Skocz do zawartości
Mążblondynki

Zbiór luźnych fantazji

Rekomendowane odpowiedzi

Cały dzień w pracy nie mogę znaleźć miejsca dla siebie. Huczy mi w głowie a penis pulsuje. To będzie dzisiaj! Moja Ania zostanie zerżnięta. Dowiedzieliśmy się wczoraj. A zaczęło się od ogłoszenia. Znaleźliśmy byczka dla ani. Podobno bardzo ostry samiec alfa. Powiedział, że ją zerżnie i że się odezwie. Zadzwonił do mnie wczoraj.

- Wypierdolę twoją niunię jutro. Niech się wyszykuje. Pizda ma być wygolona. Noś telefon przy dupie. Powiem wam co i gdzie.

Upewniałem się sto razy czy Ania chce w ten sposób. Była chyba podniecona bardziej niż ja. W pracy chodziłem z telefonem. Wiadomość przyszła w południe.

"Masz przyprowadzić sukę o czternastej. Tu masz adres"

"Ale ... jestem w pracy"

"No to nic z tego"

Zadzwoniłem do Ani. Prosiła, żebym się zwolnił. Bardzo jej zależało. O czternastej byliśmy pod wskazanym adresem. Otworzył nam w ręczniku. Nic nie powiedział. Złapał Anię za piersi, potem wymacał krocze. Stała pozwalając mu na to. Nie ośmieliła się odezwać.

- Będzie ci się podobało z Anią. - powiedziałem.

Wyciągnął palec ku mnie z groźną miną.

- Sam obejrzę sukę i stwierdzę czy się nadaje. Masz stać i patrzeć.

Złapał ją za włosy i sprowadził do parteru. Opierała się gdy próbował jej włożyć kutasa w usta, ale otrzymawszy siarczysty policzek przestała odchylać głowę i otworzyła usta.

- Widzisz. Potrafisz jak chcesz.

Ania mu ssała a on dodał.

- Twoja żona musi się nauczyć pokory i szacunku dla mężczyzny i jego penisa. Nauczę ją tego a ty masz

patrzeć. Wypierdolę ją teraz i zaleję nasieniem. Nie wolno ci podchodzić dopóki nie skończę. Jasne?

- Tak.

No i zerżnął ją na moich oczach. Wszystko poszło w szparkę. Jeszcze kazał jej wylizać ptaka do czysta, a potem popchnął w moją stronę.

- Potulna sunia. Jutro też rżnięcie. Powiem o której. A teraz zabierz ją z moich oczu.

W drodze do domu żona wyznaje mi, że dawno nie było jej tak dobrze. Jest pewna, że chce to kontynuować.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...