Skocz do zawartości
kreator

Łykanie spermy

Rekomendowane odpowiedzi

Nie bardzo rozumiem co ma wspólnego dekada w której człowiek się urodził.

Owszem ma to znaczenie i to bardzo duże.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem ma to znaczenie i to bardzo duże.

B Moim zdaniem większe znaczenie ma środowisko niż data urodzenia - oralu nie wymyśliło społeczeńsywo XXIw. Ale to już OT.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie najbardziej ekscytujące jest , posuwac dziewczyne,zaraz po tym gdy jej mąż skonczy na jej twarzy. Ona wtedy patrzy w oczy i chcialaby sie zacząc calowac....

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakże to wszystko się przyjemnie czyta ze świeżym jeszcze słodkim smakiem w ustach... ;)

Husband, myślę, że to nie pokolenie ma znaczenie, ale ludzie pośród których się ktoś obraca... Perwersyjny seks nie jest wyłącznie domeną naszych czasów.

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie jakiś dociekliwy psycholog mógłby przeprowadzić badania, dlaczego upodobania w tej kwestii bywają tak skrajne...

Dobrze, ze nie psychiatra  :lol:

Mysle, ze wyszlaby z tego niezla praca naukowa  :)  

W kwestii zasadniczej, nie lykalem, ale kobiety twierdza, ze zajebista sprawa, wiec ja im wierze  :D

taki wierny jestem  :lol:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, ze nie psychiatra  :lol: 

Mysle, ze wyszlaby z tego niezla praca naukowa  :)

W pewnych przypadkach może i psychiatra :lach:

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

konkluzja jest taka ze pokolenie 90 latków nie wie co to seks oralny a tym bardziej finisze w ustach :)

Oczywiście, że seks oralny nie jest wymysłem naszych czasów i nasi rodzice i dziadkowie również go uprawiali, ale być może rzadziej - nie był tak oczywistą częścią ars amandi

Z drugiej strony być może ówcześni panowie nie dbali aż tak o higienę stąd wzięcie penisa do ust było faktycznie mało przyjemne? (pominę to, że kojarzyło się z prostytucją)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

konkluzja jest taka ze pokolenie 90 latków nie wie co to seks oralny a tym bardziej finisze w ustach

polecam lekturę książki "Epoka hipokryzji. Seks i erotyka w przedwojennej Polsce"

Husband, myślę, że to nie pokolenie ma znaczenie, ale ludzie pośród których się ktoś obraca...

poniekąd może i od środowiska, bo ono nas kształtuje gdzieś na początku, buduje jakiś obraz świata - ten dom rodzinny, znajomi ze szkoły etc... lecz przychodzi taki moment, że weryfikujemy wpajane nam poglądy z wewnętrznymi pragnieniami i potrzebami; wg mnie zatem przede wszystkim zależy od nas samych, na ile pozwolimy sobie się realizować i przyznawać do wszelkich potrzeb, pozornie odbiegających od jakiegoś wmawianego wzorca zachowania / postępowania

wg mnie, od nas samych, naszej ciekawości czy skłonności sprawdzania samych siebie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja z moimi upodobaniami kulinarnymi jestem już dziwką dokumentną w takim razie :lach:

Lula.

To tak samo jak ja :)

Lubię i łykam, szczególnie uwielbiam po kilkudniowej diecie ananasowej - słodziutka prawie jak czekolada ;)

Chociaż jakoś nikt mi nie zapłacił za to do tej pory i w sumie nie oczekiwałam zapłaty, więc chyba jednak jeszcze nie jest ze mnie taka rasowa dziwka :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To tak samo jak ja :)

Lubię i łykam, szczególnie uwielbiam po kilkudniowej diecie ananasowej - słodziutka prawie jak czekolada ;)

Chociaż jakoś nikt mi nie zapłacił za to do tej pory i w sumie nie oczekiwałam zapłaty, więc chyba jednak jeszcze nie jest ze mnie taka rasowa dziwka :)

Słodka sperma winna być odpowiednią zapłatą :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...