Skocz do zawartości
arrek2

"Myszka" pełna spermy kochanka...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie :-)

W ziązku z tym że cuckold jest moim ogromnym marzeniem oraz iż mam wizję powstaniai pierwszych moich rogów mam pytanie do Pań jak i Panów.

Czy dobrym pomysłem jest aby pierwsza zdrada mojej żony wyglądała tak że kochanek lub kochankowie strzelają w jej wnętrze co ostatniej kropli a ja poprawiam kiedy skończą?

Marzy mi się żeby wyejść w wymęczoną cipeczkę mojego kwiatuszka pełną cieplutkiej spermy kochanka.

Proszę również o podzielenie się wrażeniami osoby które tego typu doświadczenia mają już za sobą.

Pozdrawiam

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja czytam temat "Muszka..." hehe glodnemu chelb na mysli :P;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że jest wdrażana. Nie obyło się bez awantury ale już jest łagodniej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Więc jak skończą się awantury i będziesz miał pewność że obydwoje tego chcecie to pomysł fajny i jak najbardziej do zrealizowania. Oczywiście po drodze trzeba jeszcze znaleźć odpowiedniego kochanka ale to już dość proste jest.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę,a raczej jestem pewien że każdy rogacz marzy o czymś takim.Szczęśliwi co tego doświadczyli.Ja niestety jeszcze nie.Mówi się o tym że ktoś lubi ciepłe bułeczki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Awantury się już skończyły a ja jestem zdecydowany :-) Jak juz napisałem marzy mi się to :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja czytam temat "Muszka..." hehe glodnemu chelb na mysli :P;)

Ja też odrazu skojażyłem Muszka ha ha
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...