Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Dlaczego kobiety robią wiecej z kochankami?

Rekomendowane odpowiedzi

Uważam że dobrze postąpiła. Bycie Hotką zobowiąźuje do pewnych rzeczy. Nie wyobrażam sobie aby moja Ślicznotka kiedy już zostanie Hotką aby odmówiłam kochankowi czegokolwiek.

Bycie Hotką zobowiązuje do pewnych rzeczy? To znaczy że kobieta ma robić wszystko i nie ma prawa odmówić czegoś co jej nie odpowiada ? To znaczy że kochankowi wolno wszystko ? A jak kochanek Twojej ślicznotki będzie miał ochotę jej wlać bo go to kręci to co? Ma się zgodzić bo jest hotką ? Nie zgadzam się z tym stwierdzeniem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bycie Hotką zobowiązuje do pewnych rzeczy? To znaczy że kobieta ma robić wszystko i nie ma prawa odmówić czegoś co jej nie odpowiada ? To znaczy że kochankowi wolno wszystko ? A jak kochanek Twojej ślicznotki będzie miał ochotę jej wlać bo go to kręci to co? Ma się zgodzić bo jest hotką ? Nie zgadzam się z tym stwierdzeniem.

Źle się wyraziłem... Oczywiście że moja wypowiedź nie uwzględnia opisanej przez Ciebie sytuacji.Pisząc "wszystko" miałem na myśli tylko to co składa się na sex np anal, połykanie spermy itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Źle się wyraziłem... Oczywiście że moja wypowiedź nie uwzględnia opisanej przez Ciebie sytuacji.Pisząc "wszystko" miałem na myśli tylko to co składa się na sex np anal, połykanie spermy itp.

Niby poprawiłeś swoją wypowiedź, ale ja mam nadal wrażenie, że chcesz spełniać wyłącznie swoje fantazje, nie uwzględniając pragnień Małżonki.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niby poprawiłeś swoją wypowiedź, ale ja mam nadal wrażenie, że chcesz spełniać wyłącznie swoje fantazje, nie uwzględniając pragnień Małżonki.

Jej pragnienia są dla mnie ważne tak jak moje i wiem że moje totalne przyzwolenie a nawet prośba o spełnianie jego wszelkich zachcianek seksualnych było by dla niej bodźcem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jej pragnienia są dla mnie ważne tak jak moje i wiem że moje totalne przyzwolenie a nawet prośba o spełnianie jego wszelkich zachcianek seksualnych było by dla niej bodźcem

No teraz można się zgodzić. Jeśli wiesz o tym że to by ją podkręciło, to co innego. Nie mniej jednak, staraj się tak układać właśnie zdania, aby wątpliwości żadnych nie pozostawić. Już też miałem zacytowac to samo co hamster0 i tutaj pójść na małą wojenkę z cyklu "a dlaczego to niby Hotka miałaby cokolwiek musieć".

Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No teraz można się zgodzić. Jeśli wiesz o tym że to by ją podkręciło, to co innego. Nie mniej jednak, staraj się tak układać właśnie zdania, aby wątpliwości żadnych nie pozostawić. Już też miałem zacytowac to samo co hamster0 i tutaj pójść na małą wojenkę z cyklu "a dlaczego to niby Hotka miałaby cokolwiek musieć".

Pozdrawiam.

No to szczęśliwie się wyjaśniło...:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Grabo, jeśli mojego Mężczyznę to kręci, a rozmawiamy o tym spoooooooroooo, to i mnie kręci. I, szczerze mówiąc, mam w dupie opinie różne. To jest NASZE.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Straszne kobiety spotykasz, jeśli męża traktują jak sukienkę. Gdybym była facetem wolałabym nie mieć do czynienia z takimi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam że dobrze postąpiła. Bycie Hotką zobowiąźuje do pewnych rzeczy. Nie wyobrażam sobie aby moja Ślicznotka kiedy już zostanie Hotką aby odmówiłam kochankowi czegokolwiek. Jeśli pozwala na wszystko to spełniają się wszyscy. Suczka jako Hotka, kochanek w roli bulla a rogacz w rogaczeniu.

Bycie Hotką ... z urzędu nie zobowiązuje do niczego. To co dzieje się podczas miłosnych uniesień zawsze powinno być w pełni akceptowane przez obie strony a to czy granice zostaną ustalone słownie czy kochankowie będą badać je jak przy przysłowiowym pierwszym razie to już inna sprawa i zależy od danego "przypadku"

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...