Skocz do zawartości
illa

Co irytuje Kochanków w zachowaniu Hotek ;)

Rekomendowane odpowiedzi

.nie zdarzyło mi się, jak sam nie zrobiłem pierwszego kroku, być wybranym

I jeszcze jedno mi się przypomniało. HW mogą też nie zaczepiać, ponieważ tak wielu ciekawych Panów się zgłasza że nie mają czasu na samodzielne poszukiwania :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie mnie Zouza ukrzyżuje jak większość wypowiadających się w tym temacie ale co tam :P

A ukrzyżuję! :D

Za rozsiewanie nieprawdziwych pogłosek, jakobym kogokolwiek tu ukrzyżowała. :P

Akurat w tym wątku jedynie dopytywałam Kreatora o pewne sformułowania, których użył, a które można różnie interpretować, niekoniecznie zgodnie z jego intencjami.

trochę strach pisać bo wszyscy tu po uszach obrywają za swoje uwagi ;)

Taaaak? A możesz wskazać konkretnie GDZIE? :P

Czytając forum i uwagi naszych Pań, jasno wynika z tego, że to Hotki wybierają,..................nie zdarzyło mi się, jak sam nie zrobiłem pierwszego kroku, być wybranym ;)

Och, Zibi... ale z Ciebie gapa! :D

My często wybieramy tak, by mężczyźnie nie psuć poczucia bycia zdobywcą :redevil:

No ciekawe, czy znajdą się jeszcze jacyś odważni. :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ciekawe, czy znajdą się jeszcze jacyś odważni. :)

to może przy drugiej butelce wina ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o może przy drugiej butelce wina

Otwieraj szybko! :klaszcze: 

I innych mężczyzn poczęstuj by również popłynęli :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba Zibi sam to wino wypił, bo jakoś odważnych nie widać. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba Zibi sam to wino wypił, bo jakoś odważnych nie widać. ;)

Zou zawsze staram się dzielić.............................przynajmniej winem ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaid, ale to Twoja wina - nie dość, że drążysz, to jeszcze się potem denerwujesz. :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaid, ale to Twoja wina - nie dość, że drążysz, to jeszcze się potem denerwujesz. :lach:

Dokładnie. Idealnie. Po co drąży.

To mmnie np. rozsierdza i osłabia. Jak mi się już nie chce rozmawiać. Nie i już:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mogę śmiało napisać, że nie mam za wiele do powiedzenia w tym temacie. A mianowicie dlatego, że mnie żadna Hot nie zdenerwowała na spotkaniu. Znaczy się żadna Hot, z którą miałem przyjemność obcować. Umówiliśmy się, zrobiliśmy to co było w planach i gra gitara.

Mam świadomość również, że jak każdy z nas to i owe Hot miały swoje przemyślenia na temat spotkania. Lecz albo przez grzeczność albo z uwagi na to, że wszytko było w porządku to nie dostałem żadnego info, że coś było nie tak.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moim przypadku za każdym razem gdy dochodzi do rogaczenia irytują mnie żony pytania typu:

- czy dobrze się czuje, czy nie boli mnie to co robi z innym, czy ja Ciebie nie skrzywdziła - i tak od lat to samo za każdym razem

lub gdy ja o coś pytam albo oczekuje czegoś od zonki w zamian  za każdym razem zarzuca mi :

-wiedziałam ,że mi to wszystko w końcu wyrzygasz

A mnie to podnieca to co robi i tyle a ona odbiera to czasem opacznie!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...