)

Choć muszę przyznać,że to dość ekscytująca fantazja ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie powiem, żeby te pasy dla mężczyzn wyglądały pociągająco... Ale kusi mnie to, że nie mógłby zabawiać się swoim sprzętem, bo ten byłby zamknięty. Wiem, że sprawiłoby mu to ogromne cierpienia! Chyba prosiłby mnie na kolanach, żebym dała mu kluczyk. A tak to musiałby powstrzymywać się i to mnie jara:) Chyba po prostu lubię mieć władzę nad mężczyznami... Ale Panowie, przecież to chyba Was kręci nie? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jest okrutna dla mnie ! no, ale w końcu najważniejsza jest Jej przyjemność. Chyba bym sie poświęcił;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba po prostu lubię mieć władzę nad mężczyznami... Ale Panowie, przecież to chyba Was kręci nie?

Jasne,że kręci.A swoją drogą,masz temperament,aż miło poczytać :devil:

jest okrutna dla mnie ! no, ale w końcu najważniejsza jest Jej przyjemność. Chyba bym sie poświęcił;)

Oczywiście,że Jej przyjemność jest najważniejsza,uważaj tylko żebyś się nie zamęczył poświęcając się ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko kontrolować,ale daje jej też władzę nad rogaczem.Jeśli chce żeby mu go zdejmowała,musi być dla nie grzeczny :devil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie w takim pasie Żona zabrała wraz ze swoim Bullem do sauny, było to spotkanie kilku Par Swingers, faceci reagowali dziwnymi uśmieszkami na mnie, a Panie były niezwykle zainteresowane: dotykały i sprawdzały czy mam wzwód, potem wszyscy zaczęli sie ze sobą zabawiać i na jakiś czas o mnie zapomnieli, jednak po chwili ośmieleni zaczeli dotykać i sprawzać, czy mam wzwód, pytali czy boli i czy nie mam ochoty sobie "zwalić", bo pewnie się męczę, patrząc na ogólne bzykanie, w tym mojej Żonki.

Wszyscy mieli ogólną radochę, bo faktycznie wyglądałem śmiesznie :)

Na koniec, już rozkręceni, sprawdzili, czy podniecą się bardziej robiąc minetkę, czy loda.

Obciagając Kochankowi mojej Żonki, na oczach ubawionego i podnieconego towarzystwa mialem samoistny wytrysk, mimo ściśniętego i bolącego fiuta.

Stwierdzili, że jestem dziwką, bo podnieca mnie tylko smak orgazmu męzczyzny.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...