Skocz do zawartości
illa

Co irytuje Kochanków w zachowaniu Hotek ;)

Rekomendowane odpowiedzi

mnie kiedyś wkurzyło na spotkaniu, jak Hotka doszła kilka razy, po czym wstała z łóżka ubrała się i wyszła zostawiając mnie z naładowaną bronią :/ nie odwdzięczając się za doznania :/

napisała tylko jak wróciła do domu, że było jej dobrze i z chęcią powtórzy spotkanie :/

poczułem się jak żigolak

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe tez jest podejscie kobiety niezdecydowanej... cos jak "patrzajta ale nie dotykajta".

Nie oczekuje "latwizny", ale jesli juz ktos poswieca swoj czas i czas potencjalnego Kochanka, wszystko jes "dogadane" i z rozmowy (lub rozmow) wynika ze Hotka jest zdecydowana i chetna na 100% zaszalec to takie nezdecydowanie nie jest wskazane...

Może czasami potrzeba troszke cierpliwości?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele o mnie mozna powiedziec ale napewno nie to ze jestem niecierpliwy :)

Chodzi mi o takie sytuacje w ktorych wszystko juz jest pewene, Hotka zdecydowana, jestesmy napaleni,wszystko dopiete na ostatni guzik, klamka zapadla a tu nagle ... "dupa blada" i ze zdecydowanej i pewnej tego co chce kobiety wybucha wulkan niepewnosci (nie mam tutaj na mysli Hotki ktora przezywa swoj pierwszy raz z facetem innym niz jej partner).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mywyoni, nie do pomyślenia dla mnie! Szok!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy i nie dopieszczony temat. Wyciągam na wierzch.

Panowie bardzo Was proszę o wypowiedzi. Naprawdę jestem ciekawa naszych Hotek nie elegenckich zachowań.

dziękuję

iko

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie mnie Zouza ukrzyżuje jak większość wypowiadających się w tym temacie ale co tam :P

Dla mnie osobiście to tak:

1. Brak zdecydowania - Najpierw przez telefon czy na czacie wszystko super klei się do ciebie jak mucha do lepu sama proponując spotkanie a potem zaraz przed spotkaniem że coś jej wypadło albo gorzej i nie pokazuje się bez słowa a potem wymówki.

2. BRAK KOMUNIKOWANIA SWOICH POTRZEB! Jak chce żeby mąż był obecny w pokoju to wystarczyło to powiedzieć a nie potem smsem wielkie żale wylewać :(

3. Udawanie kogoś kim się nie jest. więcej nie będę pisał bo wiadomo o co chodzi :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem Zouza. Lecz się wypowiem.

I nie zamierzam ukrzyżować. Przynajmniej nie tu i nie teraz  :mrgreen:

Jest temat co nas irytuje w Kochankach. Tam jest sporo informacji. I oczywiście, tu na forum HW mają swoje przyjemne przywileje, jednakże uważam że warto się dowiedzieć kiedy i jakie popełniamy faux pas.

Nie wiem skąd tutaj tak mało informacji, czy dlatego że jednak jesteśmy cudownie idealne do pożądania czy też lęk przed regulaminowymi konsekwencjami  :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm.... trochę strach pisać bo wszyscy tu po uszach obrywają za swoje uwagi ;).

Czego nie lubię:

1. BRAKU ARTYKUŁOWANIA SWOICH OCZEKIWAŃ I POTRZEB !!!! - lubię wiedzieć czego oczekuje partnerka, co jej sprawia przyjemność, jakie ma fantazje. To ułatwia osiągnięcie finału obu stronom.

2. Tekstów typu: "i jak dobrze robię?", "kochanie dobrze Ci było?", "pośpiesz się bo ja dawno skończyłam "; ew. "och wspaniale, wspaniale mi naprawdę , ale kończ juz bo doszłam".

3. Udawania głośnej gdy faktycznie jest cichutka - nie oczekuje że każda kobieta wyje jak dochodzi choć bywają takie ;)

4. Wycofywania się w trakcie zabawy z wcześniejszych ustaleń np przed zabawą "uwielbiam fisting" w trakcie "coś ty naprawdę chcesz tam palce wkładać? albo przed zabawą "oczywiście uwielbiam minetkę " w czasie "przestań mnie lizać nie lubię tego"

hmmm.... to chyba najbardziej mnie wkurza co powyżej choć pewnie znalazłbym kilka innych szczególnych przypadków ;).

Ciekawe, że z moich doświadczeń wynika iz to nie są zdarzenia z młodymi niedoświadczonymi Paniami, wręcz przeciwnie. Młode zwykle się wstydzą lub są ciekawe co dalej będzie;).

Oczywiście nie generalizujmy ja piszę o swoich doświadczeniach które wcale nie muszą być reguła ogólnonarodową ;).

Pisząc o młodych lub doświadczonych Paniach nie miałem na mysli wieku żeby nie byo od razu pretensji. Chodziło mi o hmmm...  sami sie domyślcie ;).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm podczas spotkania co mnie denerwuje, w sumie nic,

dotychczas, albo miałem(mam) takie szczęście, albo dobrze wybieram(daje się wybrać). ;)

jedno mnie może nie tyle wkurza, co trochę dziwi,

Czytając forum i uwagi naszych Pań, jasno wynika z tego, że to Hotki wybierają,..................nie zdarzyło mi się, jak sam nie zrobiłem pierwszego kroku, być wybranym ;)

A może to jest to niezdecydowanie o którym piszą koledzy wcześniej, bo chyba nie to że nie wypada.

Biorę też pod uwagę mój całkowity brak atrakcyjności i moją wyjątkową złośliwość.

Boją się ?????? ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Boją się ?????? ;)

Śmiem twierdzić, że się nie boją. Sama złośliwość to za mało bym zaczepiła. Owszem. Lubię. Bystra cecha. Lecz chcę wiedzieć czy można również porozmawiać inaczej ;)

Ja zaczepiam i konsumuję. Z przyjemnością.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...