Skocz do zawartości
arrek2

"Myszka" pełna spermy kochanka...

Rekomendowane odpowiedzi

wsuwalem głównie ale nie tylko. żona i ja lubimy tak. Kiedyś po takiej nocy było 8 naszych wytryskow w środku :D.

wsuwalem głównie ale nie tylko. żona i ja lubimy tak. Kiedyś po takiej nocy było 8 naszych wytryskow w środku :D.

Ooo... Taka dawka pewnie tydzień z niej wyciekała. A ilu było posuwaczy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to cos pieknego wejsc w ciepła, mokra i luzna cipke zony pełna spermy innego lub innych. Ja jeszcze przed wejsciem zlizuje wyplywajaca sperme z cipki zony. Serdecznie polecam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to cos pieknego wejsc w ciepła, mokra i luzna cipke zony pełna spermy innego lub innych. Ja jeszcze przed wejsciem zlizuje wyplywajaca sperme z cipki zony. Serdecznie polecam

Zgadzam sie z Tobą że to piękne wejść w świeżo zerżniętą cipkę żony pełną spermy bulla jednak na wilizywanie razcej się nie skuszę :)

Piszesz też o "innych" czy to oznacza że udało Ci się oddać żonę kilku Ogierom którzy się w nią spuścili? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Tak jak wielu użytkowników, tak wiele upodobań dotyczących poruszonego tematu. W naszym przypadku jest to zawsze pełen stosunek z finałem w „muszelce”. Jak pisali przedmówcy wszystko zależy od sytuacji, czy po stosunku Małgosi z kochankiem również się z nią kocham i „znaczę” swój teren jak napisała Alice, czy też czyszczę „muszelkę” dokładnie wylizując, czy czasami nie robię nic. Nic na siłę. Pozdrawiam – Jaś.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie wielką rozkoszą jest lizanie zalanej Cipki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie wielką rozkoszą jest lizanie zalanej Cipki :)

W przeszłości zdążało mi się połykać spermę lecz swoją własna. Spotykałem się z dziewczyna która po obciągnięciu mi zawsze częstowała mnie ze swoich ust tym czym w nie trysnąłem i dawało jej to ogromna rozkosz lecz dla mnie nie było jakimś super przeżyciem. Jeśli chodzi o cuckold to według mnie najlepszym miejscem na spermę jest ciało Hotki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O tak zgadzam się hotkę zalana spermą jak najbardziej mega podniecające. Najlepiej jak ją zalewamy wspólnie.

Lizanie zalanej cipki mnie również odrzuca.

Do cipki wypełnionej spermą kochanka powoli sie przekonuję. Wślizgnięcie sie w coś takiego musi być mega przyjemne.

Ale moim zdaniem najważniejszy jest stopień podniecenia i rozgrzania żonki w jaki zostawia ja kochanek.

W przeszłości zdążało mi się połykać spermę lecz swoją własna. Spotykałem się z dziewczyna która po obciągnięciu mi zawsze częstowała mnie ze swoich ust tym czym w nie trysnąłem i dawało jej to ogromna rozkosz lecz dla mnie nie było jakimś super przeżyciem. Jeśli chodzi o cuckold to według mnie najlepszym miejscem na spermę jest ciało Hotki.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O tak zgadzam się hotkę zalana spermą jak najbardziej mega podniecające. Najlepiej jak ją zalewamy wspólnie.

Lizanie zalanej cipki mnie również odrzuca.

Do cipki wypełnionej spermą kochanka powoli sie przekonuję. Wślizgnięcie sie w coś takiego musi być mega przyjemne.

Ale moim zdaniem najważniejszy jest stopień podniecenia i rozgrzania żonki w jaki zostawia ja kochanek.

Według mnie istotne jest rozgrz wszystkich stron cuckoldu tj Hotki Rogacza i Ogiera

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyna możliwośc zbliżenia sie do Niej to lizanie takiej właśnie Cipki, jakoś nigdy mnie TO nie odrzuało, może dlatego, że jestem trochę bi i z obciągania też czerpię przyjemność ;)

Jedyna możliwośc zbliżenia sie do Niej to lizanie takiej właśnie Cipki, jakoś nigdy mnie TO nie odrzuało, może dlatego, że jestem trochę bi i z obciągania też czerpię przyjemność ;)

nie ODRZUCAŁO*

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...