Skocz do zawartości
rogaczmlp2

pokaz online

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio mamy z narzeczoną nową fantazję erotyczną. Po tym jak puściła się z kolesiem poznanym przez znajomych, chcę zobaczyć jak moja panna robi to z innym kolesiem. Dodatkowo podnieca mnie to, żeby zobaczyła to większa widownia. Chciałbym aby puściła się z kimś innym na oczach setek facetów robiąc to za pośrednictwem portali typu showup czy zbiornik. Chciałbym aby ktoś inny posuwał ją, a setki facetów waliłoby sobie na jej widok, na widok tego jak ona szczytuję na innym bolcu, widzieć soczyste komentarze, aby spełniała fantazję setki panów. Widzieć jak się przed nim rozbiera, bierze mu do buzi, oblizuje, pozwala się macać po piersiach, jak on dotyka jej najbardziej intymnych części ciała i rżnie ją jak dziwkę... jak faceci rzucają jej napiwki.. Chciałbym aby od razu po tym przyszła do mnie i powiedziała "zrobiłam to dla Ciebie skarbię, tu są pieniążki dla nas". Chciałbym ją później posuwać.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek level

Chętnie zobaczyłbym w necie taki live-show lub wystąpiłbym z Twoją narzeczoną w roli głównej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek kris85

Moja dziewczyna często siada na sex kamerce i czasami do niej dołączam i bawimy się wspólnie:) piękny jest widok jak ponad 1000 facetów ogląda ją i pewnie sobie robią dobrze:) jeśli macie jakieś pytania to piszcie śmiało;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek normalny_slask

jakieś pytania? Jedno: jaki ma login i gdzie "występuje" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek kris85

Mogę tylko napisać że jest to zbiornik ale loginu nie mogę podać bo ktoś mógłby się wygadać skąd ma ten namiar a ona nie wie że mam tu konto:(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale loginu nie mogę podać bo ktoś mógłby się wygadać skąd ma ten namiar a ona nie wie że mam tu konto:(

Ponadto zabrania Ci tego Regulamin Forum, w przypadkach gdy:

- Jesteś Użytkownikiem Nieautoryzowanym, a takim właśnie jesteś.

- Nie masz konta VIP. A nie masz.

Powody są oczywiste, ochrona prywatności oraz ochrona przed naruszeniem dóbr osobistych. Tylko Użytkownicy Autoryzowani oraz VIP, mogą publikować linki do swoich Profili w innych społecznościach niż ZK Forum oraz reklamować w swoich profilach dowolnie treści. Do pozostałych, nie mamy zaufania, i żadnej pewności że nie posługują się linkami, do których nie mają żadnych praw.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek domin13

Myśmy próbowali zabawy na showupie. Na początku był fun, ale później wylał się cały smród internetu. Chamskie odzywki, głupie komentarze, ludzie poniżej poziomu. Stwierdziliśmy, że to bez sensu. Ale taki pokaz dla zamkniętego grona np. znajomych z forum mógłby być całkiem ciekawy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajna fantazja. Nawet w mniejszej skali. Fajnie byłoby zaprosić kilku najlepszych kumpli i dla nich zrobić pokaz. Zaprosić ogiera, żeby zrobił z mojej żony prawdziwą sukę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...