Skocz do zawartości
mywyoni1984

Wielkości forumowych biustów

Forumowe biusty  

113 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki masz rozmiar biustu?

• A
      13
    • B
      29
    • C
      28
    • D
      22
    • DD+E
      8
    • F
      4
    • G
      9

Rekomendowane odpowiedzi

W nawiązaniu do tematu "Długości forumowych penisków" ciekawi mnie jaki rozmiar biustu mają nasze forumowiczki :) a konkretnie rozmiar miseczki co by się nie rozdrabniać :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mywyon, podanie samej miski może być mylące, gdyż w zależności od rozmiaru "pod biustem" zmienia się nazwa miski i tak np. 70E i 65F to będzie dokładnie ta sama miska.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiem wiem, tylko jak przeanalizowałem tabele z rozmiarami to najprościej wyszło podanie samej literki do ankiety, a jak ktoś ma ochotę podać dokładniejsze dane to zawsze to może zrobić w poście :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

70E i 65F to będzie dokładnie ta sama miska.

Tak jak 70B i 65C, tez ta sama :)

I co teraz mam zaznaczyć? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na szczęście ja wolę malutkie

Dlaczego "na szczęście"?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mywyoni, dla pełnego obrazu forumowych cycków musiałaby być ankieta z rozmiarówką :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dlatego że miałem okazję trzymać za takie wielkie i jakoś to nie dla mnie

Dalej nie kumam dla kogo to "szczęście".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

proponuje by nasz Kochane Panie pokazały na zdjęciach, a my Panowie będziemy klikać ta lub ta....

Dalej nie kumam dla kogo to "szczęście".

Oj Muszka czepiasz się...Tak mi się napisało.....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...