Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Dlaczego kobiety robią wiecej z kochankami?

Rekomendowane odpowiedzi

Moja swój pierwszy anal przeżyła właśnie z kochankiem, a nie ze mną. Pomimo wielu próśb do dzis dnia nie zamoczyłem w jej pupie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja

A to imię, pseudonim? Czy też niedokończona fraza:" Moja Żona/Partnerka/Dziewczyna/Ukochana"?

A może moja skarpetka?

;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to imię, pseudonim? Czy też niedokończona fraza:" Moja Żona/Partnerka/Dziewczyna/Ukochana"?

A może moja skarpetka?

;)

Tą skarpetką, to mnie rozbawiłaś :D i masz rację, mój błąd. Chodziło mi o moją żonę.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może moja skarpetka?

;)

Poplakalam sie ze śmiechu :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tą skarpetką, to mnie rozbawiłaś :D i masz rację, mój błąd. Chodziło mi o moją żonę.

Za wzorową i powtarzalną w różnych tu zajściach na forumie postawę Rogacza który się nie napusza za krytykę od Pań Hot Wife (bo przecież nasze panie Moderatorki są przede wszystkim Hot Wife) to ja Ci dziś ofiarowuję VIP status na 30 dni w nagrodę. Gdyby wszyscy mieli taki dystans do siebie, na tym forum byłoby naprawdę idealnie i bardzo przyjemnie. Co oczywiście nie oznacza że tak nie jest ;)

Muszę przyznać,że gdy widziałem moją byłą żonę w akcji z innym i robiła rzeczy,których ja z nią nie doświadczałem w sytuacjach łóżkowych to był widok mega cudowny. Moje podniecenie sięgało stratosfery. Widok jej rozanielonych oczu, głębokie i silne oddechy świadczyły o mega rozkoszy jaką przeżywa kochając się, a może dziko pieprząc z innym mężczyzną. A siła jej orgazmów była imponująca. Był moment kiedy po takim stosunku z naszym stałym przyjacielem domu wystarczyło,że dotknęła mojego penisa i eksplodowałem jak Wezuwiusz. Możliwość obserwowania własnej żony, ukochanej Kobiety w ekstazie z innym BEZCENNA.

A wracając do tematu, czyż to nie o to właśnie nam chodzi? Pamiętaj tylko aby zbyt często nie sięgać do tego "pudełka" aby Ci się to nie zamieniło w chleb powszedni. Każde takie doznanie, najpierwsze, świeże, jest jak święty gral.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...