Skocz do zawartości
kreator

Łykanie spermy

Rekomendowane odpowiedzi

Seks oralny, połykanie spermy, finał na twarz itd. To wszystko było już w starożytności, więc pokolenie czy wiek mają raczej drugorzędne znaczenie.

Najważniejsze są indywidualne preferencje. Jeśli się czegoś nie lubi, to zamyka dyskusję.

Jednak środowisko i wychowanie mogą nam wpoić coś na tyle głęboko, że nigdy nie pojawi się kwestia osobistych preferencji...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo może łatwiej jest tak nam myśleć, gdyż pewnie nikt nie chce sobie wyobrazić swoich dziadków, którzy tak się zabawiają.

Sądzę, że Wiktor ma rację, zwłaszcza jak związek tworzą dwie osoby o ściśle zakotwiczonym zdaniu na temat sexu oralnego i finału na twarzy. Ale z drugiej strony jak chłopak po jakiś już inicjacjach wchodzi w związek z dziewica, to z odrobiną chęci z jej strony może on ją po prostu nauczyć, że tak się robi i to jest normalne. Tak ja to widzę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam znajomą która mówi że po trzecim dziecku przestała mieć problemy z połykaniem spermy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie zerkam od czasu do czasu w temat i mogę wam pogratulować panowie którzy tu nasmarowali 90% postów. 

Jesteście prawdziwymi ekspertami w kwestii łykania spermy  :list:

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie ze uwielbiam kiedy moja zonka polknie moje mleczko. Tym bardziej, ze robi to niezbyt często. Wiec kiedy chce sprawic mi taką przyjemnosc, jestem wniebowzięty. Naturalnie,ze chcialbym by robila to za kazdym razem, by byla typową spermofanką, ktora bawi sie nią, delektuje. Zwlaszcza ze na punkcie zalewania ust, twarzy, mam bzika. :redevil:  No niestety, chyba wszystkiego miec nie mozna. Szanuje to i cieszę sie tym co mam. Moze gdybym mial to codziennie nie sprawialo by takiej przyjemnosci jak sprawia teraz. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sperma jest moim fetyszem. Lubię jej smak w ustach, widok na swoim ciele ale... najbardziej lubię patrzeć jak zlizuje ją ze mnie mój Kochanek  :redevil:  :redevil:  :redevil: 

Zupełnie natomiast nie rozumiem panów którzy mają problem ze zlizaniem swojej spermy przy jednoczesnym oczekiwaniu, że Kobieta połknie/zliże ją z przyjemnością  :facepalm:

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Absolutnie uwielbiam być ruchana w usta...jednakowoż mam tak delikatne gardło, że nawet mój dentysta ma grymas bólu w całym ciele, gdy do niego wchodzę...

Ale ;) raz o tym (wrażliwym gardle) zapomniałam i mój facet spuścił mi się na usta z pełną premedytacją. Było to mega podniecające, więc sobie chłopak pofolgował i kolejnym razem zrobił to samo plus rozsmarował mi spermę na całej twarzy...Oczywiście wcześniej uprzedził mnie, że ma dla mnie niespodziankę (werble...)

Po tym jak wygrzebałam resztki spermy z nosa i oka, zjebałam go we wszystkich językach świata. Zapewne błędem było patrzenie na siebie w tym momencie w lustro. O selfie nawet żem nie pomyślała...

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sperma jest moim fetyszem. Lubię jej smak w ustach, widok na swoim ciele ale... najbardziej lubię patrzeć jak zlizuje ją ze mnie mój Kochanek  :redevil:  :redevil:  :redevil: 

Zupełnie natomiast nie rozumiem panów którzy mają problem ze zlizaniem swojej spermy przy jednoczesnym oczekiwaniu, że Kobieta połknie/zliże ją z przyjemnością  :facepalm:

No akurat smak wlasnej spermy nie jest mi obcy... Zwyczajna ciekawosc sklonila mnie do tego jaki mam smak. I jak mam byc szczery to nie mialem z tym problemu i smak byl calkiem ok... Z zoną natomiast bywają takie sytuacje gdzie calujemy sie namietnie po finale w jej usta czy na twarz. Pokazuje jej w ten sposob ze mnie sperma nie obrzydza i moze dzieki temu czesciej i z wiekszą przyjemnoscią bedzie polykala. Osobiscie uwazam ze ten nektar zarezerwowany jest dla naszych pieknych pań.. no ale czego sie nie robi dla drugiej polówki ;) 

Jedną sytuacje jeszcze pamietam jak po wytrysku w nią... bylem tak podniecony a ona o dziwo tak dominująca ze kazala mi wylizac jej calą muszelke... Zrobilem to wtedy bez mrugniecia okiem Spilem z niej calą swoją sperme Ale to byl jedyny raz Nie mowie ze ostatni...;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego miałby nie lubić? ;)

Lula.

Wszystko zależy od kochanki ;) jak dla mnie jak najbardziej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi smak jest całkowicie obojętny i dla przyjemności partnera lubię łykać i bawić się nią. Nie każda sperma smakuje mi tak samo, i czasem robię to chętniej czasem mniej, ostatnio bardziej ochoczo ;)

Mam przyjaciółkę lubiącą sex ale sam oral brzydzi ją nie dlatego, że penis trafi do jej ust, a dlatego że jej partner w nich może skończyć. Taka fobia i złamać się nie może pomimo szczerych chęci ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...