Skocz do zawartości
uległy†

dwuznaczne uwagi...

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm po glebszej analizie stwierdzam jedno... W zaleznosci od zachowania Hotki jest zachecajacy prakktycznie w kazdym wydaniu. Nie toelruje chamstwa 9a goralska muzyke lubie) i sa oczywiscie pewne granice do zaakceptowania. Ciezko mi jednak jednoznacznie okreslic jakie nie sa ok :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie dwuznaczne zaczepki uważacie za ok, a jakie już są wg.was niesmaczne...

Kobiety nie czują się zbyt pewnie kiedy idą samotnie a grupa samców wulgarnie ją zaczepia. Myślę że każdy z osobna by się nie odważył. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety nie czują się zbyt pewnie kiedy idą samotnie a grupa samców wulgarnie ją zaczepia. Myślę że każdy z osobna by się nie odważył.

Uległy.....

Niestety Ci nie odpowie. Uszanuj i nie pytaj dlaczego.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

brrrr no kilka razy byłam w takiej sytuacji. Dreszcze ale nie z podniecenia. Raz to się nawet bałam o własną skórę i oglądałam kilka razy za siebie czy aby na pewno już za mną nie idą. Mówiąc wprost zesztywniałam ze strachu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiąc wprost zesztywniałam ze strachu.

Żartujac powiem ze mnie w strachu nie sztywnieje ;-)

A na powaznie:

Zauważyłem, ze uwagi, zaczepki stadne, gdy grupka samczykow je stosuje wobez kobiety sa w wiekszosci dosc prostackie, czasem nawet chamskie. Rzadko bylo mi dane, czy mojej zonie slyszec dziwne zaczepki od solo faceta

Zaczepka w moim przekonaniu nie moze byc wulgarna, czy nawet lekko trącająca o przekleństwa. Absolutnie

Ja lubie stosować i kiedy ludzie wobec żony stosuja zaczepki zwykłe ale kulturalne, zaczepki z komplementów.

Jednak chyba najmocniejsze i najlepsze i chyba najskuteczniejsze sa zaczepki uśmiechowo-wzrokowe

Bez słów a jakie wymowne

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłem, ze uwagi, zaczepki stadne, gdy grupka samczykow je stosuje wobez kobiety sa w wiekszosci dosc prostackie, czasem nawet chamskie. Rzadko bylo mi dane, czy mojej zonie slyszec dziwne zaczepki od solo faceta

Bo faceci to zwierzęta stadne i w grupie czują się najmocniejsi ;) A tak poważnie to oczywiście najłatwiej wtedy rozpoznać smarkacza. Sam nie podejdzie a w stadzie pogwizduje. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że nie o prostackie komentarze grupy często gęsto podpitych mężczyzn autor pytał. Ja odebrałem to jako pytanie o formę flirtu, takiej gry, w której każde słowo, zdanie ma dodatkowe znaczenie.... gdzie dwoje ludzi (dla mnie opcja jest tylko jedna mężczyzna vs kobieta) prowadzi ze sobą swoisty pojedynek insynuacji, podtekstów i prowokacji. Przyznam, że uważam takie sytuacje za niezwykle podniecające, zmuszają do wysiłku intelektualnego i pozwalają pochwalic się błyskotliwością. Co do meritum pytania, co jest dopuszczalne a co nie do przyjęcia, granicę w pewien sposób kreślą same uczestniczące w tym procesie osoby, ale też kanonem powinna być kultura osobista i szacunek a to w połączeniu z pikanterią przekazu gwarantuje niesamowicie erotyczny klimat.

Ps. Osobiście stanowcze NIE mówię tandecie... wszelkie gotowce i "teksty" z netu są poprostu żalosne:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sęk w tym, że takie zaczepki nie mają w sobie nic z wysublimowanej dwuznaczności. Są prostackie i chamskie.

Słusznie Kiki zauważył, że nie o takie w temacie chodziło. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M. Ją niebardzo pamiętam takie dwuznaczne propozycje z inną kobietą niż żona bo było to x lat temu, ale często moi klienci nawet kobiety podczas luźnej rozmowy rzucają jakiś dwuznaczny rozładowujący napięcie (nie seksualne) i przanosząc konwersację na bardziej koleżeńską . Do czego zmierzam ? Czasami taki tekst jest może e nie na miejscu ale mile widziany.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...