Skocz do zawartości
illa

Co irytuje Kochanków w zachowaniu Hotek ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się, że paru Panów odważyło się wypowiedzieć, jednak bardziej w temacie chodzi mi o zachowanie, nie wygląd, makijaż, fryzurę, co jest jednak sprawą gustu ;)

Czekam na dalsze wypowiedzi, jak na przykład to, czy Panie również zadają niedyskretne pytania, powszechnie uznawane za naruszenie prywatności i tym podobne.

Zachowanie to fakt jest bardzo irytujące gdy kobieta stara się być osobą którą tak naprawdę nie jest w życiu codziennym, widać że gra. Bardzo fajne są normalne dziewczyny, a nie paniusie.

Naruszeniem prywatności byłoby grzebanie mi po portfelu w poszukiwaniu dokumentów, a pytania mogą być nie wygodne, ale wtedy serdecznie się uśmiecham zmieniając temat.

Zuzka nie przepadam nie przepadam, ale jeżeli jest delikatny jakoś da się przeżyć :mrgreen:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jakie są "paniusie"?

Grzebanie w portfelu??? Rany boskie!!!!!!!!!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra Zuza wygrywasz! :facepalm: Nie napiszę już, ani jednego postu w tym temacie :uwaga:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm. jakoś nie przypominam sobie by jakaś kobieta mnie irytowała na spotkaniu, może dla tego że skoro korespondencja się specjalnie nie "kleiła" to wycofywałem sie z dalszej znajomości...

ale wyszukując jakiegoś "haka" mogłbym powiedzieć - niedotrzymywanie terminu spotkania, może coś wypaść, ale nie co chwile, wiadomo że każdy z nas ma swoje prywatne życie, i często takie zachowania bużą nasz dzienny porządek...

a wracając po pierszego wątku mojej wypowiedzi, czyli znajomość korespondencyjna, to "kasa..." jestem już uczulony na to.. Pani w trakcie korespondencji prosi o kod doladowujący do telefonu, bo własnie jej się środki skończyły....., albo dominująca Pani żąda zapłaty za spotkanie, jako dodatkowa (albo wiodąca) forma upokożenia....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani w trakcie korespondencji prosi o kod doladowujący do telefonu, bo własnie jej się środki skończyły

Tylko mi nie mów, że jeszcze się nabierasz na ten stary numer :) Takie akcje, to mogły przejść 10 lat temu. Gorzej z zapłatą za sesję. Ja rozumiem płatny seks, ale od tego są inne miejsca w sieci, gdzie z góry jest wiadomo że wszystko jest płatne. Takie próby podejścia podczas omawiania układu gdzie nie było o tym w ogóle mowy, że to niby chodzi o podnietę, również doprowadziłyby mnie do szału, więc Ci się nie dziwię że to jest wkurzające. Jeśli ktoś takie propozycje wysuwa, to raczej nie będzie to Hot Wife, tylko profesjonalistka która się za Hot Wife podaje w zarobkowych celach.
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko mi nie mów, że jeszcze się nabierasz na ten stary numer :) Takie akcje, to mogły przejść 10 lat temu.

już nie.... ale jak piszesz 10 lat temu wtedy tak.... ale ciągle spotyka się takie kwiatki...

najbardziej zabawne są te pruby wytłmaczenia się po takiej propozycji... "...takich jak ty mam dziesiątki...", albo "..co ty myślisz że za fri będę z tobą pisała..." no to takie oczywiste prawda.....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra Zuza wygrywasz! :facepalm: Nie napiszę już, ani jednego postu w tym temacie :uwaga:

Tu nie chodzi o wygrywanie. Szkoda, że tak myślisz. :(

Ja już dostałam tyle propozycji "za kasę", że po prostu mnie to zaczyna dołować.

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze zdecydowanie w nosie mam makijaż bo przecież to nie jest sposób zachowania.

Ale jest zachowanie które mnie irytuje i którego się obawiam i zdarzyło mi się z nim spotkać:

gdy po wcześniejszych ustaleniach odnośnie nie przełamywania pewnych barier prywatności

druga osoba zaczyna wnikać w sprawy które nie miały jej dotyczyć i zaczyna się angazować

aż za bardzo.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie zdecydowanie wkurzające jest niezdecydowanie-czy to do spotkania, czy do dalszej znajomości-zachowanie typu-chciałabym ale co potem, chciałabym ale .... . Do wyglądu-zaniedbanie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe tez jest podejscie kobiety niezdecydowanej... cos jak "patrzajta ale nie dotykajta".

Nie oczekuje "latwizny", ale jesli juz ktos poswieca swoj czas i czas potencjalnego Kochanka, wszystko jes "dogadane" i z rozmowy (lub rozmow) wynika ze Hotka jest zdecydowana i chetna na 100% zaszalec to takie nezdecydowanie nie jest wskazane...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...