Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Jutro mój pierwszy raz...

Rekomendowane odpowiedzi

Droga Aneto, nie wiem co dokłądnie czułaś w takiej chwili i dlaczego nie chcesz o tym mówić, ale myślę, że wiem dlaczego on tak postąpił. Sam miałem podobne przeżycia i wiem co czuje młody facet jeszcze nie do końca dojrzały emocjonalnie i nie mający do czynienia z Cuckold, a mianowicie prawdopodobnie jak mnie tego Rafała niesamowicie podnieca dojrzała, piękna i sexowna mężatka ;) budzi uczucia, których nie da się opisać słowami ;) i pożądanie budzi w nim zwierzę ;)> niestety po wszystkim nie wie jak się zachować i najlepszym dla niego wyjściem jest wycofanie się, do tego musisz pamiętać, że z pewnością wiedział, że mąż niebawem wróci a nie zna Waszych upodobań i wolał się z nim nie spotkać. Nie przejmuj się tym proszę, to naprawdę sytuacja i zachowanie z Jego strony wynikała z niewiedzy i niedojrzałości ;)>

A swoją drogą to zazdroszczę mu takiej wakacyjnej przygody ;)

Pozdrawiam serdecznie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Aneta46

Pewnie masz trochę racji Kris, młodsze osoby są z reguły mniej dojrzałe emocjonalnie ale przecież on nie był osiemnastolatkiem. Może zwyczajnie chodziło mu o czysto fizyczną przyjemność bez zaangażowania i robienia sobie problemów. W moim wieku trudno nie oprzeć się wrażeniu, że jestem pod tym zwględem trochę staroświecka, tzn w tym znaczeniu, że wolę grzecznie, z klasą, grą wstępną i kwiatami na powitanie. Moi chłopcy są właśnie tacy. Jednak życie jest przewrotne i sama się sobie dziwię bo ciągle wracam myślami do tego wieczoru gdzie Rafał był mało romantyczny a wręcz wulgarny a ja zachowywałam sie jakbym była kompletnie zepsuta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aneto przeczytałem Twoje wspomnienia, są fantastyczne

Chciałbym Cię zapytać, jeżeli Cię to nie urazi (nie pytam ze zwykłej ciekawości),

czy kochanek doprowadził Cię sprawniej do orgazmu niż mąż?

Sory za tak obcesowe pytanie, ale u mnie kochanek moją żonę

doprowadzał do orgazmu w parę chwil, mnie nie zawsze się to udaje.

Zdaję sobie sprawę, że kochanek, że sytuacja, że chwila...

Twoje wspomnienia czytaliśmy z żoną - niezwykłe chwile...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Aneta46

Wydaje mi się, że jest dokładnie tak jak napisałeś, sytuacja, chwila, coś co jest zupełnie odmiennego od szarości codziennego dnia. Chyba dlatego to działa tak podniecająco na kobietę i wtedy przeżywa to bardziej inntensywnie. Kocham mojego męża ale zwykle trwa to dłużej niż np. z Piotrem. Nie uważam tego jednak za jakiś minus. Z innym mężczyzną seks jest bardziej zwariowany, spontaniczny, taki wiesz... bezwstydny, kobieta przeżywa to inaczej, zwłaszcza gdy ma poczucie pewnej swobody i aprobaty męża. To normalne i nie przeżywaj tego w niewłaściwy sposób. Pamietaj, często mów żonie, że ją kochasz, zwłaszcza po takim spotkaniu z kochaniem. Pozdrawiam.

Aneta

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aneto uważam, że wewnątrz każdej kobiety siedzi coś z "dziwki" i nie należy się tym przejmować, tylko korzystać z takiej "wolności" nie każda kobieta, żona, matka może pozwolić sobie na taką swobodę przy aprobacie męża, Myślę, że Twoja (jak to określiłaś) "staro świeckość" ma swoje zalety i jest całkiem przyjemna - romantyczna, niemniej jednak od czasu do czasu taki upust czystej zwierzęcej żądzy jest wskazany i na tym powinnaś takie chwile oprzeć, skorzystać, spróbować, cieszyć się tą wolnością i tyle. A jeśli nawet facet chciał tylko zaspokoić swoją fizyczną chuć, to i tak powód do domu, że zwrócił uwagę na Ciebie i zrobił wszystko by zrobić to z Tobą :devil: wcale mu się nie dziwię, sam również wolę takie właśnie dojrzałe wspaniałe gorące kobiety :)>

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bob40

Witaj

Przeczytałem Twoją opowieść i jestem pod olbrzymim wrażeniem.

Szczerze gratuluję realizacji wspólnych z mężem fantazji.

Sytuacją z "młodzieńcem" się nie przejmuj, moim zdaniem, tak jak już tu pisano wystraszył się sytuacji. Popatrz na to tak, że to Ty go sobie wzięłaś i wykorzystałaś dla swojej przyjemności :). A swoją drogą nic nie napisałaś na temat jak mąż przyjął Twój nowy podbój.

Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Aneta46

Żeby odpowiedzieć na Twoje pytanie muszę powiedzieć, że fantazją mojego męża przed wyjazdem a właściwie obsesyjną wręcz fantazją było to bym poderwała tam młodego chłopaka. Chciał bym swoim zachowaniem i ubiorem sprowokowała taką sytuacje by był mój. Niekoniecznie od razu na seks. Tak dla podniesienia swojego kobiecego poczucia atrakcyjności ;-) Nie myślałam jednak o tym w kategoriach jakiegoś obowiązku bo z mężem czesto fantazjujemy najczęściej oczywiście w trakcie stosunku bo wtedy nie ma hamulców. O tym co wtedy zrobiłam z Rafałem powiedziałam mężowi jeszcze tego samego wieczoru, on jest na te sprawy bardzo otwarty a może nawet za bardzo więc bez obawy wiedziałam jak to przyjmie. W końcu to on do wszystkiego mnie namawia, on to zapoczątkował. Jego to tak podnieca, że czasem się tego wręcz boję.

Musiałam mu opowiedziec wszystko w najdrobniejszych szczegółach i wtedy mi "wybaczył" ;-))

Było minęło, teraz w sobotę będą u nas goście, parę osób i też m.in. Piotr. Ustaliliśmy wtępnie, że zostanie u nas na noc. Chyba kupię sobie jakąś fajną bieliznę.

A.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...