Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Jutro mój pierwszy raz...

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Aneta46

W ostatnim czasie staramy się wprowadzić do naszego stałego związku z Piotrem coś nowego, zaskakującego, coś czego jeszcze nie robilismy. I nie chodzi tutaj o to jak się kochamy ale o sytuacje, które kreujemy. To naprawdę niewiarygodne jak sytuacja może wprawiać w podniecenie. Sytaucaja, którą się wczesniej choc trochę zaplanuje. Np. wczoraj chcialam się kochać z moimi chłopcami ale powiedziałam mężowi, że najpierw Piotr i ma mnie odwieźć do niego i poczekać pod domem w samochodzie. To kompletne szaleństwo ale dostarcza takich przeżyć, że trudno to opisać. Mąż zawiózl mnie do Piotra i czekał godzinę w samochodzie patrząc tylko na przyćmione światło jego pokoju. Nie wiem co czuł ale zawsze domaga się ode mnie, jak to mówi, mocnych przeżyć więc miał. Potem wyszłam i pojechaliśmy do domu. Wiedziałam, że jak wrócimy to będę musiała ulec jego podnieceniu, to widac było od razu po nim jak wsiadłam do samochodu. Był taki podniecony. Ale zrobiłam jeszcze coś by mocniej przeżył to co chciał. Jak weszłam i usiadłam na przednim siedzeniu wyciągnęłam z torebki moje majteczki i jakby nigdy nic założyłam je w samochodzie. Opusciłam sodnice a on nie mógł uwierzyć co zobaczył ;-)) Powiedziałam tylko: jedź do domu, zdejmę je też dla ciebie. Był mój, całkowicie :-))) A.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Grunt to pewność Naszych, Wspólnych relacji,..mogę jedynie potwierdzić Anety słowa, jej cytaty są idealnym odbiciem Mojego-Naszego układu. Świadomość, kto czeka pod...lub ze wlasnie jedzie,..lecz ten już wyjdzie nim On wejdzie...., zapach sexu jeszcze w mieszkaniu.....to Boskie ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Był mój, całkowicie :-))) A.

Trochę mnie zaniepokoiło to stwierdzenie droga Aneto. Powiedz, czy wspólnie kreujecie owe sytuacje, czy robisz to co robisz pod namową swojego partnera? To chyba oczywiste że Twój Rogacz, jest Twój- całkowicie. To nawet nie podlega dyskusji. Z drugiej strony, to "zdrowe" że po takim przeżyciu lądujecie razem w łóżku i jest cudownie. Pytanie do ogółu, czemu służy cuckoding? Czemu ma służyć? Odświeżaniu doznań między Rogaczem a Hot Wife. Realizowaniu wspólnych fantazji. I wreszcie, tam gdzie Rogacz nie może, tam babę pośle. Aby się po prostu dobrze bawiła. Powiedz, czy zdarzają się Wam nieporozumienia Aneto? Niesnaski. Coś poszło za daleko. Coś poszło nie tak. Bywało? Czy jest tylko miód sam i orzeszki z cuckoldu płynące?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Aneta46

Dawno już nie byłam tu na forum, nie pisałam. Ale sytuacja się zmieniła, Piotr wyjechał do pracy za granicę i powstała jakaś taka pustka. Nie zauważałam tego wcześniej, że tak wszedł w nasze życie. Mój seks z mężem właściwie wrócił na dawne tory choć na pewno stal się bardziej namiętny i szczery, fantazjujemy i to bardzo. Przyzwyczaiłam się już do tego, że męża tak bardzo podnieca gdy oddaję się innemu więc o tym często mówimy, wyobrażamy sobie takie sytuacje.

Ale tak jak pisałam brakuje mi wspólnych przeżyć z Piotrem. Na szczęście Piotr wraca pod koniec sierpnia i będzie dwa miesiące, wiem, że wrócą namiętne chwile bo już umówiliśmy się z mężem, że w pierwszy wieczór zaprosimy go do nas. Jestem taka podniecona tym co będzie a mąż mnie jeszcze nakręca, pyta jak się ubiorę, chce żebym miała bardzo krótka sukienkę, żeby była obcisła i z dekoltem. Może tak właśnie się ubiorę żeby spodobać się Piotrowi. Nie mogę się doczekać :-)

A.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wifehunter

widać, że ile par - tyle zastosowań ;) .. jedni ogórki jedzą a inni wkładają je sobie w ..... ;) .. do porównania można się przyczepić ale na chwilę obecną lepszego nie znajduję ;) .. ważne jest żeby było miło :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek hellcat75

Pewnie masz trochę racji Kris, młodsze osoby są z reguły mniej dojrzałe emocjonalnie ale przecież on nie był osiemnastolatkiem. Może zwyczajnie chodziło mu o czysto fizyczną przyjemność bez zaangażowania i robienia sobie problemów. W moim wieku trudno nie oprzeć się wrażeniu, że jestem pod tym zwględem trochę staroświecka, tzn w tym znaczeniu, że wolę grzecznie, z klasą, grą wstępną i kwiatami na powitanie. Moi chłopcy są właśnie tacy. Jednak życie jest przewrotne i sama się sobie dziwię bo ciągle wracam myślami do tego wieczoru gdzie Rafał był mało romantyczny a wręcz wulgarny a ja zachowywałam sie jakbym była kompletnie zepsuta.

Hej Aneta

Nie rozumiem, chodzilo mu o czysto fizyczna przyjemnosc? sorki a o co chodzi parom w zdradach kontrolowanych? o zakochanie sie w obu panach? :-)

i sprawa rafala i piotra to wg mnie to samo tylko oprawa troche inna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek jan1967

z mojego doswiadczenia wynika ze lepiej nie wybierać partnera wśród rodziny ,znajomych z pracy czy otoczenia taki typ spotkań po jakims czasie wypływa na zewnątrz

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Alibaba

To brzmi jakbyś się zakochała w kochanku i nie mogła bez niego żyć, a twój mąż był tylko dodatkiem umilający przerwy między spotkaniami z ogierem. Dziwne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aneto uważam, ze Twoja opowieść jest w 100% prawdziwa z tego powodu, że u nas było bardzo podobnie choć do pierwszego razu doszło po 2 latach rozmowy między mężami:) i był to swing, ale następny raz był tak niezwykle spontaniczny i podobnie ekscytujący, dlatego porównując widzę wielkie podobieństwa. Nie napisałaś czy Piotr jest zonaty. Dla mnie jest to "rozrywający dylemat". Nie chciałbym być potencjalnym twórca problemu małżeńskiego, ale żonaty jest bardziej dyskretny...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bedacy_soba

Aneto, muszę przyznać ze to co piszesz jest bardzo nakrecajace. mam nadzieje ze tu wrocisz i jeszcze coś nam opowiesz. Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...