Skocz do zawartości
arrek2

"Myszka" pełna spermy kochanka...

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba pijany żydek uczył Cię anatomii... Się zastanów z tym wypychaniem i plemnikami.

Jak piszę to piszę, a jak piszę to wiem.

http://www.ehbonline.org/article/S1090-5138%2803%2900016-3/abstract

"Pewne cechy ludzkiego penisa wyewoluowały by wypierać nasienie pozostawione przez innych mężczyzn w żeńskich narządów rozrodczych"

i dalej:

"Podczas stosunku seksualnego częściej zachodzą głębsze i bardziej energiczne ruchy prącia, jeśli są poprzedzone okresami separacji lub w podejrzeniami dotyczącymi kobiecej niewierności."

Podsumowując temat czasem może się wydawać, że odkrywamy jakieś zakazane terytoria. A to wszystko jest, zwierze drzemie w nas przykryte zaledwie kilko tysiącami lat cywilizacji.

No przynajmniej we mnie czasem drzemie. A czasem śpi, jak stary niedźwiedź.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś nastąpiła sytuacja, że nasza wspólna (moja i żony) koleżanka postanowiła wyciągnąć mnie z domu, bo chciała umożliwić mojej żonie pozostanie sam na sam z kochankiem. Nie wiedziała, że ten kochanek jest z nami w cuckoldowym układzie już od dawna, a nie chcieliśmy jej wtajemniczac. Dałem się więc wyciągnąć, ale przy najbliższej okazji się urwałem. Wróciłem do domu czym prędzej, cały drżąc z podniecenia.

Drzwi otworzyła mi moja kochana żona, nago w rozchylajacym się szlafroczku. Powiedziała: - No właśnie skończylismy.

Przytulilem się do niej i zapytałem dlaczego nie ma zwykłych śladów spermy na brzuszku. Odpowiedziała, że: - Dzisiaj było można i spuscił się do środeczka.

To nie był pierwszy raz więc mój przyjaciel, nieskrepowany, leżał w łóżku. I słusznie, bo to była nasza wspólna sprawa i wspólna zabawa.

• Lubię 5
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasze przygody cuckold na przestrzeni lat ewoluowały.

Zaczynało się bardzo niewinnie, a w miarę zdobywania doświadczenia i zaufania zaczynaliśmy sobie pozwalać na coraz więcej.

Moja kochana żona w kontaktach z kochankiem przeważnie pozwala sobie na więcej niż ze mną.

To jego nasienie ląduje w jej słodkich ustach.To dla niego zgodziła się na anal.

Jako że jest naszym wieloletnim partnerem, i mamy do niego zaufanie ostatnimi czasy przestaliśmy stosować prezerwatywy.

To wspaniałe uczucie gdy widzę jak wchodzi w nią goły, bez żadnego ubranka.

Moja kochana żonka jest też bardzo zadowolona bliskością i pełnym czuciem buczka.

Ale finisz odbywa się na zewnątrz, czy to w jej ustach czy na jej piersiach.

Teraz i mnie owładneła przemążna fantazja aby kochanek wytrysnął w jej wnętrzu, obficie zalewając muszelkę.

Po przeczytaniu tego tematu zgadzam się z tym że tego typu zabawy są ukoronowaniem związku cuckold.

Pozostaje mi tylko zainicjować, albo czekać na dalszy rozwój wypadków, a coś czuję że nie przyjdzie długo mi na to czekać :) .

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek r.f.truck

to musi być niesamowite przeżycie patrzeć jak jak żonka bzyka  się z innym słuchać jej westchnień i kochanka jak ją posuwa i w niej dochodzi. Jego odgłos spełnienia..już wiesz że właśnie spuszcza  się do środka twojej żonki, a ona przyjmuje to rozkosznie.  jest już cała zalana. jeszcze chwila gorących pocałunków  i wysuwa się z niej. Z penisa sączy się ostatnia kropla a jednocześnie między wargami myszki pojawia się  wolniutko wypływająca  sperma....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to musi być niesamowite przeżycie patrzeć jak jak żonka bzyka się z innym

Na pewno jesteś Kochankiem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek r.f.truck

kochankiem:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ukrywam, ze bardzo chcialbym aby tak wyglądały i moje spotkania. Marze o tym aby majac zaufanego i stałego kochanka widziec jak wypełnia swoim nasieniem moją żone. Mam jednego kandydata  na oku i licze, że znajomość będzie pogłębiana.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno jesteś Kochankiem?

Sem, On miał na myśli punkt widzenia rogacza, jeśli jest kochankiem, to tego rodzaju doznania chyba maja prawo być Mu obce  :shock:  , tak myślę...

Albo jestem "adwokatem diabła" :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To oczywiste, że to sprawa wyłacznie dla zaufanego kochanka.Moim zdaniem nie ma nic przyjemniejszego niż widok własnej żony w apogeum uniesienia zalewanej przez kochanka. Marze o tym!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W naszym przypadku parę razy Kochanek kończył w Żonie. Co prawda nie miałem ochoty wylizywać jego soków z myszki ale cała sytuacja była niezwykle podniecająca dla wszystkich 3 stron :) Oczywiście wrażenia z "poprawiania" po Kochanku bezcenne!

Z oczywiśtych powodów, nie z każdym da się w ten sposób finiszować.

Dla mnie osobiście sperma w myszce mojej ukochanej, to taka swoista, namacalna forma poroża i nie znam przyjemniejszego widoku niż błogi uśmiech rozkoszy na twarzy ukochanej i wypływająca sperma Kochanka :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...