Skocz do zawartości
kreator

Łykanie spermy

Rekomendowane odpowiedzi

inna miała odruch wymiotny, analogiczny jak przy kożuchu na mleku.

Hmmm... Ja tam kożuch wciągam, bo jest tego wart... Jak każde inne białko... :D

https://www.google.pl/amp/s/kuchnia.wp.pl/kozuch-na-mleku-lepszy-niz-ci-sie-wydaje-6054909386613377a%3famp=1

Odruch wymiotny mi nie grozi przy połykaniu spermy, kto by pomyślał że trening zaczynałam od kubka ciepłego mleka z kożuszkiem... tak dawno...

A teraz to już lvl hard-i kuchnia molekularna ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, jak Panowie, ale ja jestem mocno elastyczny w zakresie hetero.

Co to znaczy być mocno elastycznym w zakresie hetero?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co to znaczy być mocno elastycznym w zakresie hetero?

Że zwykle nie jestem na "nie" w kontekście pomysłów, zabaww relacji kobieta/mężczyzna i wykazuje żywe zainteresowanie propozycjami, nawet jeśli mogą one mnie mniej kręcić. Lecz jak w grę wchodzi interakcja z mężczyzną, to mówię stop. Łykanie, zlizywanie spermy innego mężczyzny uważam za ciągutkę w kierunku biseksualnym. A to mnie osobiście odpycha.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trafiałem na dziewczyny które słabo reagowały nie tylko na moją spermę.

Jedna miała biegunki inna miała odruch wymiotny, analogiczny jak przy kożuchu na mleku.

Inna nie znosiła smaku ale zgadzała się bo to kręci facetów, więc musiała mieć butelkę z wodą aby szybko zapić.

Tak jak rozmawiałem z parami, to już rogacze nazwijmy ich "sprzątającymi", mieli mocne ciągoty do spermy kochanków - czy to zlizywanie z ciała hotki, czy cream pie, czy czyszczenie sprzętu.

A one różnie, wiadomo że chciały by kochankowie postrzegali je jako mega otwarte.

Zacznij jeść ananasa :P w bardzo dużych ilościach :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Emma_38, radzisz @@gentleman jakby w opisanych przez niego przypadkach problemem był tylko smak spermy. A już tu:

inna miała odruch wymiotny, analogiczny jak przy kożuchu na mleku.

widać, że nie smak stanowił problem.

Ten mityczny ananas nie zdziała cudów i nie sprawi, że u kobiety cofnie się ta niechęć i zacznie z wielką ochotą ssać, aż do finału.  

Spotykam na swojej drodze kobiety, które pragną, by mężczyzna kończył w ich ustach. Lubię się temu przyglądać, bo to naprawdę niesamowity widok, gdy kobieta robi to czerpiąc z tego prawdziwą przyjemność.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kreci mnie fakt ze „ obcy „ facet może się spuścić mojej żonie do buzi , biorąc pod uwagę fakt ze zonka odkąd zaczęliśmy się bawić zaczyna przejawiać skłonności dominujące w sexie ze mną i nie zamierza już brać mi do buzi

podsumowując robi loda zadko i nie mi

chodz jest wvrym bardzo dobra

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię jak łyka moją spermę... nie miałbym nic przeciwko aby miała w ustach również spermę kochanka, ale tak szczerze to raczej wolałbym aby ją połknęła, niż mi przekazywała ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skonczyć w ustach zony jest wspaniałym przeżyciem, polknięcie spermy przez nią to jak wisienka na torcie... wiec jak najbardziej jestem na tak..;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też uwielbiam polykac sperme... Ale wolę poczuć ja w sobie... 

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako dziewczynę, bardziej mnie podnieca fakt sprawiania przyjemności facetowi połykaniem niż samo połykanie :)

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...