Skocz do zawartości
kreator

Łykanie spermy

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba mam jakiś niedobór w połykaniu dzisiaj, bo wchodzę tu bez konkretnego celu chyba dziesiąty raz, a przecież już pisałam jakie jest moje stanowisko w tej sprawie...

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo widzisz jest mały problem.. W chwili podniecenia facet może zrobić niemal wszystko. Problem w tym, że zaraz po "wystrzale" podniecenie opada na jakiś czas, a wtedy nie jest to już takie proste. Okazuje się, że tak naprawdę łatwiej zrobić loda komuś, niż wypić swoją, bo przed orgazmem jest to nawet przyjemne. ;)

Całkowicie się z tym zgadzam. Dlatego też z niecierpliwością czekam aż P-N przejdzie na ciemną stronę mocy :redevil:

Oczywiście nie znaczy że mam jakieś opory w zlizywaniu swojej :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ubolewam, że choroby i nie można iść na całość. :( Tyle się zmarnowało...

Chociaż... gdyby nie to, to pewnie byłabym nie do opanowania... ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ubolewam, że choroby i nie można iść na całość. :( Tyle się zmarnowało...

Chociaż... gdyby nie to, to pewnie byłabym nie do opanowania... ;)

No wiem wiem , fantazja i chcęci to jedno a rozsądek to drugie. Ale pewnie ktoś lada chwila wpadnie na to i wymyśli syntetyczną spermę. Bo skoro w Ikei można zjeść sztuczne jajko to czemu nie można zafundować sobie zdrowego ciastka z kremem :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo skoro w Ikei można zjeść sztuczne jajko

Jak to sztuczne jajko? Tej historii nie słyszałem.

:zdziwko:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to sztuczne jajko? Tej historii nie słyszałem.

:zdziwko:

No na śniadanie dają jajka ale to jakaś sproszkowana papka a nie takie klasyczne że się leje białko i żółtko z niego. Tak słyszałem ale nie dam sobie uciąć żadnego członka za tę informację

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No na śniadanie dają jajka ale to jakaś sproszkowana papka a nie takie klasyczne że się leje białko i żółtko z niego. Tak słyszałem ale nie dam sobie uciąć żadnego członka za tę informację

To z tą jajecznicą akurat tak jest. Kiedys myslalem ze w restauracji na sniadanie jem jajecznicę z jajeczka prosto od kury... ale nieeee...;)

Moja zona cos o tym wie. Kupuje sie taki płyn w butelce jak po oleju, a w srodku gotowa "jajecznica" Od kiedy o tym sie dowiedzialem na sniadania jem co innego..;) Oczywiscie nie wiem czy kazda restauracja czy hotel w taki sposob czestuje gosci. Ale jestem teraz ostrozniejszy

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra ale nie o sztucznych jajkach mowa, bo ja tu wprowadziłem offtopa i nie chciałbym żeby się to potoczyło przeze mnie w złym kierunku. A temat ciekawy ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że warto byłoby poznać punkt widzenia panów. Czy lubią gdy ich partnerki łykają nasienie, no i jaką mają z tego przyjemność. Czy aby nie mają z tego tylko i jedynie swoistą satysfakcję? Może jednak panowie tak naprawdę nie przepadają za takim finałem, może wolą inne zakończenia? Zapraszam panów do dyskusji, ale i panie mile widziane :)

E....tam przecież wystarczy dmuchnąć :lach: i efekty uboczne ustępują :indians:

Moja zona lyka chetnie od poczatku naszej znajomosci juz 30 lat.Tego mialem i mam do woli.Mowi ze to z milosci ale musi to lubic.

Dzieki temu rzeczywiscie ma ladna cere.Kiedys w Niemczech czytalismy artykul o historii wynalezienia jednych z najdrozszych kosmetykow dla kobiet-otoz ktos jeszcze przed AIDS-sem zauwazyl ze hamburskie prostytutki pomimo wyniszczajacego trybu pracy maja ladna cere ,skojarzono to z lykaniem spermy.Dzis drogie kosmetyki dla pan sa produkowane na bazie syntetycznej byczej spermy.Tak wiec drogie Panie nie marnujcie spermy,efekt gwarantowany,ale trzeba lykac czesto,niekoniecznie wieczorem.Ja lubie np w czasie jazdy,ale trzeba nauczyc sie jezdzic ostroznie.

KU PRZESTRODZE przypomne tragiczny wypadek znanego polityka prof.G.ktory w podrozy do Brukseli z asystentka zginal w tych okolicznosciach.

Aby Panie nie narzekaly na smak trzeba jesc owoce.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swojej żonie z połykiem często serwuję takie zakończenie, grubo ponad tysiąc razyuwielbiam takie zakończenie... Jednak bardzo wielką satysfakcję sprawiła mi sytuacja, gdy po wielu tygodniach pisania z hotką, doszło do spotkania i właśnie też był taki finał w ustach, oczywiście uprzednio, gdy po seksie przeszliśmy (a raczej hotka) do oralu, czułem,że dochodzę i uświadomiłem to słownie, to hotka oderwała się od penisa, i powiedziała "damy radę" po czym bardzo namiętnie ssała ewidentnie chcąc "mnie wykończyć" tak też się stało. Ubralismy się, posiedzieliśmy kilka chwil w aucie poczym udałem się do domu. Ku mojemu zaskoczeniu przyszedł sms, który bardzo mnie jakoś satysfakcjonował, bo hotka napisała mi żebym nic a nic nie wspominał jej mężowi że takie zakończenie miało miejsce, bo wtedy zakazał by jej spotkań. Porostu pozwalał jej na wiele ale finishu z połykiem nie tolerował.takze miała taki mały sekrecik przed swoim mężem. Oczywiście na kolejnym spotkaniu sam na sam też był połyk.Gdy skończyliśmy zabawę, weszliśmy na ten temat zakończenia w ustach, to dowiedziałem się, że swemu mężowi robiła to niechętnie i może 2 razy w ich 10 letnim związku... A mi zrobiła to z chęcią 2 razy w ciągu dwóch tygodni bardzo mnie to satysfakcjonowało, mimo że świadomie byliśmy nie do końca fair wobec rogacza.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...