Skocz do zawartości
arrek2

"Myszka" pełna spermy kochanka...

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, Mario pisze:

Dokładnie tak...to jest to uczucie. 

Ty szalejesz z podniecenia i czekasz aż żona wróci lub cokolwiek napisze a w głowa podpowiada Ci, że ona bawi się tak cudownie, że nie ma czasu nawet pomyśleć o Tobie i to potęguje podniecenie.  Ta myśl,że kobieta którą kochasz należy w tej chwili do innego w całości i  że ona chce należeć do niego.

Dokładnie tak. Wiem,że jej jest dobrze,że nawet o mnie nie pomyśli ,że czekam, że oczekuje. Motam się ,ale nie mam pretensji. Rozumiem ją i akceptuje to.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, rogaczzwyboru pisze:

Dokładnie tak. Wiem,że jej jest dobrze,że nawet o mnie nie pomyśli ,że czekam, że oczekuje. Motam się ,ale nie mam pretensji. Rozumiem ją i akceptuje to.

Czy też masz takie uczucie po powrocie żony do domu, że jak ją dotykasz, pieścisz czy się z nią kochasz to  ona jest cały czas myślami z tym innym. Mówi ci podczas waszych igraszek i zbliżeń że tęskni za nim lub innym mężczyzną...jego dotykiem, ustami , kutasem...jego gorącą spermą?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Mario pisze:

Czy też masz takie uczucie po powrocie żony do domu, że jak ją dotykasz, pieścisz czy się z nią kochasz to  ona jest cały czas myślami z tym innym. Mówi ci podczas waszych igraszek i zbliżeń że tęskni za nim lub innym mężczyzną...jego dotykiem, ustami , kutasem...jego gorącą spermą?

Uwielbiam czytać jak ona z nim pisze, jak opisują co robili w trakcie albo co chcieli by zrealizować. Uwielbiam jak ja jest w trakcie seksu z żoną jak ona szepcze jego imię i że np tęskni za jego kutasem.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, rogaczzwyboru pisze:

Uwielbiam czytać jak ona z nim pisze, jak opisują co robili w trakcie albo co chcieli by zrealizować. Uwielbiam jak ja jest w trakcie seksu z żoną jak ona szepcze jego imię i że np tęskni za jego kutasem.

O tak, tak,tak...właśnie TAK. Wymawianie jego imienia w trakcie seksu z własnym mężem...dokładnie tak. I ta tęsknota za jego kutasem...bezcenne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żonka właśnie wraca do mnie po seksie z kochankiem.W jej szparce pełno nasionek od niego. Wyliże ją dokładnie i dołożę swojej spermy do jej kolekcji. A wieczorem być może będzie kolejna okazja tym razem z kolegą z jej klasy z podstawówki , który wyznał jej po latach ,że sie podkochiwał w niej. Kolega z podstawówki dostał od mojej żonki kilkanaście intymnych fotek,propozycji spotkania ,ale ciągle tchórzył. Może dziś będzie inaczej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to czekamy na relację, gdy już kolega z podstawówki zamoczy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mmmmmm, z ostatniego spotkania moja żona wróciła po raz pierwszy z cipką pełną spermy kochanka. Co prawda po drodze dużo wyciekło na majtki które były mokre i pachniały sexem ale i tak wylizanie takiej cipki żony jest mega podniecające. 

Polecam każdemu rogaczowi spróbować :)

• Lubię 12
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że temat,,obumarł,,Na samą myśl widoku męża wypełniającego cipkę hotki gorącym nektarem po czym dokładnie wyczyszczonej przez jej rogacza, który razem ze mną przyglądał się ich wspólnej zabawie robi mi się mokro i gorąco

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...