Skocz do zawartości
kreator

Łykanie spermy

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, napisano:

Wytłumaczy mi to któraś z Was?

Aspekt psychologiczny. Smak, zapach, kontakt to nie wszystko. Dla wielu osób połykanie czyjegoś nasienia ma zwyczajnie większe znaczenie

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

#Wichura, myślę podobnie jak Ty. Ale w sumie co najgorsze ma już w ustach: smak, zapach, ilość jej, nie raz jeszcze i członek. Z jednej strony na swój sposób była mistrzynią, dawała sobie radę z tym.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

„ A oprócz aspektu psychologicznego jest też kwestia konsystencji spermy. Nie każda(-y) lubi walczyć z przełykaniem ciągnącego się nieco gluta”

- dopowiedział konspiracyjnym szeptem, odwracając się zaraz z uśmiechem do swoich konserwatywnych gości przy stole.

• Lubię 6
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bywa też tak, że ktoś nie chce połykać właśnie dlatego, że już smak poczuł ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, napisano:

#Wichura, myślę podobnie jak Ty. Ale w sumie co najgorsze ma już w ustach: smak, zapach, ilość jej, nie raz jeszcze i członek. Z jednej strony na swój sposób była mistrzynią, dawała sobie radę z tym.

Ale przełknięcie to jest przełknięcie. Dla mnie swego rodzaju wyższa forma akceptacji, kulminacyjny punkt rytuału, delektowanie się smakiem i konsystencją - nawet w przypadku

14 minut temu, napisano:

ciągnącego się nieco gluta”

Tyle, że ja jestem ostro skrzywiona na tym punkcie, niereformowalna. Dla mnie to taka "kropka nad i" w mym osobistym celebrowaniu męskiego wytrysku. Mam przy tym absolutne zrozumienie dla tego, iż dla wielu kobiet będą takowe praktyki zupełnie niedopuszczalne. Bo to jednak nie jest hop siup, nie jest to banał, nie jest to neutralne doznanie.

Lula.

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kutwa, to tak jakby o mnie źle świadczyło :)
Postaram się lepiej su dobierać ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, napisano:

Mogłem kobiecie się spuścić w usta, ale ona tego nie połknęła, wypluwała.

W życiu niewyplułam :P 

Tak jak napisała Lula - to taka kropka nad "i".

Mnie samą ani zabawa spermą ani jej smak ni ziębią ni parzą. Ale lubię postawić tę kropkę nad "i"

• Lubię 12
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, napisano:

W życiu niewyplułam :P 

Tak jak napisała Lula - to taka kropka nad "i".

Mnie samą ani zabawa spermą ani jej smak ni ziębią ni parzą. Ale lubię postawić tę kropkę nad "i"

MaryRose jak zawsze rozważna i romantyczna

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żonka zawsze lubiła łykać spermę. Przede mną miała sporo różnych ciekawych akcji, o których dobrze wiem z jej opowieści, że jej ulubiony finał był w buzi z połykiem. Dlatego się ich uzbierało Podobno już od pierwszego razu baaardzo się jej spodobało.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powiem, że nie lubię bo bym skłamał :) jednak z mojej perspektywy bardziej podniecajacy jest finał na twarz, piersi bądź tyłeczek :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...