Skocz do zawartości
kreator

Łykanie spermy

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie wygrywa finał na twarz, aczkolwiek łykanie też ma miejsce w top3 razem z zalewaniem cipki. Gdyby jednak moja dziewczyna postanowiła mnie zrogaczyć to wszystkie z tych finałów bez wahania odstąpił bym innym panom.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.06.2019 o 06:47, independent pisze:

Zupełnie natomiast nie rozumiem panów którzy mają problem ze zlizaniem swojej spermy przy jednoczesnym oczekiwaniu, że Kobieta połknie/zliże ją z przyjemnością 

Wiesz... akurat to mi się wydaje normalne. Kręci nas to, co odmienne, a swoje... już niekoniecznie. Gdy wylizywałem dziewczyny i bawiłem się ich śluzem, to kilka razy zdarzyło się, że one reagowały z niechęcią a nawet pewnym obrzydzeniem do swojej wydzieliny, podczas gdy ja (jak wielu facetów) uwielbiam jej smak i zapach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.06.2019 o 06:47, independent pisze:

Zupełnie natomiast nie rozumiem panów którzy mają problem ze zlizaniem swojej spermy przy jednoczesnym oczekiwaniu, że Kobieta połknie/zliże ją z przyjemnością  :facepalm:

Z bardzo prostego powodu nie chcą zlizać SWOJEJ spermy - są już po orgazmie. Zamiast silić się na wyszukane opisy pozwolę sobie zacytować fragment bloga o ultimate cuckold:

"[...]Przyjęcie spermy innego faceta w takiej sytuacji jest bardzo silnym symbolem. Który wymierzony jest na konkretny efekt. W chwili najwyższego podniecenia rogacz zrobi wszystko. Ale potem pojawi się poczucie poniżenia, degradacji, wstydu. I właśnie o to w tym wszystkim chodzi w ultimate cuckold. Nie wierzysz spróbuj namówić faceta na połknięcie swojej spermy. Chwilę potem jak się spuści,  zacznie uciekać do toalety i będzie udawał, że to nie on przed chwilą krzyczał wniebogłosy „Wysmaruj mi twarz moją spermą”. "

Przy okazji cytatu pozwolę sobie również poruszyć - trochę off-topowo - kwestię dominacji/uległości. Mam wrażenie, że w większości materiałów BDSM/femdom gdzie to facet jest stroną uległą utarło się, że odmawianie uległemu orgazmu i/lub edging jest najbardziej wyszukaną torturą. Bardzo rzadko się zdarza sytuacja odwrotna (IMHO dużo bardziej okrutna ze strony dominującej), kiedy to uległy jest w pierwszej kolejności doprowadzony do orgazmu, a dopiero po wytrysku - kiedy nie ma już tej przyćmiewającej myśli przedorgazmowej mgiełki - zmuszany do "różnych czynności seksualnych" mających być tymi upokarzającymi. Swoją drogą ciekaw jestem czy u kobiet sytuacja wygląda podobnie... 

Jeśli powyższy akapit wyjątkowo nie pasuje do tego tematu to proszę uprzejmie o przeniesienie go w odpowiedniejsze miejsce.

• Lubię 7
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, pushek pisze:

Bardzo rzadko się zdarza sytuacja odwrotna (IMHO dużo bardziej okrutna ze strony dominującej), kiedy to uległy jest w pierwszej kolejności doprowadzony do orgazmu, a dopiero po wytrysku - kiedy nie ma już tej przyćmiewającej myśli przedorgazmowej mgiełki - zmuszany do "różnych czynności seksualnych" mających być tymi upokarzającymi. Swoją drogą ciekaw jestem czy u kobiet sytuacja wygląda podobnie... 

Pewnie to zależy od kobiety, ale u mnie absolutnie tak nie jest. Pierwszy orgazm częstokroć pozwala mi mocniej otworzyć głowę na przyjęcie upokorzeń oraz bólu fizycznego. Wchodzę na wyższy poziom haju.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Sailor&Lula pisze:

Pewnie to zależy od kobiety, ale u mnie absolutnie tak nie jest. Pierwszy orgazm częstokroć pozwala mi mocniej otworzyć głowę na przyjęcie upokorzeń oraz bólu fizycznego. Wchodzę na wyższy poziom haju.

Lula.

Ponieważ u kobiet orgazm nie wiąże się z reguły z tym, że chwilowe podniecenie pikuje w dół ;) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Wichura pisze:

Ponieważ u kobiet orgazm nie wiąże się z reguły z tym, że chwilowe podniecenie pikuje w dół ;) 

Oczywiście, ale pewnie znajdą się takie, które po orgazmie potrzebują spokoju i odpoczynku, nie mogąc od razu przejść do jakiejkolwiek dalszej erotycznej stymulacji.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.09.2020 o 07:14, Sailor&Lula pisze:

Oczywiście, ale pewnie znajdą się takie, które po orgazmie potrzebują spokoju i odpoczynku, nie mogąc od razu przejść do jakiejkolwiek dalszej erotycznej stymulacji.

Lula.

Takim przykładem jest @mysha. Jakikolwiek dotyk okolic łechtaczki po orgazmie powoduje dzikie wierzganie, bynajmniej nie z przyjemności. Właściwie to ja się chyba szybciej regeneruję po orgazmie niż ona...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I to jest konkretna odp. na temat wątku. Gratulacje dla łechtaczki.

• Zmieszany 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już wcześniej zabrałem głos w tej sprawie. Jak wspominałem moja żona bardzo lubiła i lubi łykać spermę. Nie miała problemu w tej kwestii w zasadzie nigdy. Opowiadała mi, że jak facet dowiadywał się, iż może się jej spuścić w buzi to aż oczy mu się zaświecały. Przerobiłem to również i ja z moją ukochaną  Mówiła mi, że zwrot „ spuść mi się do buzi”  działał niekiedy natychmiastowo i zaraz po tym następował wytrysk. Ale to nie wszystko... często bawiła się spermą, otwierała buzie pokazując ile się nazbierało, wypuszczała na cycki i później ją zlizywała... na naszym pierwszym spotkaniu nie mogło być inaczej W załączniku foto z jej młodzieńczych lat ( przed naszym związkiem)

CD09CB44-96CF-4B3B-BFA1-7ED536031882.jpeg

• Lubię 14
  • Wow! 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z kobietami to bywa różnie. Niektóre z którymi miałem do czynienia miały odruch wymiotny i na nic się zdały chęci. Inne nie lubiły ale czasem się przemogły.

No i takie które lubiły.

Niczym z piwem. Że może być bez soku 

No, (a, że jesteśmy na tematycznym forum) to może się okazać, że to rogaczy  (jeżeli otrzymują okazję) to bardziej kręci.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...