Skocz do zawartości
kreator

Łykanie spermy

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że warto byłoby poznać punkt widzenia panów. Czy lubią gdy ich partnerki łykają nasienie, no i jaką mają z tego przyjemność. Czy aby nie mają z tego tylko i jedynie swoistą satysfakcję? Może jednak panowie tak naprawdę nie przepadają za takim finałem, może wolą inne zakończenia?

Zapraszam panów do dyskusji, ale i panie mile widziane :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej lubię spuszczać się na twarz,to mnie najbardziej podnieca.

Chociaż miałem przyjemność spustu bezpośrednio w gardło,podczas energicznego nadziewania partnerki na mojego fiuta :redevil:

Przeżycie niesamowite,tylko kobieta musi lubić takie zabawy :-P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście nie lubie gdy kochanek ma chęć skończyć w moim gardle. W moim gardziołku może kończyć przedewszystkim jedna osoba i tu akurat mam problem bo on mało kiedy chce :cry:. Preferuję finał w środeczku :->

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście nie lubie gdy kochanek ma chęć skończyć w moim gardle.

Wiesz Aniulek,to chyba jest za obopólną zgodą :zdziwko:

Nikt,nikogo do niczego nie zmusza.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz Aniulek,to chyba jest za obopólną zgodą :zdziwko:

Czasem pan jest taki "sprytny ", że kończy w ustach a potem mówi- przepraszam, nie dałem rady się wstrzymać, czy inny shit.

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niby masz rację :poklon: jednak w momencie gdy kochanek spotyka się z odmową to niestety jest już wyczuwalna/odczuwalna zmiana atmosfery.

Jednak sorki, ale standard otrzymuje obligatoryjnie, a wszelkie opcje to musi się wykazać :mrgreen: . Musi również dać coś od siebie. Znaczna większość facetów ogranicza się do tego że daje polizać i załadowanie :oops: , a co ja nie potrzebuję?, też mam sporo do pieszczenia :aua:

Nie napisałam, że nie dopuszczam a jedynie że nie przepadam. Jak znajduje się ktoś kto potrafi postarać się, to jest wszystko możliwe, jestem uległa ale nie przesadnie :-P.

Moje spotkania z kochankami mają głównie na celu żebym wróciła do męża mokra( i to nas kręci), a finał w innym miejscu nie spełnia naszych standardów :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem pan jest taki "sprytny ", że kończy w ustach a potem mówi- przepraszam, nie dałem rady się wstrzymać, czy inny shit.

Ja gram czysto i kiedy mam wystrzelić,to krzyczę :redevil:

Tylko ze mną nie jest tak łatwo--długodystansowiec :aua:

Chyba,żeeeeee kobieta ma ssanie jak odkurzacz do zbierania psich kup z trawnika :lach:

• Lubię 1
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gram czysto i kiedy mam wystrzelić,to krzyczę :redevil:

Piorunie to akurat daje się wyczuć, w życiu spotkałam tylko jednego faceta który nie miał żadnych objawów :!:

Chyba,żeeeeee kobieta ma ssanie jak odkurzacz do zbierania psich kup z trawnika :lach:

Zbyt dużego podciśnienia nie może przecież zrobić bo prześcieradło w d... by Ci wlazło :evil:
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To się nazywa kamienna twarz,zero objawów :redevil:

Hmm,takich skutków ubocznych,to ja nie chce :facepalm:

Z prześcieradłem w tyłku,to mało sexi :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm,takich skutków ubocznych,to ja nie chce :facepalm:

Z prześcieradłem w tyłku,to mało sexi :redevil:

E....tam przecież wystarczy dmuchnąć :lach: i efekty uboczne ustępują :indians:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...