Skocz do zawartości
kreator

Łykanie spermy

Rekomendowane odpowiedzi

Moja ukochana podczas robienia mi pierwszego lodzika wszystko pięknie połknęła . Zapytałem ją potem dlaczego pozwoliła mi skończyć w ustach albo nie wypluła po wszystkim. Stwierdziła, że tak właśnie powinno się robić. Od tego czasu jeśli robi mi loda do końca (a niestety rzadko się to zdarza bo jest bardzo zachłanna i uwielbia nasienie w srodeczku) to zawsze połyka. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, czerwony_rogacz pisze:

Moja ukochana podczas robienia mi pierwszego lodzika wszystko pięknie połknęła . Zapytałem ją potem dlaczego pozwoliła mi skończyć w ustach albo nie wypluła po wszystkim. Stwierdziła, że tak właśnie powinno się robić. Od tego czasu jeśli robi mi loda do końca (a niestety rzadko się to zdarza bo jest bardzo zachłanna i uwielbia nasienie w srodeczku) to zawsze połyka. 

Sytuacja jak u mnie. Nie ma loda bez połyku. Nawet gdy dojdę w niej, ściąga gumę i korzysta ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona zawsze po finale w ustach wybiega do łazienki i wypluwa :( Jest to dla mnie taki cios... może kilka razy podczas naszego małżeństwa połknęła Ale to chyba że zmęczenia było...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ze wtrace sie do tego tematu.. choc moje przezycia sa juz stare... ale i tak wciaz czuje sie glupio i wstyd mi, ale mam nadzeje ze niebedziecie patrzecz na mnie dziwnie...

Kiedys dawno s moja pierwsza dziewczyna przzylem takie spotkania s jej dawnym kumplem... no i... wtedy w kilka tygodniach nietylko ze stracilem dziewictwo, to do tego mialem przezycia ktore daja sie nazwac moze i bi... ale ona tak bardzo chciala i robilo jej to radosc... no.. glupio mi...  tak wtedy nietylko swoja ale i jego musialem lykac...

To bylo dawno... dzis tak naprawde nic takiego niegrozi.. choc czesto, niemal zawsze, musze lykac swoja jak mi zona pozwoli ... no wiecie... przperaszam...

Mysle ze dzis bym sie juz bal jak by kazala mi kogos obcego... bo dzis tyle chorob jest, ze nikt niewie kto zarazi czym... ale moze to tylko moja paranoia... i jak pamietam, to w tych chwilach jaka kazala mi to.. niemyslalem na nic tylko na to, by zadowolic ja i zrobic szczesliwa... i udalo sie...

Choc czuje sie glupio przy takich wypowidzach, ale ... wiecie.. w zyciu juz musialem zjesc tyle roznych rzeczy ze tak naprawde niektore byly o niebo niesmaczne itd... jak zapomniemy skad i co to jest... tak naprawde obojetne... to tak jak francuzi lubia zaby i slimaki... dla mnie nie do zrozumienia... obrzydliwosc... dla innych zwykla i smaczne...

przperaszam jezeli niepisalem o temacie zbyt konkretnie.

klaniam sie subi

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja zona wogole nie chce do buzi ani nawet na wiez co do połykania to musze chyba zapomniec...:/ Ale musze sie przyznac ze jakis czas temu z czystej ciekawosci podczas masturbacji zdarzylo mi soe samemu sobie strzelic na i do buzi. Z ciekawosci oczywiscie. Smakniezbyt ciekawy sama akcka podniecajaca ale czy to kiedys powtórzę to nie wiem. Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.03.2019 o 08:56, Ewa&On pisze:

Też uwielbiam polykac sperme... Ale wolę poczuć ja w sobie... 

Połykasz od razu czy lubisz najpierw pokazać wszystko rogaczowi? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, gdanskmasazysta pisze:

Połykasz od razu czy lubisz najpierw pokazać wszystko rogaczowi? 

Różnie... 

Ale przeważnie polykam od razu niech mu wyobraźnia działa... 

Za to mój Kochanek czesto zostaje nagrodzony widokiem na ustach

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Ewa&On pisze:

Różnie... 

Ale przeważnie polykam od razu niech mu wyobraźnia działa... 

Za to mój Kochanek czesto zostaje nagrodzony widokiem na ustach

Uwielbiam jak Hotka przy swoim rogaczu połyka każda moja krople ❤️

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się jeszcze nie zdarzyło, żeby partnerka wypluła. Raz jeden kiedy miałem spotkanie przed śniadaniem z kochanką kiedy wyssała mnie do końca z łobuzerskim uśmiechem powiedziała: A jednak mnie nakarmiłeś. Ale wracając do tematu lubię jak partnerka połyka, ale najbardziej lubię spusty na twarz i na biust.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona zawsze chce łykać. Obojętnie czy to jestem ja czy oobcy. Ostatnio byliśmy u „obcego” na mmf i najpierw połknęła jego a zaraz potem moją spermę. Wszystkim to sie podobało a jej chyba najbardziej.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...