Skocz do zawartości
kreator

Łykanie spermy

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

Nie po raz pierwszy „zrobiłaś mi dobrze”... :lach:

Ps. Jeszcze wiele i częstych możliwości przed Tobą :D

i masz delikatny82 wzorcowy przykład aktywnego fantasty :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty na podstawie ankiety na kafeterii pod tytułem "czy pokerzyści lubią siedzieć przodem czy tyłem do wyjścia" wyciągniesz wnioski, że większość szachistów woli przodem.

I tu Cię zaskoczę, wyniki ankiety będą dla mnie oczywiste, pokerzysta patrzy ze spokojem twarzy jak szachista, bije laufrem konia, a po chwili posuwa królowa... :)

Lubie analizę i interpretacje... staram się mieć otwarty umysł :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tu Cię zaskoczę, wyniki ankiety będą dla mnie oczywiste, pokerzysta patrzy ze spokojem twarzy jak szachista, bije laufrem konia, a po chwili posuwa królowa... :)

Na forum kafeterii mogłoby tak być w ankiecie, ale na forum ZK mogłoby się okazać, że pokerzysta posuwa szachistę a królowa się przygląda ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko, odpowiedź mi, czy Ty najpierw czytasz to co wklejasz? Na jakiej podstawie twierdzę że gdyby w przytoczonym przeze mnie badaniu przebadać starsze pokolenia, to wyniki pań lubiących orła byłby niższy? Nawet w Twoim linku jest to wprost zaznaczone na wykresach.

Tak samo jak ponad dwa razy więcej pań niż facetów majacych do sexu oralnego stosunek negatywny lub bardzo negatywny. To również jest w przytoczonym przeze Ciebie badaniu.

Znajdź mi badanie przeprowadzone na reprezentatywnej grupie, które wykaże że więcej pań pozytywnie ocenia wykonanie sexu oralnego do końca niż panów którzy lubią do końca wykonać minetkę.

Nie brnij, nie brnij, bo tylko się ośmieszasz. Widzę że to z Tobą nie ma sensu rozmawiać bo w obronie swojego zdania jesteś gotowa przytoczyć link który wręcz Twojemu zdaniu przeczy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, chyba dyskusja zbytnio się rozwinęła.

Generalnie jeden lubi rybki inny cipki.

Fakt jest taki że niezależnie od badań zawsze wychodzi że więcej facetów lubi sex oralny w stronę kobiety, niż kobiet w stronę faceta. Raz różnice są kilku procentowe, innym razem kilkudziesięcio procentowe. Dlaczego? Nie wiem czy ktoś nad tym pytaniem się pochylił. Oczywiście pomijamy ewentualne problemy z higieną.

Czy smak spermy dla kobiety jest bardziej odrażający niż smak wydzieliny z pochwy dla faceta?

Z czego wynika to że jednak rzeczywiście mniej kobiet niż facetów lubi wykonywać oral.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybaczcie, ale ta dyskusja nie ma sensu.

Każdy ma inne gusta. O co tu się kłócić czy dyskutować?

Odnośnie tematu, znam facetów, co nie dadzą sobie zrobić loda, a o łykaniu spermy już nie wspomnę. Znam i kobiety, z którymi na temat seksu nie można zamienić slowa? I co? I nic. Każdy jest Panem własnego losu.

Jak masz taką kobietę, która nie robi tego, co byś chciał, aby robiła w łóżku to zastanów się na ile to dla Ciebie kluczowe i ewentualnie kulturalnie podziękuj za związek. Różnica w dopasowaniu seksualnym potrafi doprowadzić na skraju upadku. Sam coś wiem o tym doskonale...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz taką kobietę, która nie robi tego, co byś chciał, aby robiła w łóżku to zastanów się na ile to dla Ciebie kluczowe i ewentualnie kulturalnie podziękuj za związek.

Pytanie czy chcesz żeby to robiła z Tobą w łóżku czy z Twoim kolegą ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie do mnie to pytanie. Mnie taki masochizm, o którym myślisz nie podnieca  :rolleyes:

Ale z tego, co zdążyłem zaobserwować są w świecie cuckoldu kobiety, które kochankowi wyssaną do ostatniej kropelki, a mężowi nie zrobią ani razu loda. Są też mężowie, których to podnieca. Ja nie należę do tego typu masochistów. Tylko nie zrozumcie tego nieopatrznie. Dla mnie to byłby czysty masochizm, który mógłby rozbić relacje.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ko, z całym szacunkiem aczkolwiek żadna ankieta wypełniona przez naszych forumowiczów nie będzie miarodajna, bowiem zgromadzone tutaj osoby są mniejszością społeczeństwa - mniejszością otwartą na różne doswiadczenia seksualne, które dla nas to pewnego rodzaju norma a dla innych „normalnych” abstrakcja.

Husband, z całym szacunkiem, ale Kolega sam powoływał się na głosy forumowych Pań. ;)

Ale najwyraźniej wyłapał głównie te na "NIE". ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Nie brnij, nie brnij, bo tylko się ośmieszasz. Widzę że to z Tobą nie ma sensu rozmawiać bo w obronie swojego zdania jesteś gotowa przytoczyć link który wręcz Twojemu zdaniu przeczy.

tak, czytam i powtarzam, że ta różnica nie jest znacząca; tak więcej mężczyzn jest za seksem oralnym lecz nie stanowi to jakiejś rażącej większości - co widać poniżej

już Ci rozpisuję ów slajd może łatwiej Ci będzie go "czytać"

tytuł slajdu: w jakim stopniu zgadza się Pan / Pani z opinią że nie ma nic złego w uprawianiu seksu oralnego, to jedna z form aktywności

M- odp. pozytywna (czerwony i zółty)  69% / negatywna (odcienie zielonego) - 8%  / nieokreślona (szare) 23%

K- odp. pozytywna (czerwony i zółty)  58% / negatywna (odcienie zielonego) - 17% / nieokreślona (szare) 25%

Na jakiej podstawie twierdzę że gdyby w przytoczonym przeze mnie badaniu przebadać starsze pokolenia, to wyniki pań lubiących orła byłby niższy? Nawet w Twoim linku jest to wprost zaznaczone na wykresach.

załączony przeze mnie wykres wraz z metryką badanych nie zawiera podziału na płeć ;)

Tak samo jak ponad dwa razy więcej pań niż facetów majacych do sexu oralnego stosunek negatywny lub bardzo negatywny. To również jest w przytoczonym przeze Ciebie badaniu.

a pozytywny? zauważyłeś, że w obu grupach osoby z negatywnym stosunkiem stanowią mniejszy procent? odpowiednio m: 8% a k: 17% - a zauważyłeś tych z pozytywnym, którzy przeważają i tych, którzy się nie zdeklarowali i stanowią ok 1/4? wiesz, dobrze jest spojrzeć na całość a nie fragment ;)

Nie brnij, nie brnij, bo tylko się ośmieszasz.

czym konkretnie się ośmieszam? ;) bo 58% via 69% - tak pokazuje przewagę mężczyzn, jednak nie jest ona rażąca...

Widzę że to z Tobą nie ma sensu rozmawiać bo w obronie swojego zdania jesteś gotowa przytoczyć link który wręcz Twojemu zdaniu przeczy.

to nie rozmawiaj

Fakt jest taki że niezależnie od badań zawsze wychodzi że więcej facetów lubi sex oralny w stronę kobiety, niż kobiet w stronę faceta.

amen :facepalm: i wszystko jasne :P podkreślam w Twojej wypowiedzi, co mnie szczególnie wzruszyło i uspokoiło ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...