Skocz do zawartości
kreator

Łykanie spermy

Rekomendowane odpowiedzi

Lubię kończyć w ustach, jest to bardzo przyjemne, chociaż koniec np. na piersiach jest równie atrakcyjny ze względu na efekty wizualne ;) moja kobieta nie ma nic przeciwko, sama doprowadza do finału w ustach, tylko musi być wtedy naprawdę mocno napalona.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a moja nie chce połykać,chociaż kilka razy zrobiła to przypadkiem

dodawaj jej do jogurtu, nie odkryje podstępu.

Chyba.

• Lubię 6
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dodawaj jej do jogurtu, nie odkryje podstępu.Chyba.

chiba odkryje, jak nie lubi :P
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwalam 2 Panom - mojemu Mężczyźnie i stałemu Kochankowi. Nie ukrywam, że lubię, wręcz uwielbiam. Ale, zanim połknę, lubię się nią pobawić, podelektować. :redevil:

Efekty niektórych zabaw są uwiecznione na zdjęciach. :P Kieliszki do szampana bywają baaaardzo pomocne. :redevil:

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja żona lubi, a nawet jak nie ma ochoty to i tak woli żebym skończył w ustach niż gdzie indziej, bo tu to przełknie i po problemie, a gdzie indziej to trzeba stosować dodatkowe zabiegi higieniczne:)

• Lubię 5
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ukrywam, że lubię, wręcz uwielbiam. Ale, zanim połknę, lubię się nią pobawić, podelektować.

Zajebiście mocno działająca wizualizacja. Aż się twardo robi i ciasno :redevil:

Moja HW niestety nie lubi choć ostatnio tak się otwiera że fakt faktem nie próbowaliśmy ostatnio i może znów mnie zadziwi...? 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja żona lubi, a nawet jak nie ma ochoty to i tak woli żebym skończył w ustach niż gdzie indziej, bo tu to przełknie i po problemie, a gdzie indziej to trzeba stosować dodatkowe zabiegi higieniczne:)

he he, pragmatyzm
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no co zrobić, wygodnictwo na każdym kroku:D

ale mnie to wygodnictwo nie przeszkadza akurat:D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt,nikogo do niczego nie zmusza.

Jak powyżej...

Ja osobiście nie "łykam" z wiadomych mi powodów :lach:

A jeżeli partnerka lubi to nie odmawiam, ale jeżeli wiem, że tego nie lubi to nie upieram się... Mogę odnaleźć inne przyjemności z obcowania z partnerką 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Finał w ustach, z połknięciem bez połknięcia, w gardle przy ostrym wejściu (o ile kobieta umie) nie robią na mnie większego wrażenia.

Natomiast wrażenie zrobiła na mnie zabawa około rok temu kiedy pani wręcz błagała mnie o to abym nie skończył w jej ustach... paradoksalnie uwielbiała robić loda.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...