Skocz do zawartości
kreator

Łykanie spermy

Rekomendowane odpowiedzi

Ja swojej żonie z połykiem często serwuję takie zakończenie, grubo ponad tysiąc razy

Nie zrozumiałem tylko jak to z Tobą jest. Raz piszesz o żonie, a później o hotce (kimkolwiek jest). Czy to historia z przeszłości, czy romans bez wiedzy współmałżonków?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie dziewczyna wyraźnie powiedziała, że nie wyobraża sobie, żeby nasienie mogło się "marnować" i zawsze kończę w ustach. Może było kilka wyjątków, ale w 99% zawsze jestem wyssany do końca ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zrozumiałem tylko jak to z Tobą jest. Raz piszesz o żonie, a później o hotce (kimkolwiek jest). Czy to historia z przeszłości, czy romans bez wiedzy współmałżonków?

Pisze o mojej żonie, na codzień jak wygląda sytuacja, oraz o hotce z którą się spotykałem za zgodą jej męża, natomiast bez wiedzy mojej żony.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli bawimy się w ręcznie oralne pieszczoty, gdzie orła jest tylko elementem zabaw, to nie mam problemu z tym że dziewczyną spuszcza mnie na mój brzuch.

Ale jeśli jest sam lodzik, to powiem szczerze że potrzeba pilnowania się aby tuż przed uprzedzić partnerkę nieco dekoncentruje. Zwyczajnie fajnie jest oddać się beztroskiej przyjemność i mieć świadomość że partnerka bez granatu i pretensji przyjmie owoc tej przyjemności.

Taka informacja dla Pań....wasze cipk i też nie są suche i bezsmakowe. Powiem więcej, podniecona cipka wydziela soczki cały czas. Jakbyście się czuły gdyby partner zabierając się za pieszczenie cipk i powiedział "tylko sprawdź mnie jak zaczniesz robić się mokra" :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Post powyżej jest pokazem jak kończy się pisanie dłuższego posta przez telefon i niestety, brak opcji edycji posta na tym forum. Aby nie "kaleczyć" oczu tymi autokorektami, poniżej macie wersję poprawioną:

Jeżeli bawimy się w ręczno-oralne pieszczoty, gdzie oral jest tylko elementem zabaw, to nie mam problemu z tym że dziewczyną spuszcza mnie na mój brzuch, bo i tak pod koniec jest tylko rączka, którą to bardzo lubię.

Ale jeśli jest sam lodzik, to powiem szczerze że potrzeba pilnowania się aby tuż przed uprzedzić partnerkę nieco dekoncentruje. Zwyczajnie fajnie jest oddać się beztroskiej przyjemność i mieć świadomość że partnerka bez grymasu i pretensji przyjmie owoc tej przyjemności.

Taka informacja dla Pań....wasze cipki też nie są suche i bezsmakowe. Powiem więcej, podniecona cipka wydziela soczki cały czas. Jakbyście się czuły gdyby partner zabierając się za pieszczenie cipki powiedział "tylko uprzedź mnie jak zaczniesz robić się mokra"  :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Post powyżej jest pokazem jak kończy się pisanie dłuższego posta przez telefon i niestety, brak opcji edycji posta na tym forum. Aby nie "kaleczyć" oczu tymi autokorektami, poniżej macie wersję poprawioną:

Jeżeli bawimy się w ręczno-oralne pieszczoty, gdzie oral jest tylko elementem zabaw, to nie mam problemu z tym że dziewczyną spuszcza mnie na mój brzuch, bo i tak pod koniec jest tylko rączka, którą to bardzo lubię.

Ale jeśli jest sam lodzik, to powiem szczerze że potrzeba pilnowania się aby tuż przed uprzedzić partnerkę nieco dekoncentruje. Zwyczajnie fajnie jest oddać się beztroskiej przyjemność i mieć świadomość że partnerka bez grymasu i pretensji przyjmie owoc tej przyjemności.

Taka informacja dla Pań....wasze cipki też nie są suche i bezsmakowe. Powiem więcej, podniecona cipka wydziela soczki cały czas. Jakbyście się czuły gdyby partner zabierając się za pieszczenie cipki powiedział "tylko uprzedź mnie jak zaczniesz robić się mokra"  :)

To nie do końca jest tak.

Wytrysk mężczyzny nie można porównać do wydzielania płynów z cipki.

Ale wytrysk już tak. Znam to z autopsji. I mi to nie przeszkadza. Tak samo mojej żonie aspekt spuszczania się w usta. Przy czym, ja wolę, gdy kobieta nie ściska mi kutasa ustami, gdy dochodzę. Bo wtedy z wrażliwości tej części ciała tłumię orgazm. Najlepsze odczucia mam, gdy kobieta patrzy mi w oczy z otwartymi ustami... I czeka, aż trysnę. Amen.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wytrysk kobiecy :rolleyes:

No nie dane mi było przeżyć. Możesz opisać wrażenia? Ile tego, jaki smak, tj. Jak smoczki z cipk i tylko więcej czy inaczej?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka informacja dla Pań....wasze cipki też nie są suche i bezsmakowe. Powiem więcej, podniecona cipka wydziela soczki cały czas. Jakbyście się czuły gdyby partner zabierając się za pieszczenie cipki powiedział "tylko uprzedź mnie jak zaczniesz robić się mokra" :).

Taka informacja dla Ciebie - penis wydziela preejakulat, wydzielania którego, w odróżnieniu od spermy, nie da się kontrolować. Podobnie jak "soczków". ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...