Skocz do zawartości
arrek2

"Myszka" pełna spermy kochanka...

Rekomendowane odpowiedzi

Według mnie istotne jest rozgrz wszystkich stron cuckoldu tj Hotki Rogacza i Ogiera

Ja bym był na pewno rozgrzany, wierzę że ogierowi też ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyna możliwośc zbliżenia sie do Niej to lizanie takiej właśnie Cipki, jakoś nigdy mnie TO nie odrzuało, może dlatego, że jestem trochę bi i z obciągania też czerpię przyjemność ;)

nie ODRZUCAŁO*

Teraz wszystko jasne. Ja jestem hetero do bulu więc pewnie to jest powodem że mam odmienne zdanie na ten temat co nie zmienia faktu że spermy ogiera na i w mojej Żonie powinno być jak najwięcej :)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Mirdan

Nigdy nie wylizuję, ale bardzo lubę wejść w moją żonkę gdy już wcześniej była wypełniona. Gdy "akcja" jest poza domem lubię widzieć najpierw mokrą plamę na jej majteczkach, rajstopach, czasem ma ślady spermy aż na nogawkach rajstop lub na pończoszkach, normalną koleją rzeczy jest, że zawsze się jeszcze dokładam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie jestem fanem pelnej myszki..uwielbiam ten widok ..slady na majteczkach ponczoszkach...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również o tym marzę, ale narazie to niestety nierealne. Pozostają ślady na niej. Też jest to rozkoszne.

A z jaką dumą nosi te ślady! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wariatmarek

Na tym etapie na jakim jestem na pewno bym nie wylizał - ale wejść w taką pełną muszelkę spermy kochanka i kochać się z nią dolewając swojej jak najbardziej. Aczkolwiek myślę że nie byłoby przeszkodą gdyby trysnął do ust ona by połknęła i ja miałbym ją całować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja czytam temat "Muszka..." hehe glodnemu chelb na mysli :P;)

No własnie wiesz co z Nią?

Apropo tematu wszedł bym z pewnością w mokrą i zalaną cipkę swojej hotki po kochanku nigdy bym nie wyczyścił bo to nie w moim stylu mugłbym ewentualnie pieścic tak zwany wzgurek wenery.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wariatmarek

Niestety jak na razie nie było mi do tej pory spróbować dobrać się do takiej "ociekającej seksem" muszelki zalanej przez obcego penisa.

Oczywiście to kwestia czasu jak w końcu się uda :) Na razie po wakacjach i przygodach urlopowych i tak mam dość dużo emocji w sobie o czym w dziala dla początkujących :) Najważniejsze to mieć otwartą i szczerą kobietę by realizować WSPÓLNE fantazje i pragnienia .

Każdy fantazjuje o czymś innym :) moja chciałaby czarnego peniska w sobie :) to taki jedna z ostatnich wakacyjnych fantazji - na razie musi wystarczyć czarny żylasty wibrator.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm z mojego doświadczenia nie miałem może takiego trójkąta ale z koleżanką, która miała niby stałego faceta jak najbardziej były takie zabawy i było mega, szczególnie z własnym wejściem. Co do spermy własnej nie mam oporów, w sumie jest to moja część. Jestem 110% hetero ale cholera wie co by się działo podczas ostrego nastroju w trójkącie. A mam małe pytanie do Alice, pisałaś, że Twój byczek dostarcza ci co miesiąc certyfikat o zdrowiu do takich zabaw, no ale czy czasami niektóre najgorsze "syfy" wychodzą dopiero po dłuższym czasie?? Mam tutaj na myśli HIV, HCV? Badam się też bardzo regularnie ale te testy wykonuję mniej więcej w okresie 3 miesięcy od sytuacji nazwijmy to ryzykownej. Oczywiście nie chcę teraz wprowadzać niepotrzebnego zamieszania i strachu, bo to nie o to chodzi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...