Skocz do zawartości
arrek2

"Myszka" pełna spermy kochanka...

Rekomendowane odpowiedzi

mnie ogolnie chyba bardziej kreci tryskanie na zewnatrz i w ta strone chcialbym isc

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie ogolnie chyba bardziej kreci tryskanie na zewnatrz i w ta strone chcialbym isc

Zrozumiałe... Każdy robi to co lubi. A jak tam przygotowywania żony do całego tematu...? U mnie jeszcze pod górkę al do przodu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zrozumiałe... Każdy robi to co lubi. A jak tam przygotowywania żony do całego tematu...? U mnie jeszcze pod górkę al do przodu :)

Ja po pierwsze nie jestem jeszcze zonaty ;) a same przygotowania ida malymi krokami. Wlasciwie to tiptopami ale nie zamierzam sie spieszyc

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po pierwsze nie jestem jeszcze zonaty ;) a same przygotowania ida malymi krokami. Wlasciwie to tiptopami ale nie zamierzam sie spieszyc

Racja... Pytam z ciekawości ponieważ moje postępy tez nie są zbyt wielkie ale zauważalne :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Racja... Pytam z ciekawości ponieważ moje postępy tez nie są zbyt wielkie ale zauważalne :)

Widzisz, a u mnie jak narazie przygotowania sa ale postepow nie widac

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz, a u mnie jak narazie przygotowania sa ale postepow nie widac

U mojej Perełki, pewnie jak u wiekszości kobiet namawianych przez partnerów do zdrady temat cuckoldu początkowo wwywoływał złość a obecnie jest przyczyna super seksu i to uznaje za swój malutki sukcesik :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mojej partnerce rowniez niedawno zaproponowalem obciagniecie 2 kutasow. Spytala tylko czy mam jakiegos chetnego kolege ale dalej juz nie chciala ciagnac tematu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mojej partnerce rowniez niedawno zaproponowalem obciagniecie 2 kutasow. Spytala tylko czy mam jakiegos chetnego kolege ale dalej juz nie chciala ciagnac tematu.

Ja swoją ukierunkowuję od razu na seks. Samo obciąganie mi nie wystarcza :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swoją ukierunkowuję od razu na seks. Samo obciąganie mi nie wystarcza :)

Sorry, u mnie tez to troche inaczej wygladalo - moja partnerka zapytala najpierw jeszcze co by bylo po obciaganiu. Zaproponowalem ze moglibysmy sie wtedy zamienic - czyli ze on bralby ja od tylu (akurat bralem ja od tylu) a mi by obciagnela. A po wszystkim spuscilibysmy sie jej na piersi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, u mnie tez to troche inaczej wygladalo - moja partnerka zapytala najpierw jeszcze co by bylo po obciaganiu. Zaproponowalem ze moglibysmy sie wtedy zamienic - czyli ze on bralby ja od tylu (akurat bralem ja od tylu) a mi by obciagnela. A po wszystkim spuscilibysmy sie jej na piersi.

W moim przypadku taki scenariusz się nie sprawdzi. Ja bym wolał aby moja żona była z bykiem sam na sam. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...