Skocz do zawartości
arrek2

"Myszka" pełna spermy kochanka...

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam się z Tobą w pełni. Zdrowie jest nawjażniejsze jednak nie ma na to szans abym oddał mojej Perełki nikomu jeśli w nią się nie spuści na pierwszym spotkaniu również. Oczwyśicie mile widziane slady spermy kochanka na twarzy, piersiach czy w innych miejscach ale warunkiem koniecznym jest zalane wnętrze cipki.

A jaka była Twoja rola w opisanej przez Ciebie sytuacji? Byłeś ogierem czy rogaczem?

Kochankiem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli było Was dwóch i każdy się spóścił w Hotkę to szczerze zazdroszczę Rogaczowi tak przygotowanej Żony. Szkoda źe jako Kobhanek nie możeśz streścić tego co czuł Mąż.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie spuszczanie sie w cipke mojej partnerki przez innego faceta to jak narazie temat torche za gruby. Ale z checia zobaczylbym jak ja bierze jakis inny facet i z checia bym sie do tego przylaczyl. NAtomiast spust na twarz czy cycki jest jak najbardziej wskazany.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

<p>

dla mnie spuszczanie sie w cipke mojej partnerki przez innego faceta to jak narazie temat torche za gruby. Ale z checia zobaczylbym jak ja bierze jakis inny facet i z checia bym sie do tego przylaczyl. NAtomiast spust na twarz czy cycki jest jak najbardziej wskazany.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a dlaczego ... temat za gruby ? napisz kilka słów o tym

Sam nie wiem dlaczego temat za gruby. Przegladajac forum zauwazylem ze sporo rogaczy lubi jak panna wraca ze spotkania z cipka zalana sperma i lubia wtedy ta sperme wylizywac. Moje fantazje nie wybiegaja jeszcze tak daleko. Na ta chwile chcialbym namowic partnerke na trojkat 2M+K aby moc najpierw popatrzec jak jest jej dobrze jak bierze ja ten trzeci a pozniej sie do calej zabawy przylaczyc. Chcialbym tez abysmy po calej akcji oboje spuscili sie na nia. Na ta chwile nie chcialbym tez jej nikomu "wypozyczac". Wolalbym pobawic sie we trojke lub aby oni pobawili sie a ja bym sie wszystkiemu przygladal. Moze z czasem to wszystko ewoluuje. Zobaczymy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To wcale nie jest "cienko". Od nas zależy co jest grubo a co cienko. Ja nie zabrnąłem nigdy dalej niż to o czym fantazjujesz i nie wiem czy pójde dalej, bo póki co tylko to mnie kręci i jest dla mnie do zniesienia. Jak już gdzieś pisałem, nawet włosy mi staja na wspomnienie naszych trójkątnych figli. Przyznam nawet, ze nie bardzo rozumiem w czym tkwi clou w pozostawianiu partnerki z kochankiem. Nie ma jak patrzenie jak wpycha jej swego grubasa i jak Ona rozkłada przed nim nogi, albo ssie tegoż grubasa. No jesli to "cienko" to ja jestem wybitny cienias. :mur: A niech jeszcze połknie jego spermę... to juz mój MAX. Wiecej nie zdzierżę na razie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czyli wychodzi na to ze az taki cienias nie jestem :P . Po dosyc wnikliwym zapoznaniu sie z tematyka forum tak wlasnie o sobie myslalem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
:) nie jesteś bo Tu nie ma cieniasów, każdy sam decyduje na co ma ochotę. Z doświadczenia tez wiem że granica jest płynna :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam nie wiem dlaczego temat za gruby. Przegladajac forum zauwazylem ze sporo rogaczy lubi jak panna wraca ze spotkania z cipka zalana sperma i lubia wtedy ta sperme wylizywac. Moje fantazje nie wybiegaja jeszcze tak daleko. Na ta chwile chcialbym namowic partnerke na trojkat 2M+K aby moc najpierw popatrzec jak jest jej dobrze jak bierze ja ten trzeci a pozniej sie do calej zabawy przylaczyc. Chcialbym tez abysmy po calej akcji oboje spuscili sie na nia. Na ta chwile nie chcialbym tez jej nikomu "wypozyczac". Wolalbym pobawic sie we trojke lub aby oni pobawili sie a ja bym sie wszystkiemu przygladal. Moze z czasem to wszystko ewoluuje. Zobaczymy

Nie koniecznie od razu wylizywanie spermy. W moim przypadku marzy mi się cipeczka mojej żony wypełniona spermą Bulla pa brzegi lecz chciałbym w nią sobie wejść i wytrysnąć swoim nasieniem.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...