Skocz do zawartości
kreator

Czy wszystkie kobiety

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wszystkie kobiety otwierają usta w trakcie malowania rzęs?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie otwieram :-)

Ale a propos grymasow, taki OT... Mialam kochanka, ktory podczas seksu robil takie miny, ze zupelnie mi sie odechciewalo ....

Komiczno-oblesne .... Beah.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wszystkie otwierają :) Ale widziałam takie akcje :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wszystkie otwierają :) Ale widziałam takie akcje :)

Czy to oznacza Muszko że nie otwierasz :)?

A tak swoją drogą ciekawe ile hotek po przeczytaniu tego tematu poszło sprawdzić, czy otwierają czy nie :)

Podobnie jest z oblizywaniem się w trakcie jedzenia pączków :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, to oznacza, że ja nie otwieram, ale z pewnością przygryzam język w czasie wykonywania skomplikowanych czynności i już na 100% oblizuję usta w czasie jedzenia pączka - inaczej się po prostu nie da :D To samo jest z polizaniem własnego łokcia, jak się ludziom mówi, że to niemożliwe to 99% i tak woli sprawdzić to na własnej skórze :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aaa, nie wiedzialam o lokciu, sprobuje potem,bo jezyk mam dlugi :-)

A probwal ktos zarowke do ust wsadzic ...?

Chyba u Musierowiczowej czytalam , jak taksowkarz wiozl matke i syna na pogotowie, bo mlody wsadzic -wsadzil, ale wyjac juz nie mogl.

Dostal jakis zastrzyk rozluzniajacy miesnie I wyjeli mu. A jak wychodzili z budynku, to w drzwiach mineli sie z taksowkarzem, ktory nie mogl uwierzyc ze zarowki wyjac sie nie da i postanowil to sprawdzic na sobie ....

:D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alice a świeciła ta żarówka?

Zapewne tak, bo inaczej po co by ją wyjmowali.... :-D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam łokieć poliżę bez problemu! :D

A rzęsy... hmmm... muszę spojrzeć. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez moge polizac lokiec :D

Wlasnie sprawdzilam .

No, ale ja mam dlugi jezyk ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...