Skocz do zawartości
kreator

Łykanie spermy

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

iko, z całym szacunkiem aczkolwiek żadna ankieta wypełniona przez naszych forumowiczów nie będzie miarodajna, bowiem zgromadzone tutaj osoby są mniejszością społeczeństwa - mniejszością otwartą na różne doswiadczenia seksualne, które dla nas to pewnego rodzaju norma a dla innych „normalnych” abstrakcja.

czy zatem wg Ciebie, na drodze rozwoju swoich preferencji i potrzeb seksualnych, nagle po przekroczeniu bramy świata zdrady kontrolowanej osoby, które nie polubiły seksu oralnego (zarówno panie jak i panowie) nagle się stają jego fanami?

Co do meritum....aż trudno mi uwierzyć że w wymianie zdań podpierasz się ankietami z naszego forum, wypełnione przez niecałe 40 osób...toż to doprawdy super dobrana próba statystyczna .

i tak bardziej określona niż subiektywnie określane przez Ciebie słowo "większość"

zatem załączam dane statystyczne wykonane na próbce społeczeństwa - z podziałem na płcie (a różnice między płciami wynoszą kilka procent)

badanie Men'S Healt wykonane na próbce 1200 osób - powinno wystarczyć

badanie Seksualność ma podaną wielkość próbki na slajdzie (na jednym 1390, na drugim 2500)

Jak żyję i odkąd stykałem się w Internecie z tematykami seksualnymi, to od zawsze trafiłem na rozterki i obawy dziewczyn co do sexu oralnego wobec faceta.

na kafeterii i innych tego typu "miarodajnych żródłach"; wybacz ma to taką samą wagę jak merytoryka artykułów tamże

zwróć uwagę, że jakiś taki zwyczaj paskudny jest w internecie na różnych forach, że się narzeka, jątrzy a mało chwali ;)

Sięgnij może po poważniejsze dane statystyczne zrobione na większej i bardziej reprezentatywnej próbie. A z nich wynika jasno że być aktywna strona w sexie oralnym lubi dwa razy mniej kobiet niż mężczyzn....no i ciekawy jestem jak z tego wyjdziesz.

http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,107880,23081644,paradoks-seksu-oralnego-kobiety-mniej-lubia-go-dawac-ale.html

a czytając to badanie zwróciłeś uwagę, że dotyczy grupy wiekowej 18 - 24 lata? dość wąski zakres, nie jest miarodajny dla społeczeństwa

Co do meritum....aż trudno mi uwierzyć że w wymianie zdań podpierasz się ankietami z naszego forum, wypełnione przez niecałe 40 osób...toż to doprawdy super dobrana próba statystyczna .

bo próbka za mała? mówisz "większość" pokazuję Ci jedno ze źródeł wiedzy o preferencjach, kafeteria niby lepsza?

a co ludzie na naszym forum są jacyś inni co do preferencji własnych? co nas wyróżnia? świadomość swojej seksualności? nie do końca - są tu i koniojebcy i gawędziarze też... myślisz, że wychodzą poza "dzikie fantazje"?

post-19758-0-51009100-1536766407_thumb.jpg

post-19758-0-64971200-1536766421_thumb.jpg

post-19758-0-45250900-1536766432_thumb.png

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ko, z całym szacunkiem aczkolwiek żadna ankieta wypełniona przez naszych forumowiczów nie będzie miarodajna, bowiem zgromadzone tutaj osoby są mniejszością społeczeństwa - mniejszością otwartą na różne doswiadczenia seksualne, które dla nas to pewnego rodzaju norma a dla innych „normalnych” abstrakcja.

Obawiam się że to forum nie jest dobrym miejscem na robienie jakichkolwiek statystyk. Jakby zapytać naszych forumowiczów o stosunek do faktu że ich żoną uprawia sex z innym, to wyniki takiej ankiety mogłyby się delikatnie nie pokrywać z poglądami ogółu społeczeństwa. Cuckoldplace to nie cały świat, a nawet nie Polska.

Przejrzyj fora tj. netkobiety, kafeteria i inne które odwiedzają lubię nie skupieni wokół jakiś bardziej zaawansowanych praktyk seksualnych jak np. cuckold.

https://www.google.pl/search?q=czy+pozwalacie+na+final+w+usracj&oq=czy+pozwalacie+na+final+w+usracj&aqs=chrome..69i57.10696j0j7&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Generalnie niechęć kobiet do sexu oralnego lub do jego zakończenia w ustach jest już niemal stereotypom, który z czegoś musiał się wziąć. Przyznaj że znaleźć faceta który wzdryga się na perspektywę południa cipki jest znacznie trudniej niż na dziewczynę która nie wyobraża sobie finału w ustach....O ile wyjdzie się poza swój świat cuckold

Ale to że gromadzimy się tutaj z powodu zdrady kontrolowanej nie oznacza, że od razu wszyscy muszą lubić na ostro, albo połykać spermę. To tak jak byś miał teraz przyjąć, że kochankowie na tym forum to osoby którym żona nie daje, albo że hotwife w większości mają chęć czuć się jak kobiety lekkich obyczajów, nie pisząc brzydko. A przyznasz chyba, że jedynym tak naprawdę punktem wspólnym jest "wymiana partnerów".

