Skocz do zawartości
illa

Co irytuje Kochanków w zachowaniu Hotek ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Wzorem podobnych tematów zapytuję :)

Nie bać się, pisać szczerze :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem amatorem naturalnego piękna kobiety więc z pewnością odpowiem, że najbardziej irytujący jest makijaż któremu brakuje "pewnych granic przyzwoitości" :) Do tego mógłbym zaliczyć jeszcze chęć samodzielnego rozbierania się :cry:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezdecydowanie. Nie na zasadzie "chce ale sie boje" tylko takie w ktorym Hotka nie jest w stanie okreslic czego oczekuje, gdzie ma granice itp.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny temat! Chętnie się dowiem! :D

Kreatorze, gdzie brakuje granic przyzwoitości? Zupełnie saute?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kreatorze, gdzie brakuje granic przyzwoitości?

Hmm dobre pytanie. Każdy ma swoje pojęcie o granicach przyzwoitości i nieprzyzwoitości. Uczciwie mówiąc najbardziej lubię gdy kobieta jest w 100% naturalna, ale delikatny makijaż nie jest dla mnie problemem. Myślę że makijaż taki jak miała JULA na top trendy w Sopocie jest nieprzyzwoity :-o . Miałem okazję poznać ją prywatnie nie miała na sobie dosłownie nic z drogerii, i wierz mi jest naprawdę ładną dziewczyną bez makijażu. No cóż akurat ja jestem przeciwnikiem "chemicznych" poprawek, ale są zwolennicy więc z pewnością zostanę skrytykowany :mrgreen:
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

<br />Myślę że makijaż taki jak miała JULA na top m<br />

Pojęcia nie mam kto to.

Nie mam zamiaru Cię krytykować - każdy lubi, co lubi. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się, że paru Panów odważyło się wypowiedzieć, jednak bardziej w temacie chodzi mi o zachowanie, nie wygląd, makijaż, fryzurę, co jest jednak sprawą gustu ;)

Czekam na dalsze wypowiedzi, jak na przykład to, czy Panie również zadają niedyskretne pytania, powszechnie uznawane za naruszenie prywatności i tym podobne.

Do tego mógłbym zaliczyć jeszcze chęć samodzielnego rozbierania się

Mógłbyś rozwinąć tę kwestię?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brak zdecydowania,konkretnej odpowiedzi..." ciągniemy to dalej ,czy odpuszczamy.." Po niektórych zachowaniach Hotki sami nie wiemy co siedzi w jej głowie....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam na dalsze wypowiedzi, jak na przykład to, czy Panie również zadają niedyskretne pytania, powszechnie uznawane za naruszenie prywatności i tym podobne.

Jesli jakies pytanie jest zbyt osobiste to nie czaje sie o tym powiedziec wprost :)

W takiej znajomosci jak cuckold nie ma miejsca na podchody i kombinowanie jak cos pieknie ubrac w slowa.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...