Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Dlaczego kobiety robią wiecej z kochankami?

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie się też nie wydaje, że jest to regułą.

Nie wiem, jakie kobiety spotykacie, ale sądzę, że takie, które nie są w układach cuckoldowych, tylko po prostu zdradzają swoich mężów, ponieważ nie mają w domu dobrego sexu. I dlatego z Wami robią rzeczy, których nie robią z mężem. Bo MĄŻ tego nie chce, uważa za "perwersyjne" i tyle.

Nie dziwię się, że kobiety, które spotykają się z reakcją męża, typu: "tak zachowują się dziwki" nie chcą nic więcej nowego proponować w łóżku.

Natomiast nie wyobrażam sobie, żebym się mogła mniej wstydzić obcego faceta, niż własnego męża.

Wszystkie etapy "wtajemniczenia" przechodziłam najpierw z mężem. Potem dopiero z tym drugim.

I są rzeczy, na które tylko mąż ma monopol. Nie na odwrót.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkanie z mężczyzną powinno być przyjemność również (a może nawet przede wszystkim - ahh jakie to egoistyczne) dla mnie.

Inaczej byc nie moze i kategorycznie sprzeciwie sie kazdemu kto twierdzi inaczej!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Natomiast nie wyobrażam sobie, żebym się mogła mniej wstydzić obcego faceta, niż własnego męża.

Wszystkie etapy "wtajemniczenia" przechodziłam najpierw z mężem. Potem dopiero z tym drugim.

I są rzeczy, na które tylko mąż ma monopol. Nie na odwrót.

już Cię lubię :poklon:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ginger ma rację, tu trzeba by jeszcze rozgałęzić czy kobieta zdradza cuckoldowo czy normalnie a przy tym dla czystego sumienia prawi że mąż jej tego nie daje, tego nie robi itd itp bo jakoś trudno mi sobie wyobrazić że w związku gdzie świadomie istnieje cuckold ktoś ma opory przed powiedzeniem partnerowi że chciał by czegoś spróbować albo żeby do czegoś podejść w inny sposób.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, pary cuckoldowe, to pary gdzie istnieje wyjątkowa więź.

Tak powinno przynajmniej być, bo jeśli nie, to łatwo o rozpad takiego małżeństwa.

Bo przecież chodzi o to, aby spotkanie cuckoldowe przeżywać we własnej sypialni z własnym małżonkiem.

ZK to pikanteria do własnego zwiąku. Takie "spice".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, tylko na pierwszym spotkaniu z kochankiem chyba większość hotek obawia się swoich i męża reakcji. Tak naprawdę nie wiemy jakie będą, dopóki nie spróbujemy. Bo "bardzo tego pragniemy", a "realizujemy" może dzielić przepaść, której nie jesteśmy w stanie przewidzieć, nawet jeśli temat przewałkowaliśmy wzdłuż, wszerz i poprzek. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak!

Nie dziwię się kobietom / hotkom/ które swój pierwszy raz chcę przeżyć bez męża.

To ogromny stres, tak jak pisze Zouza. Nie wiadomo, jak się samemu zareaguje i jak zareaguje mąż.

W końcu ślubowało mu się wierność ...

... a tu się wypina ładnie innemu ... i to na Jego oczach.

Nie jest to wcale łatwe. Nie jest, jeśli swoją drugą polówkę się kocha i szanuje.

Ale potem, gdy widzimy te ogniki w oczach męża ... oj to można przyszaleć i puścić wodze ... :bananasex::bananasex2::sex1::69::blow1:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, coś nie działa na forum. Zmieniłam swoje preferencje i nie zapisało zmian. Szkoda, że coś się psuje. ;(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ginger, zmienić preferencje mogą tylko Admini, jeśli napiszesz w helpdesk.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, coś nie działa na forum. Zmieniłam swoje preferencje i nie zapisało zmian. Szkoda, że coś się psuje. ;(

Takie posty, pisze się w Helpdesk, tak samo jak zmienia preferencje. To jest wątek tematyczny a nie pomoc techniczna, dodatkowo Zuza powiedziała Ci o tym, co jest napisane w Regulaminie forum.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...