Rozpatrując w ten sposób to na kafeterii może gromadzą się kobiety świętojebliwe, a faceci niewierni. Nigdy nie wiesz jaka jest ta próbka na której przeprowadzono ankietę. Wystarczy obejrzeć program Suchara Hamburgera pod tytułem Familiada, jakie tam czasem absurdalne odpowiedzi mają największą ilość ankietowanych. I nie jest to niemożliwe. Po prostu jak ankietujesz przypadkowe osoby z zaskoczenia na ulicy to może wyjść że żadna kobieta nie lubi w pupę.

A chciałbym zauważyć, że jesteśmy na forum cuckoldplace, o zdradzie kontrolowanej i tworzymy tu swoją społeczność, rozmowa o połykaniu spermy toczy się wśród tej społeczności i też wśród tej społeczności została przeprowadzona ankieta której wyniki przytoczyła IKO. Zawsze ankieta ma jakąś granicę błędu, ale sięganie do kafeterii czy tam innych portali kobiecych po wynik ankiety żeby pogadać na forum o zdradzie to tak jak by ankietować amerykańskie kobiety w Ameryce pod względem wagi, żeby oceniać czy Polki w Polsce mają nadwagę.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy zatem wg Ciebie, na drodze rozwoju swoich preferencji i potrzeb seksualnych, nagle po przekroczeniu bramy świata zdrady kontrolowanej osoby, które nie polubiły seksu oralnego (zarówno panie jak i panowie) nagle się stają jego fanami?

Nie ja nigdzie tego nie napisałem.

Aczkolwiek uważam, że w głowach HW przy wejściu w swiat ZK zachodzi do wielu zmian w podejściu do seksu i ostatecznie mężczyzn. Znam osobiście kilka pań, które swiat ZK „zmienił” - wyprowadził je z wąskich wód pruderii.

Najbliższym i najlepszym tego przykładem o którym mogę wspomnieć publicznie jest moja Wifka. Reszte przykładów zostawię dla siebie. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ja nigdzie tego nie napisałem.

Aczkolwiek uważam, że w głowach HW przy wejściu w swiat ZK zachodzi do wielu zmian w podejściu do seksu i ostatecznie mężczyzn. Znam osobiście kilka pań, które swiat ZK „zmienił” - wyprowadził je z wąskich wód pruderii.

Najbliższym i najlepszym tego przykładem o którym mogę wspomnieć publicznie jest moja Wifka. Reszte przykładów zostawię dla siebie. :)

I o to właśnie chodzi , aby przekraczać granice... próbować... smakować ... zaskakiwać siebie ... kochanka i męża ... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydawało mi się że Husband wyjaśnił to przystępnie ale widać przeliczyłem się.

Tak, raz że próba za mała, dwa że na nasze forum nie logują się przeciętni obywatele a raczej tacy którzy mają znacznie poszerzone horyzonty i bardzo daleko przesuniętą granice akceptacji różnych praktyk.

Już bardziej miarodajna jest właśnie kafeteria bo nie skupia ona osób wyłącznie praktykujących dość zaawansowane zachowania seksualne.

Przytoczone przeze mnie badanie, nie jest idealne, bo ogranicza się do wybranej części społeczeństwa ale tak dobrana grupa wręcz powinna nawet zawyżyć wyniki, bo w innych artykułach znalazłem wzmianki że właśnie w młodszych pokoleniach akceptacja sexu oralnego znacznie rośnie. Zatem gdyby przebadać ogół społeczeństwa, odsetek dziewczyn akceptujacych wykonywanie sexu oralnego, byłby niższy.

Nawet w przytoczonych przez Ciebie badaniach (choć brak tam źródła), widać że dziewczyn lubiących wykonywać lodzika jest znacznie mniej niż facetów lubiących robić minetkę.

Zatem zamiast brnąć lepiej przyznaj się że nie miałaś racji, bo to że znacznie mniej kobiet lubi robić loda do końca niż facetów lubi robić minetkę do końca, to fakt potwierdzony w badaniach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Zatem zamiast brnąć lepiej przyznaj się że nie miałaś racji, bo to że znacznie mniej kobiet lubi robić loda do końca niż facetów lubi robić minetkę do końca, to fakt potwierdzony w badaniach.

w przypadku badania dotyczącego seksualności Polaków jest poświęcony cały temat, a każdy slajd podaje źródło i wielkość próbki (przyjrzałeś się chociaż załączonym slajdom?)

nie brnę, próbuję Ci pokazać nie swoje "widzimisię" lecz wynik z badania i różnice dosłownie kilkuprocentowe między płciami w zakresie niniejszego tematu

(https://www.cuckoldplace.pl/topic/25798-seksualno%C5%9B%C4%87-polak%C3%B3w-2017/?hl=%22seksualno%C5%9B%C4%87+polak%C3%B3w%22 )

