Skocz do zawartości
Mążblondynki

Zbiór luźnych fantazji

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy :-D ,

Co prawda to nie jest prawdziwe lub możliwe do zrealizowania fantazjowanie w najbliższej przyszłości, dlatego też prosimy o niewysyłanie nam propozycji itd. Propozycje póki co ignorujemy! Jak coś mamy swoich wytypowanych byczków.

Nie jest to póki co nasz poziom, ale podczas wspólnych zabaw, fantazjujemy o naszej podniecającej sexualnej uległości, którymi chcieliśmy się podzielić, ale zwykłe rogate fantazje chyba są za słabe.

Jeżeli możecie coś dodać, by nasze fantazje zrobić bardziej podniecające - to podkreślamy, że nas podnieca całkowite zeszmacenie żony przy bierności obserwacji męża.

Nie interesuje nas poniżanie rogacza przez żonę.

Pierwsza fantazja to:

Żona usługująca jako służąca, pokojówka, sprzątaczka itp - w czasie piątkowego wieczoru byczków przy pokerze.

Fantazjujemy, że żona będzie ubrana w strój francuskiej pokojówki, ale bez bielizny. A ja będę siedział związany z tyłu na kanapie. Oni będą grać w karty przy stole a ona będzie ich obsługiwać. Oni będą wulgarni, będą ją wyzywać w stylu - Kurwo, ile można czekać na to piwo. Ja nic nie będę mógł zrobić. Karzą jej robić sobie laski podczas gry pod stołem. Po czym ustalą zasady, że każdy kto wygra partię będzie ją mógł zaliczyć.

Gdy wygrany będzie ją posuwał w stroju tej pokojówki, pozostali będą patrzeć i robić kpiące i wulgarne docinki pod jej adresem a mnie każą patrzeć.

Po skończonej grze, powiedzą, że jak chcą by mnie uwolnioną to przywiążą ją na godzinę do klamki i będą spełniać swoje zachcianki, które ona ma wykonać oralnie.

Gdy ja mam patrzeć i pozostali mnie do tego zmuszają jeden ją przywiązuje, ściąga spodnie i każe lizać sobie dupę, po czym kolejny i kolejny, za każdym razem mówiąc coś w stylu, że suka to lubi. Następnie każą nam się po skończonej akcji pocałować namiętnie. Gdy to robimy... oni oddają na nią mocz.

Druga fantazja to:

Wywozi nas 2 byczków dobrze zbudowanych do lasu. Każą nam się na wzajem rozebrać i przywiązują do drzewa. Każą mnie patrzeć jak oddają mocz na Anię, wsadzają jej duże przedmioty (i to nie wibratory) do jej wąskiej póki co ciepczki, a że Ania lubi uległość, śmieją się do siebie, że suce widać się podoba, bo się podnieca.

Mówią, że nas uwolnią, jak Ania przed męskim kiblem na jakiejś dyskotece, rozbierze się i wejdzie nago obciągając pierwszemu, który będzie chętny przy pisuarach.

Na dowód ma przynieść spermę na twarzy lub włosach, wówczas nas zostawią w spokoju

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Nemesil

Ostre fantazje. Czekam na więcej. :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Adept_poroża

Mam taka fantazje juz od dlugiego czasu:

poznajemy duzo starszego pana (40+) typ takiego „daddy” duzy meski z brzuszkiem. Odwiedza nas regularnie w naszym mieszkaniu. Jestem jego „pomocnikiem”. Przygotowuje hotke, luxury ubranie (ponczochy szpilki pas do ponczoch). Sam ubieram pas cnoty, kluczyk oddaje mojemu Panu. Hotka czeka w salonie gdzie przyprowadzam ogiera. Ja nagi w pasie cnoty klecze przed nimi i jak zawsze prosze naszego byka o mozliwosc ogladania jego sztuki rzniecia. Jesli byk wyrazi zgodne musze ustawic muzyke oswietlenie przygotowac drinki. Hotka wczuwa sie w klimat, zmyslowo tanczy w swietle cieplego swiatla. Ogier rozbiera sie i oddaje mi ubranie ktore skladam i proponuje mu jego miejsce w fotelu. Przynosze drinka na tacy i podaje mojemu Panu. Hotka kusi go tancem i bielizna na ktora wydalem duzo pieniedzy.. 

co myslicie? Kontunuowac?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Adept_poroża

Klekam przy fotelu Pana niczym pokorny sluga. Hotka usmiecha sie do niego, przynosi mu smycz dobrze nam znana. Klaniam sie ogierowi i ten zapina mi smycz na szyji po czym waruje przy jego boku. Mija ukochana Marta prezentuje sie swietnie, czujemy obaj zapach perfurm. Jej sexowny ubrior sprawia ze pas zaczyna mnie uwierac. Ona robi striptiz dla byka a na mnie nie zwraca uwagi. On ciagnie mnie za smycz i kaze polozyc sie obok fotela tak ze widze tylko stopki hotki, po chwili na ziemie spadaja jej kuse figi..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Adept_poroża

Byk daje sygnal smyczą, caluje drobne stopki mojej Marty. Lize paluszki przez czarny materiał pończoch. Slysze jak Marta obciaga schylona przed bykiem. Co jakis czas caluje mnie w usta. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...