Skocz do zawartości
kreator

Łykanie spermy

Rekomendowane odpowiedzi

Kiro, ale to już nie mój kłopot ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też się w to nie chce wierzyć :redevil:

W ogóle to nie mam pojęcia czy dało by się przeżyć orgazm bezobjawowo w sensie emocji a nawet jeśli ktoś by podołał to pytanie po co?:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiro, czy przeleciałaś wszystkich facetów świata?

Arrek, a Ty bzyknąłeś wszystkie kobiety na tym padole?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiro, czy przeleciałaś wszystkich facetów świata?

Arrek, a Ty bzyknąłeś wszystkie kobiety na tym padole?

Niestety nie ale mogę spróbować :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiro, w żadnej swojej wypowiedzi nie napisałam, iż to mnie się "źle trafiło".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja Wam powiem, ze dla mnie to był największy power jak zona bezceremonialnie połknęła pierwszy raz sperme kochanka na moich oczach. Zwaliło mnie z nóg bo wczesniej tylko majaczyłem w fantazjach o takim zagraniu. A tu nagle żona ciach, a potem: wiedziałam ze Cię poniesie... Faktycznie porwało mnie.

To chyba zależy od kobiety, moja żona twierdzi że akurat to nie jest dla Niej wielki ból. Dla niej najbardziej intymny jest anal, ten ma wyłącznie dla mnie, co też mnie bardzo buduje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja kończę w różnych miejscach, nie mam swojego ulubionego, raczej pytam się kobiety gdzie chciała by abym skończył,

sam fakt połykania mnie ni ziębi ni grzeje, także jest mi to obojętne, jeżeli kobieta to lubi i sprawia jej to przyjemność to bardzo chętnie pomogę w dążeniu do tej przyjemności, jeżeli natomiast woli abym skończył na brzuszku to tam skończę

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...