Skocz do zawartości
kreator

Łykanie spermy

Rekomendowane odpowiedzi

a jak wielki odsetek mężczyzn pozwoli sobie wsadzić cokolwiek w dupę? ;)  :lach: co to za argumentacja :facepalm:

rety... przyjmij do wiadomości, że każdy z nas jest inny i można coś lubić lub nie lubić

Ok, z tym już zgodziłem się wcześniej i w pełni to rozumiem. Ale jak mówiłem, mam prawo mieć swoje zdanie, tak samo jak każdy ma prawo mieć swój gust.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie to podnieca i satysfakcjonuje bo drugiego orgazmu to raczej nie sprawia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.09.2018 o 18:58, napisano:

Ale też od razu pojawiło mi się przemyślenie, że totalnie nie rozumiem dziewczyn, które nie chcą przyjmować wytrysku do ust nawet od swojego faceta.

To nie jest zwykłe wypowiadanie własnego zdania, ale  branie pod wątpliwość upodobań, lęków, a nawet fobii wielu kobiet. Bo skoro Tobie się udało nie zwymiotować, to jakim cudem istnieją kobiety, które nie chcą tego robić?

W dniu 11.09.2018 o 13:04, napisano:

Ale jeśli jest sam lodzik, to powiem szczerze że potrzeba pilnowania się aby tuż przed uprzedzić partnerkę nieco dekoncentruje. Zwyczajnie fajnie jest oddać się beztroskiej przyjemność i mieć świadomość że partnerka bez grymasu i pretensji przyjmie owoc tej przyjemności...

... podniecona cipka wydziela soczki cały czas. Jakbyście się czuły gdyby partner zabierając się za pieszczenie cipki powiedział "tylko uprzedź mnie jak zaczniesz robić się mokra" :).

A to już ociera się o próbę szantażu emocjonalnego. Bo skoro Ty liżesz jej cipkę , nawet podnieconą (bo chyba to lubisz?), to ona musi przyjąć w usta owoc Twojej przyjemności.

A co jeśli ta kobieta podczas łykania Twojej spermy zwyczajnie zmusza się, by nie zakłócić Ci tej  przyjemności i narusza tym poważnie swoją granicę? Masz to w d..., bo ważna jest ta Twoja beztroska przyjemność?

Raz piszesz:

W dniu 11.09.2018 o 18:58, napisano:

Tak jak ja dla swojej dziewczyny jestem wstanie zrobić wszystko co ją podnieca,

a potem:

W dniu 11.09.2018 o 19:21, napisano:

Całowanie czy pieszczenie się z facetem lub scat odpada.

Czyli jednak nie wszystko zrobisz dla swojej dziewczyny z rzeczy które mogłyby ją podniecać. Oj zakręciłeś się :D

Z moich mężczyzn żaden nie lubi, gdy się do czegokolwiek zmuszam w imię ich przyjemności czy podniety. Ważne jest dla nich, by kobieta robiła zawsze to co lubi, co sprawia jej przyjemność i co ją samą podnieca. Zmuszanie się do łykania spermy w imię ich przyjemności nigdy nie wchodziło w rachubę, bo dla nich samych byłoby to psychicznie nieprzyjemne. I takich mężczyzn wcale nie jest tak mało.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja również nie lubię jak moja dziewczyna miałaby się do czegoś zmuszać. Lubię sprawiać jej przyjemność, a grymas bolu czy obrzydzenia na jej twarzy, powodowałby u mbie raczej opad podniecenia.

Ogólnie lubię sprawiać przyjemność kobietom i to mnie w czasie sexu najbardziej podnieca. Dlatego też nie kusi mnie sex za pieniądze, bo mam wtedy poczucie że dziewczyna jest ze mną dla kasy a nie dla przyjemności.

Co do braku granic. Wiesz język umówiony czy pisany charakteryzuje się uogólnieniamo które z założenia druga strona rozumie. Jak np. ktoś mówi "koszty nie grają roli" nie znaczy to że nie ma gdzieś granicy.

