Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Dlaczego kobiety robią wiecej z kochankami?

Rekomendowane odpowiedzi

Muszko, poczytaj! Ktoś baaaaaaaaardzo godny uwagi! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza, pokieruj! Szukam, szukam i znaleźć nie mogę...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nie chce mi się wierzyć że to reguła, ja na przykład mam zupełnie odwrotnie i z tego co tu czytam, to nie tylko ja.

Proszę :)

A dlaczego poukładani, szczęśliwi ludzie idą czasem w wysokie góry albo skaczą na bungee?

Jesteśmy Homo Ludens, po prostu.

Ela

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to ta pozytywna strona :)

Tak, ale czasem nie. Wspomniałam o wysokich górach, nie ot tak sobie, a po to by przywołać pamięć o ludziach którzy zostali tam na zawsze, a których zaprowadziła tam ludzka natura, konkretnie ta jej irracjonalna cząstka która każe nam podejmować działania ryzykowne i niemądre (tj. nierozsądne).

Ela

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niektore kobiety sex analny moga traktowac jak oelement uleglosci. Wyobrazcie sobie taka sytuacje.

Hotka ktora w domu jest osoba zdecydowana, moco stapajaca po ziemi i ma osobiwosc dominujaca moze miec watpliwosci do oddania sie analnie mezowi ktorego byc moze w zwiazku sobie podporzadkowala. Dodatkowo wlasnie np poprzez sex analny z kochankiem daje do zrozumienia rogaczowi ze to jest cos czego on nie bedzie mial...

Roznie do tego mozna podchodzic.

Kilka lat temu przez kilka miesiecy spotykalem sie z pewna mezatka ktora obawiala sie reakcji meza na jej ewentualne eksperymentowanie w lozku, ale tylko dlatego ze maz ja do teg oskutecznie zrazil reagujac na je jprosbe spuszczenia sie je jna twarz tekstem "Chyba Cie poje.... tak robia tylko dziwki...". Po tej akcji tak sie obawiala g oo cokolwiek poprosic ze zaczela realizowac swoje fantazje z kochankiem (akurat to bylem ja).

Majac to na uwadze powodow moze byc mnostwo.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie smutne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niektore kobiety sex analny moga traktowac jak oelement uleglosci. Wyobrazcie sobie taka sytuacje.

Hotka ktora w domu jest osoba zdecydowana, moco stapajaca po ziemi i ma osobiwosc dominujaca moze miec watpliwosci do oddania sie analnie mezowi ktorego byc moze w zwiazku sobie podporzadkowala. Dodatkowo wlasnie np poprzez sex analny z kochankiem daje do zrozumienia rogaczowi ze to jest cos czego on nie bedzie mial...

Roznie do tego mozna podchodzic.

Kilka lat temu przez kilka miesiecy spotykalem sie z pewna mezatka ktora obawiala sie reakcji meza na jej ewentualne eksperymentowanie w lozku, ale tylko dlatego ze maz ja do teg oskutecznie zrazil reagujac na je jprosbe spuszczenia sie je jna twarz tekstem "Chyba Cie poje.... tak robia tylko dziwki...". Po tej akcji tak sie obawiala g oo cokolwiek poprosic ze zaczela realizowac swoje fantazje z kochankiem (akurat to bylem ja).

Majac to na uwadze powodow moze byc mnostwo.

takie zachowanie powoduje że zamykamy się przed partnerem..no bo jak ma poprosić żeby skończył w ustach, a ona połknie... to już 100% dziwka....

i szereg pięknych fantazji zostaje w głowie...., albo realizuje się z kochankiem/kochanką....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może i mało wiem ale słyszałem taki tekst - bo tak głupio odmówić

jak się zapytałem mojej żonki co sie stało że tak długo brał Cie w tylek dostałem taką właśnie odpowiedź - bolało ją i chciała by już skończył.

Nie rozumiem tego - cóż ::PP:

Uważam że dobrze postąpiła. Bycie Hotką zobowiąźuje do pewnych rzeczy. Nie wyobrażam sobie aby moja Ślicznotka kiedy już zostanie Hotką aby odmówiłam kochankowi czegokolwiek. Jeśli pozwala na wszystko to spełniają się wszyscy. Suczka jako Hotka, kochanek w roli bulla a rogacz w rogaczeniu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...