Skocz do zawartości
kreator

Łykanie spermy

Rekomendowane odpowiedzi

Malvin, jesteś niemożliwy.

Twoja głęboka i przemyślana analiza tematu zrobiła na mnie duże wrażenie. :oki:

A od siebie do tematu dodam, że mimo, iż połykanie dla mnie jest raczej .... neutralne :bring: , to jednak nie wyobrażam sobie, żeby "wypluć" faceta po akcie miłosnym. Byłoby to co najmniej nie na miejscu i popsuło magię chwili spełnienia.

Więc, jak już facet "to" zrobi, to dziewczynie nie zostaje nic innego, jak przełknąć zaistniały "fakt" z usmiechem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niby masz rację :poklon: jednak w momencie gdy kochanek spotyka się z odmową to niestety jest już wyczuwalna/odczuwalna zmiana atmosfery.

Jednak sorki, ale standard otrzymuje obligatoryjnie, a wszelkie opcje to musi się wykazać :mrgreen: . Musi również dać coś od siebie. Znaczna większość facetów ogranicza się do tego że daje polizać i załadowanie :oops: , a co ja nie potrzebuję?, też mam sporo do pieszczenia :aua:

Nie napisałam, że nie dopuszczam a jedynie że nie przepadam. Jak znajduje się ktoś kto potrafi postarać się, to jest wszystko możliwe, jestem uległa ale nie przesadnie :-P.

Moje spotkania z kochankami mają głównie na celu żebym wróciła do męża mokra( i to nas kręci), a finał w innym miejscu nie spełnia naszych standardów :redevil:

Czy to oznacza że twój mąż doznaje tej niewyobrażalnej rozkoszy używania twojej muszelki zalanej spermą kochanka? Co za szczęściarz...Ja niestety jestem jeszcze na etapie przekonywania żony do cuckoldu ktorego nie wyobrażam sobie bez spermy kochanków w mojej Ślicznotce. Oczywiście niekwestionowaną istotą sprawy jest wypełniona po brzegi cipeczka lecz jeśli okazało by się że była zalewana w inne miejsca to moja rogata satysfakcja tym większa :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem jesli już kobieta zgadza sie na spuszczenie do ust to fajnie gdyby akcja skończyła sie połykiem., chociaż ja preferuję spust na twarz....więcej doznań wizualnych :mbanana: Gdy kobieta połyka spermę bardziej chyba chodzi o widok wyuzdanej kochanki i fantazji faceta..... a widok wypluwającej sperme kobiety szału raczej nie robi i zdecydowanie psuje atmosferę.

Moja kochanka miała opory przed kończeniem w ustach,jednak kiedyś była tak napalona że prosiła o to....no i połkneła :oki: I tak już zostało do dziś :mbanana: Wszystko zalerzy od sytuacji, atmosfery, niemożna powiedzieć że jest na to jakaś reguła.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a widok wypluwającej sperme kobiety szału raczej nie robi i zdecydowanie psuje atmosferę.

A co ma zrobić skoro została uraczona takową niechcianą niespodzianką, hę?

Zmusić się do połknięcia? I to nie zepsuje Twoim zdaniem atmosfery?

Bo skoro jest Hotką to z założenia musi lubić wszystko? I łykać bez mrugnięcia okiem, bo atmosfera się popsuje?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma zrobić skoro została uraczona takową niechcianą niespodzianką, hę?

Zmusić się do połknięcia? I to nie zepsuje Twoim zdaniem atmosfery?

Bo skoro jest Hotką to z założenia musi lubić wszystko? I łykać bez mrugnięcia okiem, bo atmosfera się popsuje?

ok, masz rację, ale w moim poście nie brałem pod uwagę sprawiania takich nieoczekiwanych niespodzianek kochance.

Taka akcja spuszczenia sie do ust bez zgody partnerki jest gorsza niż to wypluwanie :smutek3:

Tyle :poklon:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię.

Zawsze ten moment można u faceta wyczuć.

Nie zawsze.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię.

Nie zawsze.

Na prawdę nie zawsze? Aż trudno uwierzyć. Nie potrafiłbym od tak strzelić bez choćby odgłosu rozkoszy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na prawdę nie zawsze? Aż trudno uwierzyć.

A czy wszystkie blondynki są głupie? Aż trudno uwierzyć sluchając setki dowcipów ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...