Jakbym spotkał dziewczynę która podnieca jak facet dla niej skacze z 10 piętra, to myślę że też tego bym nie zrobił.

Uważam poprostu że moje granice tego co mogę zrobić dla podnieconej dziewczyny, są tak odległe że niemal że niemal nie do osiągnięcia, dlatego napisałem "nie mam granic".

Zatem mam nadzieję że ustaliliśmy że ja nikogo nie oceniam, nie podważam czyiś fobii czy obrzydzeń, ale też mam swoje zdanie, do którego mam prawo.

Dla mnie kwestia niechęci dużej części kobiet do finału w usta jest jednak ciekawa. Duża większość ludzi jest hetero, z mniejszymi lub większymi akceptacjami do elementów bi, jednak blisko orientacji hetero. Hetero oznacza że nie kręci nas lub wręcz obrzydza perspektywa kontaktu fizycznego że swoją płcią ale podnieca kwestia kontaktu fizycznego z płcią przeciwną.

U ogromnej większości facetów hetero akceptacja ciała kobiety jest niemal całkowita i nie ma tu problemu z sexem oralnym, lizaniu wydzieliny z pochwy itp....czego nie można powiedzieć w drugą stronę.

Jest dla mnie logiczne dlaczego większość dziewczyn nie wyobraża sobie dotknięcia czy polizania innej cipki. Tak samo jak duża część czuje obrzydzenie do swoich soczków i nie poliże swoich palców wyjetych że swojej cipki czy też nie lubi całować się z facetem który dopiero co ją pieścił oralnie. Ale dlaczego u dużej części dziewczyn hetero akceptacja męskiego ciała nie jest taka sama jak u facetów hetero akceptacja ciała kobiecego? I bardziej taki sens miało to co pisałem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Zatem mam nadzieję że ustaliliśmy że ja nikogo nie oceniam, nie podważam czyiś fobii czy obrzydzeń, ale też mam swoje zdanie, do którego mam prawo.

Masz prawo do swojego zdania. Natomiast nie lubienie seksu oralnego nie jest sklasyfikowane jako fobia (tj. zaburzenie nerwicowe, którego objawem jest uporczywy lęk).

Dla mnie kwestia niechęci dużej części kobiet do finału w usta jest jednak ciekawa. 

Pozostaje mi domyślać się, że opierasz te tezy wyłącznie na własnych doświadczeniach z kobietami lub wyniku rozmów z nimi.

Poniżej znajdziesz dwie ankiety, w których głosująca większość przeczy Twoim twierdzeniom.

https://www.cuckoldplace.pl/topic/7421-sperma-pytanie-do-pa%C5%84/page-?mode=show

https://www.cuckoldplace.pl/topic/5902-lubisz-po%C5%82yka%C4%87/page-?mode=show

Duża większość ludzi jest hetero, z mniejszymi lub większymi akceptacjami do elementów bi, jednak blisko orientacji hetero. Hetero oznacza że nie kręci nas lub wręcz obrzydza perspektywa kontaktu fizycznego że swoją płcią ale podnieca kwestia kontaktu fizycznego z płcią przeciwną.

Bycie hetero też ma swoje odmiany (o tym wspomiałeś wprawdzie ale dalej masz jakieś wątpliwości co do różnych preferencji ludzi) - polecam ów wątek https://www.cuckoldplace.pl/topic/22558-bisex/page-3?hl=%2Bskala+%2Bkinseya&do=findComment&comment=284077

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz prawo do swojego zdania. Natomiast nie lubienie seksu oralnego nie jest sklasyfikowane jako fobia (tj. zaburzenie nerwicowe, którego objawem jest uporczywy lęk).

Pozostaje mi domyślać się, że opierasz te tezy wyłącznie na własnych doświadczeniach z kobietami lub wyniku rozmów z nimi.