Zatem gdyby przebadać ogół społeczeństwa, odsetek dziewczyn akceptujacych wykonywanie sexu oralnego, byłby niższy.

na jakiej podstawie tak twierdzisz? możesz podać źródło?

dwa że na nasze forum nie logują się przeciętni obywatele a raczej tacy którzy mają znacznie poszerzone horyzonty i

dalej uważam, że jest tu miks społeczny - w żaden sposób nie jesteśmy lepsi czy mamy szersze horyzonty - część użytkowników forum ma jasno określone preferencje i je realizuje, część użytkowników forum ma fantazje i sobie tutaj czyta

co nas wyróżnia? (i to nie wszystkich, bo wielu tylko patrzy i milczy), że część użytkowników forum potrafi rozmawiać otwarcie o swoich preferencjach i spełnieniach - bo o tym jest to forum... dla aktywnych i biernych, dla praktykujących i fantazjujących (zupełnie jak w monogamicznym związku)

edit: nie muszę Cię przekonywać do zmiany zdania, z tego co Cię czytam - Ty i tak już wiesz, bo raz zrobiłeś loda i wiesz, że się da i że nie takie straszne... po prostu uważam, że bardzo ale to bardzo generalizujesz

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A chciałbym zauważyć, że jesteśmy na forum cuckoldplace, o zdradzie kontrolowanej i tworzymy tu swoją społeczność, rozmowa o połykaniu spermy toczy się wśród tej społeczności i też wśród tej społeczności została przeprowadzona ankieta której wyniki przytoczyła IKO. Zawsze ankieta ma jakąś granicę błędu, ale sięganie do kafeterii czy tam innych portali kobiecych po wynik ankiety żeby pogadać na forum o zdradzie to tak jak by ankietować amerykańskie kobiety w Ameryce pod względem wagi, żeby oceniać czy Polki w Polsce mają nadwagę.

Nie zgadzam się z tą teoria, to tak jakby ankietowac na forum szachowym szachistow i zadać im pytanie czy w trakcie gry wola siedzieć przodem czy tyłem do wyjścia. Odpowiedzi będą różne, ale i tak każdy powie, że lubi grę szachy...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Nie zgadzam się z tą teoria, to tak jakby ankietowac na forum szachowym szachistow i zadać im pytanie czy w trakcie gry wola siedzieć przodem czy tyłem do wyjścia. Odpowiedzi będą różne, ale i tak każdy powie, że lubi grę szachy...

to wyobraź sobie, że i na forum są kobiety, które nie lubią:

- seksu oralnego

- pieszczot piersi

- seksu analnego

- a nawet pocałunków

co za herezja? jak to? hw? nie lubi wszystkiego?? nie rozwinęła się jeszcze i nie polubiła? a może miała pecha i na złego kochanka trafiła i jej miszczu nie nauczył? ;)

@Husband błagam - wyjdź ze swojego ogródka, zerknij szerzej proszę :D

edit: i patrz!!! zrobiłam Ci niechcący dobrze - użyłam słowa "błagam" :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, raz że próba za mała, dwa że na nasze forum nie logują się przeciętni obywatele a raczej tacy którzy mają znacznie poszerzone horyzonty i bardzo daleko przesuniętą granice akceptacji różnych praktyk.

Pewnie ale też i w tym temacie nie dyskutują. To teraz może zacznij przytaczać ankiety z internetu jaka to zdrada jest zła, no bo przecież próbka u nas jest za mała.

Nawet w przytoczonych przez Ciebie badaniach (choć brak tam źródła), widać że dziewczyn lubiących wykonywać lodzika jest znacznie mniej niż facetów lubiących robić minetkę.

Ale co to w ogóle za teoria, pytaniem tego wątku było czy Panowie lubią jak się im robi loda z finałem, a nie czy lubią robić minetkę, a tym bardziej czy większość kobiet na świecie lubi robić loda z połykiem czy nie. Ta kwestia byłą poruszana już w innych wątkach na tym forum.

A Ty na podstawie ankiety na kafeterii pod tytułem "czy pokerzyści lubią siedzieć przodem czy tyłem do wyjścia" wyciągniesz wnioski, że większość szachistów woli przodem.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to wyobraź sobie, że i na forum są kobiety, które nie lubią:

- seksu oralnego

- pieszczot piersi

- seksu analnego

- a nawet pocałunków

co za herezja? jak to? hw? nie lubi wszystkiego?? nie rozwinęła się jeszcze i nie polubiła? a może miała pecha i na złego kochanka trafiła i jej miszczu nie nauczył? ;)

@Husband błagam - wyjdź ze swojego ogródka, zerknij szerzej proszę :D

edit: i patrz!!! zrobiłam Ci niechcący dobrze - użyłam słowa "błagam" :lach:

Nie po raz pierwszy „zrobiłaś mi dobrze”... :lach:

Ps. Jeszcze wiele i częstych możliwości przed Tobą :D

Co do różnych „lubosci” masz racje, aczkolwiek biorąc pod uwagę ogół, to wszedzie znajda się wyjątki i przypadki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...