Skocz do zawartości
illa

Co irytuje Kochanków w zachowaniu Hotek ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Mógłbyś rozwinąć tę kwestię?

Mógłbym

Otóż dla mnie fetyszem jest rozbieranie kobiety i tylko tyle ile trzeba nic więcej :redevil: Najbardziej podniecające są czynności przed samym zbliżeniem, dotyk, pieszczenie, rozmowa, a sex to już tylko i wyłącznie seks-fizyczne rozładowanie własnych chuci. Może i jestem pokręcony, ale kobieta w sexi bieliźnie nie działa na mnie tak jak ubrana skromnie, ale gustownie. Zresztą uczciwie mówiąc własnych upodobań nie przelejesz na monitor możesz jedynie stworzyć pewien zarys.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jak ubrana i umalowana?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jak ubrana i umalowana?

Hahaha a gdzie w mojej wypowiedzi widzisz słowo umalowana? :uwaga:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

<br />delikatny makijaż nie jest dla mnie probleme<br />

Proszę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to dobrze wyłapujesz i z pewnością nie znajdziesz że napisałem że absolutnie nie dopuszczam, aa jedynie że delikatny. Jednakże uważam że makijaż jest niesmaczny, muskając ciało partnerki co nie co pozostaje na wargach a to jest fe. Wiele kobiet stosuje różne kremy na jędrność ciała itp to też jest niesmaczne :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

<br />Jednakże uważam że makijaż jest niesmaczny, muskając ciało partnerki co nie co pozostaje na wargach a to jest/>

Ja nie stosuję makijażu na ciało. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odbiegamy od tematu wręcz prowadzimy słowne utarczki :mrgreen: A co się tyczy makijażu to wystarczy że masz go na twarzy. Dla mnie kobieta to nie tylko i wyłącznie piersi i pi... Uprzedzam kolejne ale :-? muskanie nie znaczy całowanie się, bo tego akurat nie praktykuję :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie utarczki? ????????????????

Po prostu pytam!!!!!!!!

Ja lekki mam! Przepadłam! ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

CO innego delikatny makijaz a co innego tona tapety i szpachli na twarzy.

Tak czy inaczej odbiegacie od tematu...:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie odbiegamy. Kreator nie lubi makijażu - to irytuje potencjalnego kochanka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...