Skocz do zawartości
arrek2

"Myszka" pełna spermy kochanka...

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 8.10.2019 o 18:47, napisano:

Do takich zabaw trzeba zaufanych i zdrowych ludzi, ale klimacik ciekawy, nie powiem

Dokładnie, gdyby nie to bym nalegał aby kończyli w mojej Hotce częściej. Ale też z drugiej, finał w cipce Hotki to zdarzenie na tyle rzadkie że za każdym razem ekscytuje.

Pamiętam jak pierwszy raz kochanek skończył w cipce MaryRose to momentalnie dostałem wzwodu. Choć takich mężczyzn było tylko kilku w przeciągu 6 lat związku Podnieca mnie również fakt że jednego z nich na oczy nie widziałem, a wiem że "zaliczył" na 100%. Poezja.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.09.2021 o 20:00, Nieszablonowy_83 pisze:

Super sprawa widzieć hotkę z bułeczka pełna spermy kochanka

Cudowna sprawa. Bzykać ukochaną tuż po tym jak wypełnił ją swoim nasieniem bull.

Niesamowite emocje...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.01.2022 o 11:04, JOI pisze:

To ja może z drugiej strony... nawet nie wyobrażacie sobie drodzy Panowie, jaka to przyjemność i poczucie akceptacji, gdy mąż (partner) wycałuje mnie po innym. :) To, co dzieje się wtedy w głowie jest nie do opisania. Jedyne co przychodzi mi do głowy to scena zrywania kajdanów z jakiegoś filmu. Przez całe życie słyszy się, że taka zdrada to koniec związku, że po czymś takim to już tylko rozwód... Tymczasem proszę, można? Można. Mało tego, w moim przypadku jeszcze bardziej umocniło to nasze więzi. 

Dla mnie myszka kobiety tuż po seksie z bullem, ociekająca ...jest mega seksy. Uwielbiam w nią wejść, lizać. Bardzo mnie podnieca kiedy ona była wypełniona nasieniem kochanka, a moja luba przychodziła wypełniona jego sokami i  mogłem w nią wejść. Można oszaleć ze szczęścia. Świadomość, że przed chwilą małą w sobie innego faceta a teraz mnie nakręca mnie niczym afrodyzjak.

W dniu 12.01.2022 o 11:04, JOI pisze:

To jest jednak nieco inaczej niż na filmach. Filmy nie oddają sfery emocjonalnej, a przy takich zabawach to głównie emocje grają rolę. I tu tkwi pułapka. Bo przy taki9ch zabawach przeważnie dostaje się coś, czego się nie spodziewamy. Dobrze jeśli to coś pozytywnego jak w moim przypadku... gorzej, jeśli coś złego. Wtedy będzie "płacz i zgrzytanie zębów".

Co masz na myśli pisząc o zagrożeniach? Masz na myśli kwestie emocjonalne, że ktoś sobie nie poradzi? Tu na pewno ważna jest rozmowa, samoświadomość, no i szacunek z obu stron dla siebie.

Czy też na myśli bezpieczeństwo zdrowotne?

sloppy_22.gif

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myszka pełna spermy,to musialoby być coś wspaniałego

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A my planujemy spotkanie z naszym przyjacielem i moja M zapowiedziała

, że wytrysk wśrodku😍

• Lubię 2
  • Zauroczenie 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.12.2018 o 08:02, rogaczzwyboru pisze:

z kochankiem to jest inna sprawa. Mieszkanko całe tylko dla nich. 2-3 godziny spotkania z czego 80% to sex ,niczym nieskrępowany. On może kilka razy dojść  ona może kilka razy dostać. Nie musi się martwić ,że ktoś im to niespodziewanie przerwie. Luz ,bo mąż o wszystkim wie. Nic tylko się od stresować z innym. Jest 8 zaczyna się reset mojej żony z innym. Dzwoniła już przed chwilką ,że są na miejscu czekają na klucze do mieszkania

A klucze to miała im jego żona dowieźć?:)

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli moja żona spotka się kiedyś z kochankiem to będę nalegać żeby mu pozwoliła skończyć w cipce... Zona się nie zabezpiecza więc to muszą być dni niepłodne...albo nie;)

Jak dla mnie bez zalanej Cipki rogi się nie liczą;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...