Skocz do zawartości
kreator

Łykanie spermy

Rekomendowane odpowiedzi

To ja z moimi upodobaniami kulinarnymi jestem już dziwką dokumentną w takim razie :lach:

Lula.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już o odkurzaczu i ciągnięciu mowa to dostałem wczoraj takie coś ;)

post-9592-0-58652600-1531900309_thumb.jpeg

• Lubię 7
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie sprawa jest prosta - to kobieta decyduje zarówno o samym oralu jak i o finale. Dla wielu osób jest to temat ważny, czasem newralgiczny, obostrzony zarówno preferencjami, upodobaniami czy zwykłymi zasadami jakie ktoś przyjął wobec siebie czy innych. Osobiście nie jest to u mnie element niezbędny do mojej satysfakcji (choć oczywiście przyjemny) tak więc w pełni oddaję tu decyzyjność partnerce.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Finał w ustach, z połknięciem bez połknięcia, w gardle przy ostrym wejściu (o ile kobieta umie) nie robią na mnie większego wrażenia.

Natomiast wrażenie zrobiła na mnie zabawa około rok temu kiedy pani wręcz błagała mnie o to abym nie skończył w jej ustach... paradoksalnie uwielbiała robić loda.

A co tu jest paradoksem???????

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mam kilku kumpli którzy o dziwo nawet nie biorą tego pod uwagę bo to podobno tylko dziwki ciągną do końca... !

Ja też nie biorę w ogóle tego pod uwagę... nigdy nawet nie zacząłem ciągnąć... nie mówiąc już o finale... hahaha :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie sprawa jest prosta - to kobieta decyduje zarówno o samym oralu jak i o finale. Dla wielu osób jest to temat ważny, czasem newralgiczny, obostrzony zarówno preferencjami, upodobaniami czy zwykłymi zasadami jakie ktoś przyjął wobec siebie czy innych. Osobiście nie jest to u mnie element niezbędny do mojej satysfakcji (choć oczywiście przyjemny) tak więc w pełni oddaję tu decyzyjność partnerce.

Wichuro, a z drugiej strony mam świadomość, że niektórzy wiedząc o moich upodobianiach rezygnują z pewnej spontaniczności. A też nie jara mnie, by każdy orgazm moich partnerów był rygorystycznie wysterowany. Decyzyjność decyzyjnością...

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba że selfsucking...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co tu jest paradoksem???????

Nie ma w tym żadnego paradoksu ;) a ty go widzisz? :)

Napisałem wyraźnie, że paradoksalnie uwielbia robić lody... taki OT :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma w tym żadnego paradoksu ;) a ty go widzisz? :)

Napisałem wyraźnie, że paradoksalnie uwielbia robić lody... taki OT :)

Dobrze.

Dlaczego więc paradoksalnie????

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wichuro, a z drugiej strony mam świadomość, że niektórzy wiedząc o moich upodobianiach rezygnują z pewnej spontaniczności. A też nie jara mnie, by każdy orgazm moich partnerów był rygorystycznie wysterowany. Decyzyjność decyzyjnością...

Sama decydujesz o ujawnianiu swoich preferencji wcześniej przed spotkaniem czy to "publicznie, na forum" czy w korespondencji prywatnej. Ja nie widzę nic złego w tym, że kochanek znając wcześniej czyjeś preferencje stara się je zaspokoić i spełnić. Spontaniczność z "jawnością" preferencji w parze nie idą ;)
  • Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...