Poniżej znajdziesz dwie ankiety, w których głosująca większość przeczy Twoim twierdzeniom.

https://www.cuckoldplace.pl/topic/7421-sperma-pytanie-do-pań/page-?mode=show

https://www.cuckoldplace.pl/topic/5902-lubisz-połykać/page-?mode=show[/

Bycie hetero też ma swoje odmiany (o tym wspomiałeś wprawdzie ale dalej masz jakieś wątpliwości co do różnych preferencji ludzi) - polecam ów wątek https://www.cuckoldplace.pl/topic/22558-bisex/page-3?hl=%2Bskala+%2Bkinseya&do=findComment&comment=284077

ko, z całym szacunkiem aczkolwiek żadna ankieta wypełniona przez naszych forumowiczów nie będzie miarodajna, bowiem zgromadzone tutaj osoby są mniejszością społeczeństwa - mniejszością otwartą na różne doswiadczenia seksualne, które dla nas to pewnego rodzaju norma a dla innych „normalnych” abstrakcja.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam się że to forum nie jest dobrym miejscem na robienie jakichkolwiek statystyk. Jakby zapytać naszych forumowiczów o stosunek do faktu że ich żoną uprawia sex z innym, to wyniki takiej ankiety mogłyby się delikatnie nie pokrywać z poglądami ogółu społeczeństwa. Cuckoldplace to nie cały świat, a nawet nie Polska.

Przejrzyj fora tj. netkobiety, kafeteria i inne które odwiedzają lubię nie skupieni wokół jakiś bardziej zaawansowanych praktyk seksualnych jak np. cuckold.

https://www.google.pl/search?q=czy+pozwalacie+na+final+w+usracj&oq=czy+pozwalacie+na+final+w+usracj&aqs=chrome..69i57.10696j0j7&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Generalnie niechęć kobiet do sexu oralnego lub do jego zakończenia w ustach jest już niemal stereotypom, który z czegoś musiał się wziąć. Przyznaj że znaleźć faceta który wzdryga się na perspektywę południa cipki jest znacznie trudniej niż na dziewczynę która nie wyobraża sobie finału w ustach....O ile wyjdzie się poza swój świat cuckold

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za OT, ale gdzie do holery ukryta jest opcja edycji postów. Piszę ostatnio sporo z komórki, gdzie słownik zbyt "agresywnie" poprawia mi niektóre słowa. Poprawiłbym to, gdybym miał taką opcję....której nie widzę (????).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Przepraszam za OT, ale gdzie do holery ukryta jest opcja edycji postów. Piszę ostatnio sporo z komórki, gdzie słownik zbyt "agresywnie" poprawia mi niektóre słowa. Poprawiłbym to, gdybym miał taką opcję....której nie widzę (????).

w koncie VIP :P poczytaj o funkcjonalnościach i zainwestuj w swoje nerwy :P lub pisz wolniej na telefonie i sprawdzaj co Ci słownik wyczynia :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze raz sorry za OT, ale możliwość korekty służy właśnie utrzymaniu czystości postów i korekty ewentualnych literówek. Pisze starannie, ale nieraz człowiekowi umknie że "lizać" przeprawione jest na "lubie". Nie rozumiem dlaczego tą opcja jest tylko w koncie VIP.

Co do meritum....aż trudno mi uwierzyć że w wymianie zdań podpierasz się ankietami z naszego forum, wypełnione przez niecałe 40 osób...toż to doprawdy super dobrana próba statystyczna :) :) :).

Jak żyję i odkąd stykałem się w Internecie z tematykami seksualnymi, to od zawsze trafiłem na rozterki i obawy dziewczyn co do sexu oralnego wobec faceta.

Sięgnij może po poważniejsze dane statystyczne zrobione na większej i bardziej reprezentatywnej próbie. A z nich wynika jasno że być aktywna strona w sexie oralnym lubi dwa razy mniej kobiet niż mężczyzn....no i ciekawy jestem jak z tego wyjdziesz.

http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,107880,23081644,paradoks-seksu-oralnego-kobiety-mniej-lubia-go-dawac-ale.html

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...