Skocz do zawartości
arrek2

"Myszka" pełna spermy kochanka...

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek ripeness

No, takich zdjęć to dużo jest wokół, poszukaj, rozejrzyj się, wykaż inicjatywę ;)

Dopiero "raczkuję" na tym forum... także daj trochę czasu, za niedługo będę śmigał "jak stary", mam przynajmniej taką nadzieję :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to cos pieknego wejsc w ciepła, mokra i luzna cipke zony pełna spermy innego lub innych. Ja jeszcze przed wejsciem zlizuje wyplywajaca sperme z cipki zony. Serdecznie polecam

Fantastycznie ja też tak robię uwielbiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek single_boy8787

Super fantazja, ale do realizacji z kimś wyjątkowym, przebadanym i zabezpieczonej Hotce oczywiście. W moim byłym związku była kilka razy taka sytuacja - niezwykle ekscytujące. Do tego różnica wieku - Hotka 24, Kochanek ponad 20 więcej. Niestety, nie było mi dane kochać się z nią po tym. Ehhh, swoją drogą wizja zużytych prezerwatyw przez Kochanka też bardzo działa na wyobraźnię i pobudza ;)

Tylko nie wiem, czy w nowym związku chciałbym takiej relacji z wytryskiem w środku... może robię się zbyt zazdrosny? Zobaczymy, jak znajdę już stałą i ukochaną Hotkę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to niesamowite wrażenie wejść w taką wypełnioną myszkę gdy hotka wciąż rozpalona  :) Niestety na takie chwile uniesienia można pozwolić sobie tylko z kimś zaufanym (stałym) a to już nie jest prosta sprawa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to niesamowite wrażenie wejść w taką wypełnioną myszkę gdy hotka wciąż rozpalona   :) Niestety na takie chwile uniesienia można pozwolić sobie tylko z kimś zaufanym (stałym) a to już nie jest prosta sprawa.

Dokładnie, bezpieczeństwo każdej z osób to podstawa. Nie ma co ryzykować dla kilku chwil przyjemności. Choć dla mnie osobiście byłoby to dopełnienie prawdziwego cuckoldu. Widzieć jak kochanek dochodzi w cipce mojej żony, być obok... czuć ten zapach, zlizać spermę z jej cipki, a jednocześnie pieścić oralnie kochanka po tym jak doszedł w mojej żonie. Ach... piękna sprawa. 

Również fantastyczną sprawą byłoby jednak dojście od tyłu w hotce, kiedy rogacz leży pod nią i pieści językiem jej cipeczkę i mojego penisa. Widzieć jak wylizuje z resztek spermy mojego penisa i cipkę swojej żony. Skrajna uległość, a jednocześnie dominacja nad osobą rogacza. Oczywiście podstawa to zaufanie i świadomość, że taka zabawa jest spełnieniem dla każdej ze stron.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie :-) W ziązku z tym że cuckold jest moim ogromnym marzeniem oraz iż mam wizję powstaniai pierwszych moich rogów mam pytanie do Pań jak i Panów. Czy dobrym pomysłem jest aby pierwsza zdrada mojej żony wyglądała tak że kochanek lub kochankowie strzelają w jej wnętrze co ostatniej kropli a ja poprawiam kiedy skończą? Marzy mi się żeby wyejść w wymęczoną cipeczkę mojego kwiatuszka pełną cieplutkiej spermy kochanka. Proszę również o podzielenie się wrażeniami osoby które tego typu doświadczenia mają już za sobą. Pozdrawiam

Pomysł bardzo dobry, każdy pomysł jaki by nie był jest dobry jeżeli akceptowany przez każdego.

Jak na pierwszą zdradę to dość odważne ale jak coś to się zgłaszam ;).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam szczerze, że jest to jedna z moich większych fantazji by móc na prośbę Rogacza zaleć Hotkę.

Jednak tak jak wpsomniano powyżek kwestia zaufania i zabezpieczenia jest tutaj znacząca. Szczerze mówiąc to na dzień dzisiejszy nie wiem, jak mógłbym się upewnić, że ktoś nie chce mnie wrobić. Trzeba chyba po prostu ufać i to bardzo.

Podwiązanych nasieniowodów nie mam, tak samo jak stwierdzonej bezpłodności, a nie chciałbym by krótka chwila przyjemności skończyła się niespodzaniką po 9 miesiącach i konsekwencjami na całe życie dla mnie i dla kolejnego człowieka...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerze, że jakby ktokolwiek wypowiedział się na temat Mojej Cipki "muszelka" to dostałby z liścia.

Można by założyć inny temat a może już taki jest ale powiedz jak lubisz żeby ją nazywaną czy może nie lubisz żeby Twoją cipkę w jakikolwiek inny sposób nazywaną.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek walery149

Lubię patrzyć jak cipunia jeszcze otwarta a z niej sieniutką strózką wycieka sperma.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię patrzyć jak cipunia jeszcze otwarta a z niej sieniutką strózką wycieka sperma.
Z kąd my to znamy hmm!
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...