Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Dlaczego kobiety robią wiecej z kochankami?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wyobrażam soie robić wiecej z kochankiem niż z mężem to z Nim moge byc szczera ,ufam mu bez granic zna moje potrzeby. Dopiero wtedy kiedy mamy ochote na wprowadzanie nowych doznań Kochanek jest ta osoba , której pozwalamy na wiecej ze względu na nasze spełnianie fantazji :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co powoduje że potrafią czerpać przyjemność z czynności (jak anal, dominacja, połykanie spermy) których z mężami nie robiły i nie chciały?

Chciałabym zwrócić uwagę na powyższe!

Czym innym jest nie robić czegoś z mężem, bo obojgu do głowy nie przyszedł jakiś pomysł, bądź męża coś nie podniecało, zupełnie innym odmawianie czegoś mężowi, zaś przyzwalanie na to kochankowi. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś rozmawiałem z żoną na podobny temat i usłyszałem że męża ma się można powiedzieć na stałe. A o kochanka trzeba zadbać bo dziś jest a jutro go niema. Usłyszałem to od niej w luźnej gadce na różne tematy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś rozmawiałem z żoną na podobny temat i usłyszałem że męża ma się można powiedzieć na stałe. A o kochanka trzeba zadbać bo dziś jest a jutro go niema. Usłyszałem to od niej w luźnej gadce na różne tematy.

A: Dla mnie to dziwne podejście. Mąż wcale nie musi być na stałe, o jego względy też trzeba zabiegać. Kochanek może sobie iść precz po jednorazowej przygodzie i płakać nie będę, ale mąż widzi mnie codziennie i sypia ze mną już kilkanaście lat. Sprawić, żeby jego ręce dotykały mnie zawsze, jak stanę obok, żeby chciało mu się ze mną filtrować, żeby uważał mnie za atrakcyjną kobietę, wartą jego czasu i uwagi - to trzeba się trochę wysilić.
  • Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo Ci współczuję.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak napisałem wynikła to z luźnej rozmowy i wcale nie jest zobowiązujące. Tak poza tym już dłuższy czas pomimo rozmów i przekonywań tego kochanka jak narazie nie chce mieć

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja aktualnie jestem wściekły na żonę.

Widziałem ze jej marzeniem erotycznym jest zabawa w trójacie z dwoma facetami, ale jaki było moje zdziwienie jak ostatnio przyznała się, że chciałaby z dwoma ale obcymi, bez mojego udziału.

Jak się zapytałem dlaczego, to stwierdziła że wsytdziłąby się ze mna i innym.....

To tylko potwierdza moje obserwacje i przypuszczenia, żonkom puszczają hamulce dopiero z kochankiem....ale sa pewnie wyjątki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To proste - bo zielone śmigają wolniej. :lach:

Gratuluje.

To jest godne  Monty P.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję.

Tak ma być potraktowane. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać,że gdy widziałem moją byłą żonę w akcji z innym i robiła rzeczy,których ja z nią nie doświadczałem w sytuacjach łóżkowych to był widok mega cudowny. Moje podniecenie sięgało stratosfery. Widok jej rozanielonych oczu, głębokie i silne oddechy świadczyły o mega rozkoszy jaką przeżywa kochając się, a może dziko pieprząc z innym mężczyzną. A siła jej orgazmów była imponująca. Był moment kiedy po takim stosunku z naszym stałym przyjacielem domu wystarczyło,że dotknęła mojego penisa i eksplodowałem jak Wezuwiusz. Możliwość obserwowania własnej żony, ukochanej Kobiety w ekstazie z innym BEZCENNA.

A po wszystkim ta możliwość zlizywania z jej pięknego ciała jej własnego potu i spermy spływającej z cipeczki, po zgrabnych nogach powoduje u mnie coś co ciężko opisać słowami. Człowiek ma ochotę polecieć do kwiaciarni i kupić żonie najpiękniejsze kwiaty i prosić na kolanach żeby robiła tak każdego dnia jeśli mnie Kocha.

Często gdy umawialiśmy się z naszym przyjacielem ja udawałem,że muszę nagle wyjść w ważnej sprawie,ale prosiłem,żeby nie czekali na mnie tylko się bawili,a jak już będę miał wracać to wcześniej zadzwonię. To było niesamowite :). Bardzo chciałem,żeby moja była żona puściła hamulce i wodze fantazji będąc sam na sam z innym. Powrót był o tyle fajny,że przyjaciela już nie było,a żona leżała w pościeli naszego łoża małżeńskiego  cała w jego spermie...nawet pościel się kleiła....CUDOWNIE.

Jeśli macie Panowie takie Kobiety przy sobie to znaczy,że macie Skarby które trzeba szanować i Kochać do szaleństwa. 

Niestety małżeństwo się zakończyło,ale powód był zupełnie inny. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...