Skocz do zawartości
benybeny11

Jakim typem rogacze jesteś?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Antico

Heh, Beny, znowu udowadniasz mi, że mamy identyczne preferencje :) Wyszło mi to samo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Patiartur

witam zrobiłem ankiete jestem active slave cuckold i chyba racja.... moja zona uważa ze na pewno

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mocne słowa:

"your a pathetic little excuse for a man. your not even worth calling a stroker as your little cock is useless".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pasive cuckold :), większość odpowiedzi "disagree",

co ja na to poradzę, że lubię trzymać ster w swoich rękach (podczas spotkań mojej Hotki trzymanie steru nabiera wymiaru realnego) :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sex.trener

hahaha świetne

sexualy useless cuckold

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Mirdan
pasive cuckold

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...