Skocz do zawartości
kreator

Łykanie spermy

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 8.08.2018 o 19:28, Diabliczka pisze:

Sperma jest moim fetyszem. Lubię jej smak w ustach, widok na swoim ciele ale... najbardziej lubię patrzeć jak zlizuje ją ze mnie mój Kochanek  :redevil:  :redevil:  :redevil: 

Zupełnie natomiast nie rozumiem panów którzy mają problem ze zlizaniem swojej spermy przy jednoczesnym oczekiwaniu, że Kobieta połknie/zliże ją z przyjemnością  :facepalm:

To banalne, ale... cyt. klasyka: "nic co ludzkie nie jest mi obce."

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, independent pisze:

To banalne, ale... cyt. klasyka: "nic co ludzkie nie jest mi obce."

Czyli np scat też jest dla Ciebie spoko? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.06.2019 o 11:55, Wichura pisze:

Wszystko ma swoje granice.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.06.2019 o 11:55, Wichura pisze:

Pytanie czy scat to ludzkie jest

4 godziny temu, independent pisze:

Wszystko ma swoje granice.

Też jestem tego zdania ale miałem okazję obejrzeć kilka filmów przypadkiem i ani mnie to ziębi ani grzeje. Wydaje mi się to mocno naciągane i tak jak na filmach mega wytryski są robione za pomocą pompki tak tutaj też doszukiwałbym się podobnych „sztuczek”. 

Jest zapotrzebowanie więc i są produkcje o tej tematyce. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Franki74 pisze:

Pytanie czy scat to ludzkie jest

Też jestem tego zdania ale miałem okazję obejrzeć kilka filmów przypadkiem i ani mnie to ziębi ani grzeje. Wydaje mi się to mocno naciągane i tak jak na filmach mega wytryski są robione za pomocą pompki tak tutaj też doszukiwałbym się podobnych „sztuczek”. 

Jest zapotrzebowanie więc i są produkcje o tej tematyce. 

dokładnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie głównie do rogaczy... Czy Wasze zonki zanim Was poznaly miały przygodę z polykaniem komuś innemu z poprzednich "związków/inicjacji seksualnych" ? 

Jeśli tak... To prawda, że to kręcące bardzo :)? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, cuckoldzik pisze:

Jeśli tak... To prawda, że to kręcące bardzo :)? 

Raczej normalne. Jest to jeden z wielu "elementów" uprawiania seksu więc skoro nie była dziewicą to robiła rózne rzeczy z byłym w tym i to (jeżeli oczywiście chciała/lubiła).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Wichura pisze:

Raczej normalne. Jest to jeden z wielu "elementów" uprawiania seksu więc skoro nie była dziewicą to robiła rózne rzeczy z byłym w tym i to (jeżeli oczywiście chciała/lubiła).

A ja w sumie nie pamiętam...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie mega podniecajace jak sobie wyobrażam jak były mojej zony spuszcza jej sie do buzi mimo iz jak wynika z jej opowiadań skończyło się to karczemną awantura ze jej nie uprzedził i tym ze przez bardzo dlugo nie robila mu laski ustami a na spust do buzi sam musialem ja bardzo dlugo namawiać bo od tamtej akcji nie pozwoliła na to, dopiero ja po latach urabiana niej naklonilem ja do tego choc nie bez problemu, i niestety do tego czasu ma uraz i za kazdym razem musze walkować argumenty ze to dla mnie mega uczucie. 

Moja poprzednia partnerka uwielbiala smak spermy, kazde obciaganie konczylo się spustem do buzi, nawet kilka razy dala soe namówić na spust po snalu... Niestety to czasy młodości... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...